Şifrem?
96 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor'a Muhteşem Gece
Balıkesirspor, üst lige yükselişini muhteşem bir gece ile kutladı. Ünlü sanatçı Gülşen'in sahne aldığı gecenin sunuculuğunu yapan Nilay Dorsa, yeni şarkısını ilk defa Balıkesirspor gecesinde seslendirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi'nde düzenlenen, "Balkes Şampiyonluğunu Kutluyor" adlı geceye Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Metin Demirtaş, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, Belediye Başkan Yardımcısı Argun Atıcı, Yusuf Özenç, Tuna Aktürk (Balıkesirspor Kulübü Başkanı), Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ile Balıkesirspor eski başkanı Rafet Çetinel, eski teknik direktör Ergun Ortakçı, teknik direktör Selahattin Dinçel, futbolcular, eski ve yeni yöneticiler ile iş, siyase, spor ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, takımın bugünkü konuma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Aktürk, başarılı olacaklarını, hedeflerinin Bank Asya Ligi olduğunu söyledi. Salonun ve masaların kırmızı beyaz Balkes bayraklarıyla süslendiği gecenin sunuculuğunu eski manken Nilay Dorsa yaptı. Davetlilere bir de sürpriz yapan Nilay Dorsa ilk defa çıkacak olan yeni şarkısını Balıkesir'deki gecede seslendirdi. Büyük heyecan yaşayan Dorsa, yaz sezonunda yeni şarkısıyla iddialı olduğunu söyledi.

Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan'ın da şarkılarıyla renk kattığı gecede Balıkesirspor yararına satışa çıkarılan futbol topu tam 32 bin TL'ye satıldı. Eski Balıkesirsporlu futbolcu olan spor adamı Sezgin Dedeoğlu 10 dakikalık süre içinde masaları gezdirdiği futbol topunu ilk olarak Vali Yılmaz Arslan'a sundu. Vali Arslan'ın bin TL. verdiği futbol topuna Belediye Başkanı Ok ve Emniyet Müdürü Ömer Aydın da biner lire artırdı. Masalarda 30 bin liraya kadar çıkan futbol topunu Kula ailesinin bulunduğu masaya götüren Sezgin Dedeoğlu, kırmızı beyaz futbol topu 32 bin TL teklif veren Faika Kula'ya sattı. Topla birlikte futbolcuların imzasını taşıyan Balkes formasını Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk verdi.

GÜLŞEN COŞTURDU
Balıkesirspor gecesinde Ritmin Dansı adlı grubun gösterisi büyük beğeni topladı. Dans gösterisinin arasında sahneye gelen Soso ve Volki kod adlı gençlerin davul şovları ise davetlileri coşturdu.

Gençlerin davul şovunu tüm davetliler gibi protokol üyeleri de hayranlıkla izledi. Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı. Zayıflığıyla dikkat çeken güzel sanatçı Balıkesirspor'un 2. Lig'e çıkışını kutlarken, seneye Bank Asya 1. Lig'e yükselmesini temenni etti. Sırtı açık ve derin göğüs dekolteli kıyafetiyle sahneye çıkan sanatçı Gülşen şarkılarını neşe içinde söyledi. Sesinde bu akşam bir başka güzellik hissettiğini belirten sanatçı Gülşen Susurluk ayranının boğazına iyi geldiğini söyledi. Geçen sene de Balıkesir'de Susurluk ayranı içip çiğ börek yediğini anlatan Gülşen repertuarındaki hareketli şarkılarla hem coştu hem coşturdu. Davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

30.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor'a Muhteşem Gece

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi