Şifrem?
87 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Abdullatif Şener Balıkesir'i Ziyaret Etti
Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener Balıkesir'de temaslarda bulundu


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener, hükümetin gidici olduğunu iddia ederek, "Medya bir partiyi desteklemeye başlarsa o parti çökücü olur. Ulusal medyanın yarısı yandaş medya, yarısı da zorla çizgiye getirilmiş medyadır. Tüm medyanın desteklediği bir iktidar partisi bugün iş başındadır. Tarih şunu göstermiştir ki tüm medyanın desteklediği tüm iktidar partileri hızla yok olmuşlardır. İktidardan düşmüşlerdir." diye konuştu.   

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD)'nin davetlisi olarak Balıkesir'e gelen Türkiye Partisi lideri Şener, TP il binasında il yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Partisi'nin sekiz ay önce kurulduğunu ve tüm Türkiye'de süratle örgütlendiğini ifade eden Şener, bugün itibarıyla bütün illerde örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak seçimlere girme hakkı kazandıklarını anlattı. Mevcut siyasi partilerin belli bölgelere hitap ettiğini savunan Şener, "Doğu illerinde var olan partiler batıda yoklar. Batıda olanlar ise doğuda yoklar. Sahilde olanlar İç Anadolu Bölgesi'nde varlık gösteremiyorlar. Ancak Türkiye Partisi bütün bölgelerde vardır. Kararlılık içerisinde çalışıyoruz. Bugün Balıkesir'e geldik. İşadamlarımızın daveti üzerine ekonomiyi değendireceğiz. Bu toplantıda işadamlarımızdan Balıkesir'in sorunlarını dinleyeceğiz." dedi.

Parti olarak Türkiye'de her şeyin iyi olmasını istediklerine dikkat çeken TP lideri Şener, siyasetin sorunları çözmesini arzu ettikerini vurguladı. Son birkaç yıldır Türkiye'nin siyasi kavgaları izlediğini ve çok rahatsız olduğunu aktaran Şener, şöyle devam etti: "Meclis, iktidar ve muhalefet dediğimizde vatandaşın ilk aklına gelen şey kavgadır, dövüştür, karşılıklı hakarettir ağza alınmayacak kin ve nefret sözcükleridir. Sürekli kavga edenlerin bu ülkeye yapabilecekleri hiçbir hizmet yoktur. Bu kavga görüntüleri ülkenin dertleriyle, sıkıntılarıyla meşgul olmayan ve varlığıyla da ülkeye dert ve sıkıntı oluşturan bir siyası yapıyı tanımlamaktadır. Sayın Başbakan danışmanlarına talimat vermiştir. Onlara demiştir ki; gece gündüz düşünüp araştıracaksınız. Kavga edici konular bulacaksınız ve bana getireceksiniz. Onun için danışmanları da muhtemeldir ki gece gece gündüz Başbakan'ın kavga edeceği konuları araştırıyorlar. Sayın Başbakan ne bulursa üzerinden kavga ediyor. Hiçbir sorunun çözümü konusunda irade göstermiyor. Ancak her gün kavga edecek yeni bir konu buluyor. Yeni bir üslupla kavgayı sürdürüyor. Başbakan bu ülkede sadece kavga etmek için vardır. Burda vatandaşlara önemli görevler düşüyor. Ülkenin değişik illerinde dolaşırken vatandaşlara hangi partiye oy vereceklerini soruyoruz. Falan partiye oy vereceğiz diyorlar. Neden deyince, çünkü o partinin genel başkanı iyi kavga ediyor diyorlar. Bütün yurttaşlarımız bilmelidir ki kavga eden siyasetçiler bu ülkeye kötülük yapmaktadırlar."

"ÜLKENİN BARIŞ VE HUZURA İHTİYACI VAR"

Vatandaşlara kavga eden siyasetçilerden uzak durmaları tavsiyesinde bulunan Şener, kavga edenleri sandıkta yok etmelerini istedi.

Ükenin barış, huzur ve birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Abdullatif Şener, "Ortadoğu'nun kan gölüne dönüştüğü, dünyada sınırların yendine çizildiği, ekonomimin yeniden yapılandığıldığı bir dönemde siyaset kavga üretmek suretiyle ülkede ayrışmayı, kini ve nefreti derinleştiriyorsa bu ülkenin üzeren yük olmuş demektir. Muhatelef partilerine çağrım var. Başbakana uymayın. İktidar partisi sözcülerinie uymayın. Onlara benzemeye çalışmayın. Kavga ederek bu ülkeye faydalı olunmaz." diye konuştu.

12.02.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Osman Saraç / istanbul
Yakın geleceğin başbakanı
Sn. Şener’;in değeri ve haklılığı ortaya çıkmaya devam ediyor. Hükümette iken yaptığı başarılı çalışmalar, kendi kader arkadaşlarının kıskançlığı sonucunu doğurmuş ve kendisinin siyasi yönünü değiştirmesine sebep olmuştur. Baskı ve tehditlerden yılacak bir kişi olmadığını zaman geçtikçe daha iyi göreceğiz. Kendisini izlemeye devam edelim. Saygılarımla.
19.02.2010 16:32:47
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Abdullatif Şener Balıkesir'i Ziyaret Etti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi