Şifrem?
140 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Hikmet Ağabey Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi
Ayvalık'da Mali Müşavirlik yapan ve yaklaşık 10 yıl kadar önce iki dönem CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Hikmet Esen’in geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmesi, Ayvalık’taki sevenlerini yasa boğdu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Önceki gün Ayvalık Devlet Hastanesi’nden alınan cenaze, Merkez Saatli Camii’ne getirildi. Kılınan öğle namazının ardından, CHP Ayvalık Başkanlık binası önüne getirilen cenazeye, CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, CHP 23. dönem Milletvekili Ali Kemal Deveciler, CHP Balıkesir İl Başkanı İrfan Barış, Balıkesir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Onur Yılmaz, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol, Edremit, Burhaniye, Akçay gibi çevre ilçelerden gelen muhasebeci ve mali müşavirler, Ayvalık'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

EROL, “HİKMET BABAMIZIN EMANETİNİ EN ÜST MEVKİİYE ÇIKARACAĞIZ”
Hikmet Esen’in cenaze töreninde, konuşan Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüsnü Erol, “Hikmet ağabeyimizin bizlere bıraktığı en büyük emanet olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Hikmet ağabeyimizi her zaman yaşatacağız. Her zaman omuza omuza ve kol kola olacağız. Emanetini her zaman başımızın üzerinde tutacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün ekip, büyüttüğü o ulu çınarı Hikmet babamız nasılki daha güçlü hale getirdiyse, bizde bu emaneti en üst mevkiye çıkaracağız. Hikmet babamız, CHP sınırları içine, Mali Müşavirlik sınırları içine sığmayacak kadar büyüktü. O hepimizin Hikmet Ağabeyi ve herkesin babasıydı. O sivil toplum örgütlerinde vardı. Partide vardı. Mali Müşavirler Odası’nda vardı. Bizleri yetiştirdi ve büyüttü ve şimdide bu emaneti bizlere teslim etti. O’nun yokluğunu hissedeceğiz demiyorum. O her zaman yanımızda olacak. Allah ruhunu şad etsin. Rahat uyu Hikmet Baba…” diye konuştu.

TÜRKÖZEN, “SOL KOLUMU KAYBETTİM”

Cenazenin CHP ilçe binası önüne getirilmesiyle birlikte yapılan mini törende konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’de, “Partimizin bir yerlere gelmesi için büyük mücadeleler verilmesinin her aşamasında, her safhasında değerli dostum vardı. Biz, Onunla 1980 öncesinde de CHP’liydik. O sıkı bir sosyal demokrattı. Aynı zamanda ilerici ve aydındı. Bu partinin SODEP ve SHP isimlerini taşıdığı yıllarda da balkanlığını yapmış ve siyasi yasakların kalkmasının ardından CHP’nin yeniden kurulması sırasında da kurucu başkanlığını yapmıştı. Geçen dönem İl Genel Meclisi görevini yaptı. Hiç rotasından şaşmadı. Adam gibi adamdı. Ben değerli dostumu çok seviyorum ve şu anda bir uzvumu kaybettiğimi düşünüyorum. En çokta sol kolumu kaybettim. Ama bizlere bir görev düşüyor. O’nu ilelebet yaşatmak ve anmak. Bizim yapabileceğimiz oydu. O yaşamı boyunca, gerek Ayvalık’ta gerekse Türkiye genelinde bir vatandaş tüm sorumluluklarını yerine getirdi. Onu her zaman yaşatacağımıza inanıyor ve hepimizin başı sağ olsun diyorum” diye konuştu.

Ayvalık CHP binası önünde yapılan mini tören sonrasında Hikmet Esen’in cenazesi kabristanına götürülerek defnedildi. Cenaze töreni sırasında Esen’in eşi Caner Esen ile çocukları Can ve Candaş’ın derin üzüntüsü yürekleri burktu.

06.09.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Hikmet Ağabey Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi