Şifrem?
110 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası Başlıyor
Bu yıl 26-27-28 Mart 2010 tarihleri arasında Bandırma'da düzenlenecek olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası öncesinde Bandırma Eken Prestij Otel'de Basketbol Federasyonu yetkilileri ve takımların temsilcilerinin katıldığı basın toplantısı düzenlendi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Asbaşkanı Metin Şahin, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak, TBF Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Dağlıoğlu'nun yanı sıra Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin birinci yarısını puan cetvelinin ilk sekiz sırasında bitirerek Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası Sekizli Finali'ne katılmaya hak kazanan Ceyhan Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Panküp Kayseri Şeker ve Samsun Basketbol takımlarının temsilcileri, antrenör ve oyuncuları ile basın mensupları katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Metin Şahin, 3 gün boyunca birbirinden heyecanlı 7 müsabaka izleyeceklerini belirterek, " Umarım 3 heyecanlı gün geçireceğiz. Kupaların daima sürprizlere açık olduğu söylenir. Favorilerin dışındaki takımların başarılı sonuçlar aldıkları bilinir. Bu bakımdan kupanın 3 günün çok çekişmeli geçeceğini umuyoruz. Türkiye'nin birbirinden güzide 8 takımı buradalar. Gerçekten birbirinden güzel 7 müsabakayı hep beraber izleyeceğiz. Müsabakaların 1. gününde 12 hakem görev yapacak, bunların 9'u A klasman. Umuyorum onlar da en az hatayla maçları yöneteceklerdir. Bu vesileyle Teknosa Türkiye Kupası'nı bütün
kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan ise "Bandırma halkına kentlerinde çok önemli bir turnuvanın başlamak üzere olduğunu bu basın toplantısı vesilesiyle duyurmak istiyorum. Erkek basketbolu Bandırma'da Banvit'in katkısıyla yerleşmiş durumda. Ama bayan basketbolunun apayrı bir heyecanı var. Herkesi yarın başlayacak 3 günlük mücadeleye davet ediyorum" diye konuştu.

TBF Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Dağlıoğlu, "Katılan değerli kulüplerimize ve hakemlerimize başarılar diliyorum" derken TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ise, "Türkiye Kupası'na kulüplerimiz çok değer veriyor. Biz de kulüplerimizden böyle şevk alınca daha iyi çalışmalar yapmaya yöneliyoruz. Erkek basketboluyla anılan Bandırma'da bayan basketbolunu siz değerli basın mensupları sayesinde önce burada sonra da tüm yurtta duyurmalıyız" açıklamasını yaptı.

Türkiye Kupası'nın son 6 senedir üst üste kazanma başarısı gösteren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın Menejeri Didem Akın'da bu senede kupayı müzelerine götürmek istediklerini belirterek, "Tüm takımlara başarılar dileriz. Hedefimiz kupayı almak. Kadromuz bu güce ve derinliğe sahip. Bütün takıma yürekten güveniyoruz. Kupayı müzemize götürmeyi umuyoruz. Favori gösterilmek bizi daha konsantre yapıyor. İstanbul Üniversitesi maçına özel olarak hazırlanıyoruz. Galatasaray veya Mersin ile final oynayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Galatasaray Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise konuşmasında,"Galatasaray uzun süredir bu kupayı alamadı. Hedefimiz burada 3 maçı da üst üste kazanmak. Favoriler birbirleriyle eşleşmedi. Dolayısıyla sürpriz olacaksa ilk gün gerçekleşebilir. Biz de bu sürprizlerden birinin bizim maçımızda olamamasına dikkat ederek oynayacağız" dedi.

26.03.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası Başlıyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi