Şifrem?
109 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Kobi

-
2091280 Balıkesir haber Kobi 9994 inceleme

Çakırca, 'Vergi Affı Kobi'ler İçin Can Simidi Olacaktır'
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca yaptığı açıklamada, Türk ekonomisinin lokomotifi olan KOBİ’lerin ödeme sorunları yaşadığı bir dönemde gündeme gelen vergi affının ilçedeki esnaf ve sanatkârlarca büyük bir memnuniyet ve heyecanla karşılandığını belirtti.
04.08.2016
BSO’dan Kosgeb Semineri
Balıkesir Sanayi Odası’nda "KOSGEB Değişen Destek Mevzuatı ve KOBİ Proje Destek Programı” konulu seminer düzenlendi.
25.11.2015
KOSGEB Yılın Girişimcilerini Seçiyor
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından bu yıl 4. kez düzenlenecek olan “KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Yarışması” başvuruları başladı.
09.07.2015
Hibe Desteği Proje Başvuruları İçin Kobi’lere Önemli Duyuru
AB Tasarım, imalat ve tekstil, hazır giyim, deri ve kürk ürünler, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, spor ürünleri, oyuncaklar, ev içi dekorasyon ürünleri, mücevher, kozmetik ve güzellik ürünleri gibi çeşitli sektörlerdeki faaliyetlere proje ile AB tarafından verilecek hibe desteği.
25.06.2015
Balıkesirli 2 Kobi’ye Ödül
KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Hüsamettin Çay, KOSGEB’in başlattığı KOBİ ve Girişimcilerin yarıştırıldığı ve ödüllendirildiği “KOBİ ve Girişimciler Ödülleri” uygulamasında Balıkesir’li 2 firmanın ödüle layık görüldüğünü açıkladı.
05.02.2015
Kobi’lere Kredi Desteği
Balıkesirli sanayicilere Kredi Garanti Fonu’nun (KGF) faaliyetleri ve KOBİ’lere sağladığı destekler hakkında bilgi verildi.
11.12.2014
Zeytinde Verimlilik ve Kalite Çalıştayı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa adı KOBİDER olan Kobi Girişimci İş Dünyası Derneği tarafından ’Zeytin Yağı Üretiminde Verimlilik, Kalite Artışı ve Markalaşma ile Dünya Pazarlarına Açılma Çalıştayı’ düzenlendi.
17.11.2014
Müsiad Balıkesir Şube Başkanı Harun Ertaş:
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi, kuruluşunun ardından ilk kez basınla bir araya geldi.
04.06.2014
KOBİ'lere 150 milyon Euroluk kaynak geliyor
EBRD'nin sağladığı kaynak, yenilenebilir enerji, tarım sektörleri ile kadın girişimcilere kullandırılacak.
09.05.2013
'Kobiler Bu Fırsatı Kullansın'
Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, GMKA’nın 6 milyon TL bütçe ayırdığı tarıma dayalı sanayiin geliştirilmesi programı için ilçedeki tarım kalkınma kooperatiflerine ve KOBİ’lere “Proje hazırlayın” çağrısında bulundu.
12.12.2012
Ayvalık Denizbank Şubesi Başarısını Kutladı
Ayvalık'ın en yeni banka şubelerinden biri olan Denizbank Ayvalık Şubesi personeli, bünyelerindeki Kobi Bankacılığı İşletmesi’nin 2011 yılındaki mevduat toplama ve kredi getirileri dallarında elde ettikleri başarının, Denizbank Genel Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirilmesinin ardından soluğu ilçenin nezih mekanlarından biri olan Keyifli Restoran’da aldı.
09.01.2012
Balıkesirli İş Adamlarına Eğitim Semineri
Burhaniye'de de, Ticaret Odası Başkanlığı'nın düzenlediği Körfez Kobi Okulu Projesi hazırlıkları kapsamındaki eğitim seminerleri büyük ilgi gördü.
17.03.2011
Kobilere 3 Milyar TL Kredi Desteği
KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Erdoğan Yüksel, işletmelere yönelik verilecek 3 milyon TL'lik destek paketinin firmalara kazanç sağlayacağını söyledi.
22.11.2010
BTO ve KOSGEB'den Sıfır Faizli Kredi Açıklaması
Kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın, ekonomik krizle ilgili olarak esnaf ve KOBİ'lere yönelik planladığı, "Sıfır" faizli kredi imkanından yararlanmak isteyen durumları uygun firmaların başvuru için elini çabuk tutması istendi. Balıkesir Ticaret Odası (BTO), sıfır faizli kredinin ciddi anlamda bir "can suyu" niteliğinde olduğunu belirterek tüm üyeleri bu fırsattan yararlanmaya davet etti.
21.11.2008
Balıkesir Önemli kişiler













Balıkesir Haber Başlıkları
şehit aileleri  Mehmet Siray  Zekai Kafaoğlu  atık pil  yakalandı  nüfus müdürlüğü  Konser  millet kıraathanesi  Mustafa Canbey  ihtiyaç  milli mücadele  narkotik  manyas  necdet uysal  İsmail Ertekin  Kongre Merkezi  yasadışı göçmen  Neşat Kırcalı  mahsur  Seçim  işgal  çalıştay  orman  deniz  huzur  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  hazırlık maçları  Karesi belediye başkanı  Ensar Aytekin  AKP  içki  kitap  hasat  Çay Deresi  istihdam  Önceçim  milli  iftar  Mehmet Bayyiğit  İsmail Ok  İrfan Barış  plastik şişe  orta doğu  telefon dolandırıcılığı  antreman  yeni bölge hastanesi  kuluçka  Ali Kemal Deveciler  ekim  sakin vural varlı  chp adayı  maden kazası  Soma  kaza  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  torna  dinleme  istiklal  Karesi AK Parti Adayı  Mustafa Gürcanlar  belediyesi meclis üyesi adayları  motor  Organize Sanayi  AKP aday adayları  başkan adayı  balkes  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  test merkezi  yeni hastane  sinema günleri  zeytinyağı fabrikası  boğulma  Altıeylül Belediye Başkanı  Osman Kılıç  Belediye Başkan Adayı  intihar  ayran  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  bisiklet  kaçak sigara  yavru  hız denetimi  Arif Efetekin  Güreş  sarımsaklı plajı  sanat  Altıeylül Belediyesi  Kepsut  Ramazan Demir  ölüm  Zeki Çıkrıkçı  osb  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  veteran futbolcuları  parti  Başarı Hikayesi  Mustafa Yaman  Soygun  biber  sulama kanalı 

Son Günlerin Haberleri
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler
06.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Kobi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi