Şifrem?
144 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

AKP Erdek, Elmas ile Yola Devam Dedi
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 3. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçimlere giren Necati Elmas, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Genel Kurulu belediye düğün salonunda gerçekleştirdi. Genel kurula AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Hasan Sönmez, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün, Cemal Öztaylan, Ayşe Akbaş, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Akif Okur, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Refi Taviloğlu'nun yanısra çevre ilçelerden partililer ve çok sayıda delege katıldı.

Divan Başkanlığını İl Genel Meclisi Başkanı Okur'un yaptığı genel kurulda açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı ve başkan adayı Necati Elmas'ın konuşmanın ardından siyasi konuşmalara geçildi. Genel kurulda konuşan Milletvekili İsmail Özgün, AK Parti'nin şu anda rakibinin olmadığını belirterek, "Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremizin ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. İktidara geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmaları tek tek sıralayacak değilim ancak yapılan çalışmaları herkes çok iyi biliyor. Herkes çok iyi biliyor da ana muhalefet partisi bilmiyor. Muhalefet yapılan hizmetleri görmezden gelerek çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ediyor. Önce onlar dönüp kendilerine bakacaklar, şunu açıkça vurgulamak istiyorum ki şu anda bizim rakibimiz yok. Ana muhalefet partisi bize rakip olacak durumda değil. Ben Erdek'ten onlara sesleniyorum; bizim iktidarımız döneminde batırılan banka varmı?. Yok. Bu ülkede bankaları batırıp halkın üzerine 50 milyon doları yükleyen biz değiliz. Değerli arkadaşlarım şu anda önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlere iyi çalışıp yerelde de halkımızın nabzını iyi tutmalıyız" diye konuştu.

Genel Kurulda konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden AK Parti'den aday olacağını açıkladı. Belediye Başkanlığı döneminde belediyeyi halka hizmet eder hale getirdiğini belirten Başkan Sarı, "Herkes son dönemde bu ülkede Atatürk'çü oldu.Taksimde gösteri yapanlarda Atatürkçü oldu, ne mutlu ki ben AK Partiliyim. Buradan bu ülkeyi karıştırmak isteyenlere sesleniyorum, artık bu ülkenin halkı başka güçlerce yönetilemeyeceğini biliyor. Sıkıntılı günler geçiriyoruz ve geçireceğiz. Bugün bu ülkede hangi parti tek başına iktidara gelmiş ve bugünkü yakalanan başarıyı elde etmiş. Bir tek Ak Parti. Erdek kongresi ile yerel seçimler startını veriyoruz. Ben iki dönemdir Erdek'te belediye başkanıyım ve Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Partid'en adayım. Ben iki dönemde yapılan çalışmaların meyvesini üçüncü dönemde alacağımıza inanıyorum. Ben AK Parti'den belediye başkanı olduğum ilk dönemde o dönem ilçe teşkilatı ile uyumlu çalışamadım. O dönem rant peşine düşenler çoktu. Ben onların rant paylaşımlarına engel olduğum için benimle uyumlu çalışamadılar. Ben belediyeyi halka hizmet eder hale getirdim" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Hasan Sönmez, ise partilileri son genel seçimlerde elde edilen başarıdan dolayı rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. AK Parti'nin vatandaşların nabzını tutması için bu seçimlerin çok önem arzettiğini belirten Sönmez," AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden itibaren Türkiye'nin yeniden imarı için yollara düştük ve o gün bugündür çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ben buradan Türkiye'de iktidarımız döneminde neler yapıldığını tek tek sıralayacak değilim. Benim korktuğum tek bir şey var. Ben muhalefetten korkmuyorum da son genel seçimlerde yaşadığımız başarıdan dolayı rehavete kapılmaktan korkuyorum. Rehavete kapılmak geriye götürür. Bu sebeple rehavete kapılmadan çalışmalarımıza var gücümüzle çalışmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Necati Elmas'ın başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada faaliyet raporu delegelerin tamamının evet oyunu alarak kabul edildi. Oylamanın ardından yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Seçimlere tek liste halinde giren Başkan Necati Elmas'ın listesi delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden yönetime geldi. Necati Elmas'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda, Ahmet Çıtören, Erdoğan Özçelik, Haluk Can Turan, Hasan Mor, Hamdi Taşkın, Hüseyin Avlar, İbrahim İşler, Hasan Tınaz, Sadi Alagöz, Metin Canbaz, Muammed Fatih Aslantürk, Muhammed Öztürk, Musa Alioğlu, Mustafa Engin Çağlar, Mustafa İlgen, Ömer Alan, Selami Tokdemir, Recep Özütürk ve Vedat Özgen yer aldı.

28.10.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir AKP Erdek, Elmas ile Yola Devam Dedi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi