Şifrem?
105 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir MHP'den Referanduma Hayır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, hükümetin Anayasa değişikliğiyle ilgili gündeme getirdiği ve yeterli oy oranı ile meclisten geçip Cumhurbaşkanı tarafından da onaylanan referanduma katılmayacaklarını söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İlçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, 19 Mayıs geçlin ve Spor Bayramı'nı kutladı. Balıkesirspor'un 2. Lig'e çıkmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Çılgın, yeni dönemde iyi bir yönetimin iş başına gelmesini diledi.

Hükümetin açılım politikalarını eleştiren Bayram Çılgın, "Benim halkımın gündeminde, geçim derdi, aş derdi, işsizlik derdi ve son günlerde artan terör olayları bulunmaktadır. Hükümetin gaflet politikaları bölücü terörü yeniden azdırdı. Nisan ayının 15'inden itibaren güvenlik güçlerimize yönelik saldırılarda birçok vatan evladımızın şehit olması, yaralanması, bizleri ve aziz milletimizi derin bir üzüntüye boğmaktadır. Küresel gücün dayatmalarına boyun eğerek sürdürülen terörle mücadele siyasetinin sahibi AKP zihniyetinin geldiği nokta ile sözde açılım adını verdiği bölücüye teslim olma anlayışı artık mutlaka sorgulanmalıdır. Kanlı bölücü terörün, teröristle ve uzantılarıyla pazarlık yaparak son bulamayacağı, mücadelenin başka ülkelerin insaf ve iznine tabi olamayacağı yaşadığımız gerçeklerle ortaya çıkmıştır. Hükümetin açılım denen yıkım projesi ile İmralı üzerinden PKK ile müzakere yapmaya çalışmalarının yanlış adımları gözden geçirilmelidir" dedi.

BDP'YE ÖFKE
MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, BDP'li Nezir Karabaş'ın Diyarbakır mitinginde yaptığı konuşmasında sarf ettiği, "Operasyonlar sürerse Kürt halkı yaşamı cehenneme çevirecek" sözleriyle terörün dağdan şehirlere inip kentleri, yolları, caddeleri, yaşamı tıkayacağı şeklinde doğrudan tehdit savurduğunu söyledi. Çılgın, buna paralel olarak İmralı'daki bölücü başının yaptığı açıklamanın da son derece manidar olduğunu kaydetti. Bayram Çılgın, "İmralı canisinin 'Barışçı çözüm için elimden geleni yaptım. 31 Mayısa kadar bekleyeceğim, o zamana kadar olumlu bir gelişme olmazsa hiçbir şeye karışmayacağım. Kim ne yaparsa kendi kararıdır' diyerek ülke içinde savaştan söz etmesi hem ürkütücü hem de düşündürücüdür. Bu sözleriyle hükümet ile bir pazarlık içinde olduğunu, isteklerinin artık yerine getirilmesi gerektiğini, aksi takdirde ülkeyi terör kaosu içine sürükleyeceğinin mesajını veriyor. Bu İmralı canisine ve PKK liderlerine açılım adı altında bizlerin de bilmediği ne vaatler verildi ki bu caniler bu şekilde beyanat verme küstahlığını gösteriyorlar" diye konuştu.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR
Anayasa değişikliğinin geçim derdine düşmüş vatandaşa aş sağlamayacağını söyleyen Bayram Çılgın, Anayasa değişikliğini kabul etmediklerini ve referanduma hayır dediklerini tekrarladı. Çılgın, "Anayasa değişikliği işsize iş mi bulacak? Esnafı, çiftçiyi, emekliyi, iş adamını mı rahatlatacak? Terörümü bitirecek? Tabii ki hayır. 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa'nın bazı maddelerinin değiştirilmesine dair halk oylamasında biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hayır oyu vereceğimizi beyan ediyoruz. Neden hayır oyu vereceğimizi de gerekirse kapı kapı dolaşarak halkımıza açıklayacağız. Ülkenin gerçek gündemi suni gündemlerle kapatılamaz. Biz halkımızın bir gün mutlaka gerçekleri görüp AKP iktidarına son vereceği inancını taşımaktayız" dedi. Bayram Çılgın, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik'e de tepki gösterdi. MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok ve yönetimiyle alakalı açıklamalarının isabetsiz olduğunu, halkın oylarıyla göreve getirdiği Belediye Başkanı İsmail Ok'un tüm Balıkesir'in belediye başkanı olduğunu hatırlatan Çılgın, Çelik ve partisinin bunu hazmetmesi gerektiğini, Adil Çelik'in doğru bilgilerle daha seviyeli bir politika yapması gerektiğini söyledi.

18.05.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir MHP'den Referanduma Hayır

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi