Şifrem?
115 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Ak Parti

Ak Parti
-
466375 Balıkesir haber Ak Parti 121656 inceleme

Milletvekili Aydemir Otobüs Şöförleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi kampüsüne toplu taşıma görevi yapan otobüs şoförleriyle bir araya geldi.
24.09.2019
İvrindi'nin İki Mahallesinde Asfaltlama Çalışması
İvrindi ilçesine bağlı Karaçepiş ve Bozören kırsal mahallerinde, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in 31 Mart yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği asfaltlama çalışmaları başladı.
07.08.2019
Balıkesir'de Köpeklerin Zehirlendiği İddiası
Balıkesir’in Erdek ilçesinde, boş bir arazide bulunan köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası üzerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, konunun takipçisi olduklarını ifade etti. 
17.07.2019
Canbey'den Edremit'te Hastane İnşaat Alanında İnceleme
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit ilçesinde yaptırılacak 340 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
13.06.2019
Canbey, Sahurda Üniversite Öğrencilerine Menemen Yaptı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ramazan ayı dolayısıyla konuk olduğu üniversite öğrencilerine sahurda menemen yaptı.
13.05.2019
Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı
Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
09.04.2019
Dağ: 'Vatandaşımız Kimin Kiminle İttifak Yaptığını Net Görüyor'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Vatandaşımız kimin kiminle ittifak yaptığını açık ve net bir şekilde görüyor." dedi.
25.03.2019
BBB Başkan Adayı Yılmaz, 11 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacaklarını Belirtti
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, tarıma 340 milyon lira yatırım yaparak 11 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını bildirdi.
14.03.2019
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.
07.03.2019
Postmodern Darbe'nin 22. Yılı
AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, "Postmodern darbe"nin 22. yıl dönümüne ilişkin, "28 Şubat müdahalesinden 22 yıl sonra güçlü demokrasisi ve artan öz güveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var artık. Güçlü Türkiye'nin güçlü yarınlarına milletimizle birlikte yürüyoruz." dedi.
01.03.2019
Altıeylül Meclis Adayları Belli Oldu
Ak Parti Altıeylül Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu
19.02.2019
Karesi Belediye Meclis Üyesi listesi
Ak Parti Balıkesir Karesi Belediye Meclisi Aday Listesi açıklandı.
19.02.2019
Kinoa Üreticilerine İtalya Kapısını Çiftçi Zeliha Araladı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geçen yıl çektiği 10 bin lira krediyle 15 dönüm alanda kinoa eken çiftçi Zeliha Şöher'in ürünleri elinde kalınca devreye giren AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimleriyle Şöher ile birlikte 15 üreticinin yaklaşık 100 ton "astronot yiyeceği" İstanbullu bir firmaya satıldı.
11.02.2019
AK Parti'li Gençlere Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim Eğitimi
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları üyelerine "Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim" eğitimi veriliyor.
29.01.2019
Doğada Yaşayan Hayvanlar İçin Yem Bırakıldı
Balıkesir AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Kazdağları'ndaki hayvanlar için doğaya yem bıraktı.
18.12.2018
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında Yeni Dönem
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın istifası üzerine görevi Ahmet Sağlam devraldı.
17.12.2018
Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz'a Karşılama
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yücel Yılmaz, kente gelişinde Değirmen Boğazı mevkisinde kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı.
01.12.2018
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü
Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri parti binasına yürüdü.
26.11.2018
Bakan Fatih Dönmez'in Balıkesir'de Ziyaretleri
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığına ziyaretlerde bulundu. 
03.11.2018
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin İstifa Etti
Balıkesir'de, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin görevinden istifa etti.
29.10.2018
Edremit Belediye Meclis Toplantısı Sırasında Gerginlik Çıktı
Edremit Belediyesinin ekim ayı Meclis toplantısında AK Parti ve CHPli üyeler arasında gerginlik yaşandı.
05.10.2018
Ölüme Terk Edilen Atı Kurtarmak İçin Seferber Oldular
Balıkesir'in Erdek ilçesinde ölüme terk edilen bir at, durumunu sosyal medyadan paylaşan hayvansever Aysel Şengüder'in çağrısı, sanatçı Haluk Levent'in başını çektiği AHBAP üyeleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimi sonucu tedavi altına alındı.
01.10.2018
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
"Fahiş fiyattan satanlar, stokçuluk yapanlar Türkiye'nin yüz karasıdır" - "Bir taraftan fahiş fiyattan satanlar, bir taraftan 'daha da pahalansın' diye stokçuluk yapanlar, Türkiye'nin yüz karasıdır. Böyle milli bir mücadele verdiğimiz dönemde, bunların tolere edilmesi, bunlara müsamaha gösterilmesi mümkün değildir" - "Tespit edilen stokçular ya da fahiş fiyatlarda satanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Gerekirse bu tedbirler daha da ağırlaştırılır. Mühim olan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. Bunu sağlayacak fiyat spekülasyonlarına Türkiye, asla göz yumamaz" - "İdlib konusunda Ruslar ile varılan mutabakat sonucunda İdlib'de orada hem göçün olmamasını sağlayacak hem de sivil insanların korunmasını sağlayacak bir plan üzerinde anlaşıldı. Ümit ederiz ki bu plan herhangi bir provokasyona meydan verilmeden başarıyla uygulanır ve Türkiye'nin İdlib özelinde ortaya koymuş olduğu bu insani diplomasi meselesi de bütün dünyaya örnek olur" - "Gerçekçi kararlarla Türkiye ekonomisinin daha da güçlü hale getirilmesi için bu saldırıları geride bırakacağız ve inşallah Türkiye yoluna güçlü bir Türkiye olarak devam edecektir. Bunun için hepimizin, bütün milletimizin bu operasyonlara, bu manipülasyonlara karşı uyanık olması herhalde önümüzdeki dönemin en önemli hususiyetlerinden birisidir"
26.09.2018
Balıkesir Merkez Havalimanı Yeni Terminal Binası İnşaatı
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havalimanı yeni terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu.
10.09.2018
Edremit Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı
Edremit Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka ile AK Parti'li Meclis Üyesi Murat Tuna arasında gerginlik yaşandı.
07.09.2018
Balıkesir'de AK Parti'li Vekiller Milleti Dinliyor Uygulaması
Balıkesir'de "AK Parti'li Vekiller Milleti Dinliyor" uygulaması kapsamında, il ve ilçelerde oluşturulan ofislerde AK Parti milletvekilleri, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve sorunlara çözüm arıyor.
01.08.2018
Başbakan Yıldırım, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir'de Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingine katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım, Balıkesir Merkez Havalimanı'nda çoçuklar tarafından karşılandı.
28.05.2018
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayları
24 Haziran'da gerçekleşecek seçimde Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Genel Merkez tarafından son dakika açıkladı.
21.05.2018
Ayvalık'taki Nikita Deresi'nin Islahı
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay, Nikita Deresi'ndeki yoğun kirliliğin çözümüne ilişkin, "Sorunun çözümünde en önemli anahtarın, ilk üreticiden zeytinyağı işletmecisine, belediye çalışmaları da dahil kolektif bir disipline ihtiyacımızın olduğuna inanıyorum. Ama bu sorunu ne pahasına olursa olsun mutlaka çözümleyeceğiz." dedi.
07.05.2018
Profesör ve Öğrencisi AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi Prof. Ahmet Ergün ile öğrencisi Erol Cansel (18), Balıkesir'den AK Parti milletvekili adaylığı için yarışacak.
04.05.2018
Sındırgı Akhisar Yolunun Temeli Kanlı Viraj'da Atıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yol, seyahatimizin emniyeti ve güvenini sağlamanın ötesinde çok ciddi bir şekilde ticarete de katkı yapıyor." dedi.
05.04.2018
AK Parti'nin Şehrim 2023 Projesi
AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüs, Balıkesir'in Bandırma ilçesine ulaştı.
28.03.2018
AK Parti'nin Şehrim 2023 Projesi
AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüs, Balıkesir'e ulaştı.
26.03.2018
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"yla şehirlerin haritasını çıkarmaya çalıştıklarını bildirdi.
26.02.2018
AK Parti Balıkesir 6. Olağan İl Kongresi
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Felaket tellallarının ne dediğine kulak asmayın. Türkiye doğru yoldadır, doğru istikamettedir. Bir yandan terör örgütlerine, içeride ve dışarıda o terör örgütlerinin işbirlikçilerine karşı amansız mücadele verirken diğer yandan da milletimizin hak ettiği hizmetleri yapa yapa geliyoruz." dedi.
05.02.2018
AK Partililer Vefa Yemeğinde Bir Araya Geldi
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, düzenlediği ahde vefa yemeğiyle partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenleri bir araya getirdi.
15.01.2018
AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi Toplantısı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizler, bir de geldiğimizden bu yana 270 bin derslik yaptık bu ülkede. Hala da devam ediyoruz. Türkiye'de üniversitesi olmayan ilimiz yok. Hepsinden öte geldiğimizde 74 üniversite varken şimdi 184 üniversite var, Türkiye genelinde. Bütün bunlar eğitimde atlattığımız çağ. Bunu öğretmenlerim gayet iyi bilir." dedi.
27.11.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Kafaoğlu Seçildi
Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti'nin adayı, merkez Altıeylül ilçe Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi.
07.11.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Kafaoğlu Oldu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı merkez ilçe Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu.
07.11.2017
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Silahlı Saldırıya Uğradı
Balıkesir'in Havran Belediyesi AK Parti meclis üyesi, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri Turgay Kılıç, uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralandı.
19.10.2017
Gömeç'e Yapılacak Hastanenin Yer Temini Yapıldı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.
19.09.2017
Balıkesir İlçelerine Spor Tesisleri Yapılacak
AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ile Kasım Bostan, Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Marmara ve İvrindi ilçeleri spor tesisleri yapılacağını belirtti.
16.03.2017
Başkanlık Divanı Üyesi Kırcı Almanya'ya Gidecek
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı, 16 Nisan Halk Oylaması için Almanya'ya gidiyor.
16.03.2017
Başbakan Binali Yıldırım Balıkesirlilerle Buluştu
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenen mitingine katılarak vatandaşlara hitap etti.
13.03.2017
Milli Savunma Bakanı Işık, Balıkesir'de
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Balıkesir Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Işık, burada bir konuşma yaptı.
04.03.2017
Milletvekili Bostan ve Poyrazlı, Sındırgı'yı Ziyaret Etti
Balıkesir'in Sındırgı ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı, istişare ve değerlendirme toplantısında partililerle buluştu.
22.02.2017
Anayasa Değişikliği Referandumuna Doğru
Ayvalık ilçesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ile Mahmut Poyrazlı, 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili "Sandık Bilgilendirme Toplantısı" yaptı.
20.02.2017
Ak Partili Başkan'dan, CHP'li Vekile Tepki
Ak Parti Bandırma İlçe Teşkilat Başkanı Alp Bostancı, Anayasa Komisyonunda Yavuz Sultan Selim’e hakaret eden CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’e tepki gösterdi.
31.12.2016
AK Parti Balıkesir İl Yönetimi Belli Oldu
AK Parti Genel Başkanlığı tarafından Balıkesir İl Başkanlığı’na Av. Hasan Demiraslan’ın atanmasının ardından 50 kişilik il yönetimi de belirlendi.
27.12.2016
Dolarını Bozdurana 3 Kasa Hamsi Hediye
Balıkesir'in Erdek ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından 500 dolar bozdurana 3 kasa hamsi hediye olarak verilecek.
09.12.2016
Toplam Kayıt: 951   Sayfa: 1/20 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ]  [ 20 ] 
Balıkesir Önemli kişiler















Balıkesir Haber Başlıkları
kitap  yasak  Mustafa Gürcanlar  av sezonu  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  kaçakçılık  yaralı  Kasım Bostan  Şani Erdal  çocuk kongresi  ehem  orta doğu  mustafa güner  rekolte  Selim Avcıoğlu  Kuşcenneti  sonuçlar  kültür  97. yıl  talat bozoklu  bisiklet  İbrahim Ceylan  MHP adayları  Milletvekili Namık Havutça  kaçak midye  motosiklet  kedi  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  dosluk maçı  uyuşturucu  Aşk intiharı  Ali Kemal Deveciler  Dinçer Orkan  Dr. Arzu Kaynak  kuluçka  başkan adayı  sahte  AKP Aday Adayı  ihtiyaç  Altıeylül Belediyesi  Tuncay Kılıç  Ayakkabıcılar Odası  kirazlı manastırı  kuva-yi milliye  kreş  gazi  Hasan Yıldız  inşaat  MHP Karesi  AKP aday adayları  deniz  Kemal Yenigün  edremit  Dilara ayan  uyuşturucu operasyonu  istiklal  Mustafa Canseven  sergi  Zeytinli Rock Festivali  Cengiz Dikici  Hemşire İntiharı  balıkesir  atletizm  Coronavirüs  japonya  maddi sıkıntı  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  basın  gözaltı  Edremitte kim önde  MHP adayı  maç  tohum  yağcıbedir  huzur  millet kıraathanesi  Sigara  Assos  festival  Sevgi Hastanesi  aşure  elektrik direği  Emine Erdem  Protesto  mehmet ali çiçek  çit teli  muz  Ak parti Adayları  Seçim Sonuçları  Sabri Uğur  belediyesi meclis üyesi adayları  veteran futbolcuları  motor kazaları  Sanayi Odası  kapya  Nihat Emer  Esrar  Bandırma Belediyesi  narkotik  yolcu otobüsü 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi