Şifrem?
168 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bandırmaspor İç Taransferlerini Tamamladı
Bandırmaspor'da iç transfer tamamlanırken, dış transferde ise futbolcularla görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bandırmaspor Kulübü basın sözcüleri Can Gülmezgil ve Mehmet İlban kulüp tesislerinde düzenledikleri basın toplantısında transfer ve stadyum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bandırmaspor olarak sözleşmeleri biten ve gelecek sene takımda görmek istedikleri futbolcularla yeniden anlaşma sağladıklarını ve iç transferi tamamladıklarını ifade eden yönetici Can Gülmezgil, dış transferde ise çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. İlk dış transferi kaleci Engil Altay ile yaptıklarını belirten Gülmezgil, " Bandırmaspor olarak iç transferi kapattık. Sözleşmesi biten futbolcularımızdan Mustafa Şen, Halil Çelik, Ozan Cengiz, Ercan Göç, Rıza Efendioğlu, Ekrem Vatansever, Galip Güzel, Deniz Yıldırım, Ali Serin, Suat Bozkurt, Anıl Atağ, Orhan Ovacıklı, Nazım Ortafidan, Aziz Kızılgün ve Burak Subaş ile anlaşma sağlayarak birer yıllık sözleşme imzaladık. Sözleşmeleri devam eden futbolcular Erhan Gözettik ve Samet Taş'la ise yollarımızı ayırdık. Transferle ilgili yoğun görüşmelerimiz sürüyor. Çoğunda son aşamaya geldik. İç transferde takımın iskeletini koruduk ve yapılacak takviyelerle kadromuzu güçlendireceğiz" dedi.

Bandırmaspor yöneticisi Mehmet İlban'da yaz futbol okulları hakkında bilgi vererek, "Bandırmaspor Yaz Futbol Okulu açılıyor. 1997 ile 2000 yılları arası doğumlu çocuklar okula başvurabilecekler. Futbol okulu 12 Temmuz'da açılacak. Bandırma'da Kamil Koç, Konak Kahvesi, Kristal Pizza, Tempo Halı'dan başvuru formları alınabilir. Ayrıca Konak Kahvesi yanında hergün 12 ile 14.00 saatleri arasında açılacak standta başvuru formlarını teslim edebilirler. Çocuklara forma, ayakkabı, çanta verilecek ve herhangi bir ücret alınmayacaktır. Kursa katılacak çocuklar antrenörlerimiz Ömer Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi yönetiminde çalışacaklar" dedi.

BANDIRMASPOR'DA STADYUM SIKINTISI
Bandırmaspor'un 2. Lig'e yükselmesinin ardından Futbol Federasyonu'nun maçlarının oynanabilmesi için Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda bir takım düzenlemeler ve yatırımlar yapılmasını istediğini belirten Can Gülmezgil, stadyuma yatırımlar konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu kaydetti.

Stadyuma yatırımların kulüp imkanlarıyla yapılamayacağını ifade eden Gülmezgil, maçların oynanabilmesi için sezon açılış tarihi olan 30 Ağustos'a kadar çalışmaların bitmesi gerektiğini söyledi. Bugüne kadar stadyum için kamu kurumlarından bir ödenek gelmediğini ifade eden Gülmezgil, "Stadyum konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Futbol Federasyonu yetkililerin bize bildirdiği eksikliklerin tamamlanması konusunda bize Valilik yada başka kanaldan bir para yardımı gelmedi.

Stadın 2. Lig kritelerine uygun hale getirilerek maçlarımızı oynayabilmek için çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu çalışmaları kendi kulüp kaynaklarımızla yapmamız mümkün gözükmüyor. Balıkesir İl Spor ve Gençlik Müdürlüğü bizim 10 yıllığına kiraladığımız stadyumu kendilerine devretmemiz halinde Müdürlük olarak yatırım yapılarak eksiklerin giderilebileceğini söyledi. Ancak bu da uzun bir süreç. Devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra Federasyon'dan teknik ekip gelerek inceleme yapacak rapor hazırlayacak, buna göre ihaleye çıkılacak ve iş başlayacak. Ancak yeni sezon 30 Ağustos'ta açılıyor. Bu tarihe kadar bu çalışmaların bitip bitmeyeceği belli değil. Biz mutlaka ilk maçlarımızı kendi sahamızda oynayabilmeyi istiyoruz. Bölgemizde bu kriterlere uyan maç yapabileceğimiz başka stadyumda yok" dedi.

Bandırmaspor için Özel İdare'den çıkartılan 400 bin TL ödeneğin ise Sanayi Sahası'nın antreman sahası olarak kullanılabilmesi için suni çimle kaplanmasına ayrıldığını belirten Gülmezgil, "Bandırmaspor için zaten daha önce belirlenen ve Sanayi sahasının suni çim yapılması amacıyla kullanılacak olan 400 bin TL'lik bir bütçeden başka birşey çıkmadı. Bu para da antreman sahasının suni çim olması için kullanılacak. Eğer devir işlemi olmaz ve stadyum yatırımları yetişmeyecek olursa biz kendi cebimizden borç harç bulup en gerekli yatırımları bir şekilde yapmayı deneyeceğiz.

Başka çaremiz yok, sıkıntımız büyük. En azından stadın tamamının koltuk koyulması, giriş çıkışların düzenlenmesi, kamera sistemi kurulması ilk aşamada istenilen şeyler. Bunların dışında stadyumun içinde basın odası, soyunma, hakem odalarının düzenlenmesi işleri de var. Bazı kişiler kulübe şirketlerin para yardımı yaptığını konuşuyorlar. Bunlar gerçek dışı. Bu sene hiçbir devlet kurumundan yada özel şirketten kulübe gelen bir para, yardım yok" şeklinde konuştu.

23.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bandırmaspor İç Taransferlerini Tamamladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi