Şifrem?
210 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

İstanbul'daki Balıkesirliler Bir Araya Geldi
İstanbul'daki Balıkesirliler bir araya geldi. Geleneksel olarak yapılan ve bu sene üçüncüsü düzenlenen, "İstanbul'daki Balıkesirliler Buluşması" Beşiktaş'ta yapıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Program yapımcısı Özlem Balcı'nın sunduğu, "3. İstanbul'daki Balıkesirliler Buluşması", sanat ve iş dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, İstanbul'daki Balıkesirliler Platformunun kurucusu Salih Sağıroğlu, en başta 4 kişi ile başlayan buluşmaya bugün yüzlerce kişinin katıldığını söyledi.

İstanbul gibi büyük bir şehirde yıllar sonra Balıkesirlilerle bir araya geldiklerini ifade eden Sağıroğlu, "Bu buluşma İstanbulda'ki Balıkesirliler Platformunun yapmış olduğu çalışmaların bir meyvesidir. Platform olarak genç, yeniliklere açık bir beyine sahibiz. Herkes gönüllü olarak bir şeylerin ucundan tutmuş durumda. İstanbul'da okuyan öğrenci arkadaşlara burs verip çalışmalarımızda bize destek olan oyuncu kardeşimiz Kurthan Arif Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Kendisi 3. buluşmamızda 2 aileyi Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Mağara Adamı ve Alevli Günler adlı tiyatro oyununa ve Nisan ayında İstanbulda'ki Balıkesirli ailelerin çocuklarını yine BKM'de gerçekleşecek olan Bremen Mızıkacıları adlı oyuna gönderiyor. AGS terlikleri buluşmamızda tüm hemşerilerimize logomuzun basılı olduğu terlik ve havlu hediye etti.

Buluşmada verilen yemekte Balıkesir'den Ayyıldız Süt Ürünleri ve Baysal Höşmerimleri adlı 2 firma hemşerilerimize höşmerim ikramında bulundu. Bunlar aklıma gelen örnekler. Konuştuğumuz her Balıkesirli birşeyler yapmak için teklifte bulunuyor, bunlar sevindirici şeyler. Yaşam şartlarının her geçen gün zorlaştığı ülkemizde Balıkesirli olup İstanbul'da okuyan birçok öğrenci arkadaşımız bulunuyor ve bunların birçoğunun bursa ihtiyacı var. Biz bu platformda ilk görev olarak birlik beraberliği sağlayıp öğrenci kardeşlerimizin burs ihtiyacını karşılamayı görev bildik. Bu ay içinde web sitemiz yayında olacak.

İstanbul'daki Balıkesirli hemşerilerimizin isim ve kan grupları sitemizde mevcut olacak. Herhangi bir rahatsızlıkta hemşerimiz web sitemizden kan grubu uyan kişileri bulup bizi araması yeterli. Bu şekilde çok kısa bir sürede gerekli kanın bulunmasını sağlıyoruz. Platform olarak hasta ziyaretleri ve desteğine de çok önem veriyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıcı Mayıs ayında iki farklı etkinliğimiz var. 7 Mayıs'ta İstanbul'daki Balıkesirliler olarak Çanakkale şehitlik turu, 21 Mayıs'ta Kurthan arkadaşımızın desteğiyle Taksim Jazzstop'ta yapacağımız yaza merhaba partisinde İspanyol Dj Javier Del Mar bizle birlikte olacak. 22 Mayıs Cumartesi günü de Balıkesir'de devam ettirmek istiyoruz. Platform olarak 2010 yılının 10'ların yılı olmasını diliyor, İstanbulda'ki Balıkesirliler olarak tüm hemşerilerimize sevgilerimizi gönderiyoruz" dedi.
Balıkesirliler buluşmasına katılan ünlü sanatçı İsmail Özkan da Hayal Gözlüm adlı parçasını tüm hemşerileri için seslendirdi.

13.04.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir İstanbul'daki Balıkesirliler Bir Araya Geldi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi