Şifrem?
116 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

İlk Kombine Biletini Vali Aslan Aldı
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, TFF 2. Lig'teki ilk maçını ay sonunda Of Spor ile yapacak olan Balıkesirspor'un satışa çıkarılan kombine biletlerinin ilkini satın aldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kulüp yöneticilerinin ziyaretinde 300 TL nakit verip kombine biletini satın alan Vali Yılmaz Arslan, bu ve bundan sonraki sezonlarda Balıkesirspor maçlarını kimsenin beleş izlemeyeceğini, buna izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Balıkesirspor Kulübü yönetimi Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti. TFF 2. Lig'e yükselen Balıkesirspor'un yeni yönetimi, yenilenen teknik kadro ve yeni transferler ile ilgili görüşlerini açıklayan Vali Yılmaz Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yönetimden aldığımız bilgilere çok iyi gidiyoruz, inşallah beklediğimiz gibi olur. İddialı olmak çok iyi ama uçmaya da gerek yok. Başarı hepimizi mutlu eder. Belli bir periyot içerisinde 2-3 yıllık süreçte Bank Asya beklentimiz var. Tabi bunun için emek vermeye ihtiyaç var. Uçmaya gerek yok, bu işe katkıya ihtiyaç var. Bu bir belediyenin, valinin vs. kurumun işi değil, kent işi. Topyekün ilgi gösterilmesi gerekiyor. Herkes üstüne düşen görevi yaparsa olur. Bu yıl birçok şeyi denemek ve başarmak lazım" dedi.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Vali Yılmaz Arslan'a göreve geldiğinden beri vermiş olduğu ve devam eden desteği için özellikle teşekkür etti. Vali Arslan'ın stadyumdaki tribün tadilat işiyle alakalı yaptığı ilk inceleme esnasında kombine biletlerle ilgili verdiği mesajın önemli ve örnek bir adım olduğunu söyledi. Aktürk, Balıkesirspor'un daha ileri gitmesi için sağlam adımlar attıklarını belirtti. Tuna Aktürk, "En kısa sürede Bank Asya'da olmayı temenni ediyoruz. Tüm kentin desteğini rica ediyor ve bunu bekliyoruz" dedi.

VALİ ARSLAN: "BELEŞÇİLERİ KALDIRIN"
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve beraberindeki yöneticilere maçlara ücretsiz girmek isteyenlere fırsat vermemeleri gerektiğini söyledi. Bu konuda sert mesaj veren Vali Arslan, kulüp başkanı Aktürk ve yöneticilere, "Beleşçileri kaldırın.

Herkes kendini protokol sanmasın. Önemli adam olmanın göstergesi maçlara ücretsiz girmek değildir. Kombinee satın alacaklar. Yönetim kurulu üyeleri dahil herkes kombine bileti satın alacak. Pislik işlerle uğraşan, ortamın düzenini bozan bazı insanlar maça sokulmayacak. Hiç kimsenin orada huzurlu ortamı bozmasına izin vermeyeceğiz. Kesinlikle küfür ve bağırma yok" dedi.

Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk, kapalı spor tribününün tamamen kombine olacağını, normalm bilet satılmayacağını, insanların maça 5 dakika kala dahi gelip kapalıdaki yerine rahatlıkla oturup maçını izleyebileceklerini söyledi. Aktürk halkın vereceği desteğin çok önemli olduğunu hatırlattı.

İLK KOMBİNEYİ VALİ ALDI
Vali Yılmaz Arslan, Balıkesirspor'un 2010 sezonundaki tüm maçlarını ücretli olarak izleyecek. Yenilenen makamında kabul ettiği Balıkesirspor yönetimine daha önce verdiği kombine bilet siparişini hatırlatan Vali Yılmaz Arslan, cebinden çıkardığı nakit 300 TL ile kapalı tribün kombine bileti satın aldı. Karşılığında kulübün tahsilat makbuzunun kesilip teslim edildiği Vali Arslan, kombine biletlerin tamamın satılmasını diledi.

Esprilerin de yapıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette kulüp başkanı Tuna Aktürk ile birlikte ikinci başkan Yusuf Özenç ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Satışa çıkarılan 2010 - 2011 kombinelerin fiyatları ise şöyle, Kapalı Kombine 300 TL, Açık Kombine 100 TL, VIP Kombine 1.600 TL. Vali Yılmaz Arslan, Atatürk Stadı'nda devam eden tadilat inşaatıyla alakalı işin 29 Ağustos'ta yapılacak olan ilk maça yetişmesinin mümkün olup olmayacağıyla ilgili bir soruya verdiği cevapta müteahhit firmaya gözdağı verdi. Stadyumun sezon başındaki resmi maça kadar hazır olmasını istediğini tekrarlayan Vali Arslan, "Ben bir şeyi bir defa söylerim, ikinci defa söylemem" diyerek müteahhidin işi tam zamanında teslim etmesi gerektiğini ifade etti.

İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK
Bu arada Balıkesir'in iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri de Balıkesirspor'a desteklerini sürdürüyor. Peugeot Balıkesir Bayi olan Çanga Otomotiv'in sahibi Ersin Çanga'yı ziyaret eden Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesirli işadamlarının kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili olan işadamı Edip Uğur, Ahmet Kula, Rona Yırcalı, Servet Tellioğlu gibi daha birçok tanınmış isimlerin de Balıkesirspor Kulübü'ne destekte bulundukları öğrenildi. İşadamları stadyuma hem tabela reklamı verdi, hem de VIP kombine bileti satın alarak destek oldular.

14.08.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir İlk Kombine Biletini Vali Aslan Aldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi