Şifrem?
141 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

AVG'den Türkçe Virüs Avı
AVG virüs avını Türkçe yapacak


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

167 ülkede 80 milyondan fazla kullanıcıya seslenen antivirüs yazılım markası AVG, gözünü Türkiye pazarına dikti. Ürünlerini Türkçe olarak da piyasaya süren şirket, ayrıca yerel yazılım firmaları ile işbirliklerine de sıcak.

Merkezi Amsterdam'da olan ve 167 ülkede 80 milyondan fazla kullanıcısı bulunan antivirüs yazılım markası AVG, Türkiye pazarını büyüme için mercek altına aldı. Türkiye'nin AVG'nin en önemli küresel 20 pazarından biri olduğunu belirten AVG İnternet Güvenlik Sistemleri Pazarlama ve Yeni Pazarlar Başkan Yardımcısı James Hart, "Türkiye, gelişen yazılım ve teknoloji endüstrisi ile önemli küresel büyüme pazarlarından biri.

75 milyonu aşkın genç ağırlıklı nüfusu ve 14.5 milyonu aşkın bilgisayar kullanıcısıyla çok büyük fırsatlar içeriyor. AVG olarak Türkiye'nin ekonomik ve coğrafi öneminin farkındayız" dedi. Ürünlerini Türkçe olarak da piyasaya süren şirket, ayrıca yerel yazılım firmaları ile işbirliklerine de sıcak bakıyor. Türkiye'de AVG ürünlerinin kullanıcı sayısı ise 350 bini aşmış durumda.

AVG ürünlerinin özellikle Türkiye'de kurumlar için önemli olduğunu belirten James Hart, "İnternette iş ve finansal kazanç arayanlar, kötü ekonomik şartlardan dolayı kısa yoldan kazanç sağlamaya çalışanların saldırılarına maruz kalıyor. Bunun yanı sıra çalışanların internet üzerinde alışveriş/bankacılık işlemleri her ne kadar riskli olsa da artıyor. Bu da kimlik hırsızlığı ve güvenlik problemlerini tetikliyor" şeklinde konuştu.

Avrupa'daki bazı sigorta şirketlerinin gittikçe artan kimlik hırsızlığına karşı "Kimlik Hırsızlığı Sigortası" poliçeleri sunmaya başladığına dikkat çeken Hart, "Şirketler tarafına baktığımızda da veri sızdırma risklerini görüyoruz. Bu nedenle internette güvenlik giderek kişiler ve şirketler açısından önemli bir ihtiyaç haline geldi ve yazılım şirketleri de kullanıcıları bu risklerden korumak için Ar-Ge çalışmaları ile programları güncelliyor. AVG'nin de bu konuda çok ciddi araştırmaları var" diye konuştu.

Türk firmalarıyla işbirliği düşünüyoruz

Türkiye'nin AVG'nin en önemli küresel 20 pazarından biri olduğunu vurgulayan Hart, "AVG Free ve Linkscanner gibi ücretsiz ürünlerimizle kullanıcılarımıza çeşitlilik sağlıyoruz. Ücretli PRO ürünümüz AVG İnternet Security'i ağustos başında Türkçe olarak kullanıcılarımıza sunmaya başladık. Türkiye bizim için giderek önem kazanan bir pazar" dedi.
 
AVG'nin en önemli farkının AVG deneyimini Türkçe olarak da yaşatmak olduğunu belirten Hart, "Online internet sitemizin Türkçeleştirilmesini önceliğe aldık. Böylelikle Türk kullanıcılar AVG ürün yelpazesine daha rahat ulaşabiliyor ve artık ürünlerimizi TL ile satın alabiliyor.

Portföyümüzü sürekli geliştiriyoruz ve portföyümüzde bulunan ürünleri Türkçe olarak da sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Hart, şimdilik Türkiye'de bir ofis açma gibi bir planlarının olmadığını kaydetti.

AVG'nin Ar-Ge tesisleri ve kötü amaçlı yazılım inceleme laboratuvarı Çek Cumhuriyeti'nde bulunuyor. Ancak şirketin yerel tehditler konusunda veri toplamak için kullandığı dünya çapında bir bilgisayar ağı var. James Hart, "Mevcut lokasyonlarımızda organik büyümeye ve tamamlayıcı teknoloji ve ürünleri olan organizasyonları satın alarak ilave kaynaklar yaratmaya sıcak bakıyoruz. Ar-Ge çalışmalarımızı sürekli geliştirmeyi hedefliyoruz ve iyi teknolojiye sahip Türk firmalarını da değerlendirmeyi düşünebiliriz" dedi.

21.08.2009

webhost

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir AVG'den Türkçe Virüs Avı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi