Şifrem?
222 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Hem Ege Hem de Marmara’nın Gözde Turizm Şehri Balıkesir’in En Güzel Otelleri


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Hem Ege Hem de Marmara’nın Gözde Turizm Şehri Balıkesir’in En Güzel Otelleri

Türkiye’nin popüler tatil şehirlerinden Balıkesir, hem Ege hem de Marmara’ya kıyısı olan konumu ile dikkat çekmektedir. Yaz aylarında yoğun ziyaret alan şehir, ödüllü plajları ile keyifli bir yaz tatiline olanak sunmaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile şehir, yılın dört mevsimi ziyaret edilebilir özelliklere sahiptir. Uzun sahil şeridi, yeşilin her tonunu cömertçe sunan Kaz Dağları, şifalı kaplıca suları ve antik kentleri ile müzeleri, her anını farklı deneyimlerle renklendireceğiniz benzersiz bir tatil olanağı sunmaktadır. Balıkesir her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahip bir şehirdir. Merkezde yer alan tesisler, hem iş hem de şehir gezileri amacı ile tercih edilirken, çevre ilçelerde yer alan tesisler, yaz tatili ve doğa tatili amacı ile tercih edilmektedir. Her bütçeye uygun konaklama seçeneklerini incelemek için otelleri.net/balikesir adresini ziyaret edebilir, Balıkesir otelleri hakkında geniş bilgi alabilirsiniz.

Balıkesir’de Denize Sıfır Konaklama Deneyimi İçin Hotel Club Mtk

Balıkesir’in gözde turizm noktalarından Burhaniye’de konuklarını ağırlamakta olan Hotel Club Mtk, Kaz Dağları’nın eteklerinde, keyifli bir tatil deneyimi vadetmektedir. Maviyle yeşilin buluştuğu noktada konuklarına eşsiz bir doğa sunan tesis, Edremit Havalimanı’na 10 km, Ayvalık’ a30 km, Burhaniye merkeze 7 km mesafede yer almaktadır. Şık ve rahat 116 odası ile hizmet veren tesis, her şey dahil konsepti sunan Balıkesir otellerindendir.

Denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesisin, özel plajı bulunmaktadır. Farklı serinleme deneyimlerini tercih eden misafirler içinse 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu ve su kaydırağı hizmet vermektedir. Hem çocuk hem de yetişkin misafirlerin doyasıya eğlenecekleri bir tatil vadeden tesis bünyesinde zengin aktivite seçenekleri yer almaktadır. Balıkesir’in eşsiz doğasını doyasıya yaşamak isteyenler için eksiksiz bir tatil vadeden Hotel Club Mtk hakkında detaylı bilgi almak için hotelclubmtk.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Balıkesir’de Termal Tatil Keyfi Sunan Afrodit Termal Hotel

Balıkesir’in Edremit ilçesinde konuklarını ağırlamakta olan Afrodit Termal Hotel, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan konumu ile yemyeşil bir doğayı ve oksijenden zengin bir atmosferi konuklarına yaşatmaktadır. Keyifli bir konaklama deneyimine ek olarak termal olanaklarıyla da sağlığınıza katkıda bulunmakta olan tesis, Balıkesir Koca Seyit Havaalanı’na 21 kilometre, Edremit ilçe merkezine 15 kilometre, Edremit Otogarı’na 4 kilometre ve Balıkesir il merkezine ise ortalama 109 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Rahat edebileceğiniz şekilde dekore edilmiş 132 odaya sahip olan tesis, misafirlerine yarım pansiyon ve tam pansiyon olmak üzere 2 konsept seçeneği sunmaktadır.

Denize yalnızca 150 metre mesafede yer alan tesiste dileyen misafirler kısa bir yürüyüşün ardından halk plajına ulaşmaktadır. Tesis bünyesinde ise şifa sunan 1 adet kapalı termal havuz hizmet vermektedir. Termal su ile şifa bulacağınız tesiste ruhen ve bedenen dinlenmeniz içinse SPA olanakları yer almaktadır. Afrodit Termal Hotel’de hem sağlıklı hem de doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi geçirmek için tesisin sunduğu hizmetleri http://afrodittermaltesisleri.com/ ‘dan inceleyebilirsiniz.

Bungalovda Lüks Bir Tatil İçin AyanyaBeachBungalows

Balıkesir’in sakin ve huzur veren noktası Avşa Adası’nda konuklarını ağırlayan AyanyaBeachBungalows, eşsiz bir doğayı, bölge ile uyumlu mimariye sahip bungalovlarında deneyimleme olanağı sunmaktadır. Çanakkale Havalimanı’na 250 km mesafede yer alan tesis, 50 adet konforlu odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste her sabah, lezzetli ve doğal ürünlerle hazırlanan bir kahvaltı misafirleri beklemektedir.

Denize sıfır konumu ile keyifli bir yaz tatiline kapılarını aramakta olan AyanyaBeachBungalows’ta özel plaj mevcuttur. Plaj olanaklarına ek olarak tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Türk ve dünya mutfaklarından özel lezzetler deneyimleyebileceğiniz tesisin 1 adet restoranı gün boyu hizmet vermektedir. Avşa Adası’nın uçsuz bucaksız zeytin ağaçları ve masmavi denizine komşu bir konaklama deneyimi için http://www.ayanyabeach.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Balıkesir’in Her Şey Dahil Oteli Haliç Park Hotel

Unutulmaz yaz tatillerine ev sahipliği yapan Balıkesir’de konforlu bir konaklama deneyimi yaşamanız adına zengin seçenekler sunmakta olan Haliç Park Hotel, avantajlı konumu ve lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Cunda Adası’na 2 km, Ayvalık merkeze 3 km, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’na 45 km uzaklıkta yer alan tesis, tekrar yaşamak isteyeceğiniz bir tatil vadetmektedir. Her şey dahil hizmet sunan tesiste, ana restoranda sunulan açık büfe hizmetlerin yanı sıra 1 adet a la carte restoran misafirlerini ağırlamaktadır. Şıklığın ve konforun Balıkesir’deki vazgeçilmez adresi olan Haliç Park Hotel’in 225 odası bulunmaktadır.

Yeşilliklerin içerisinde ve denize sıfır konumda yer alan tesisin, 250 metre uzunluğunda kum plajı ve 1 adet iskelesi bulunmaktadır. Doğa ile iç içe bir deniz keyfinin yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet 1 kaydıraklı açık yetişkin havuzu, 1 adet 1 kaydıraklı açık çocuk havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Tenis kortu, mini futbol sahası, bilardo gibi onlarca aktivite seçeneğini deneyimleyebileceğiniz tesiste, dinlenebileceğiniz keyif dolu anlar için SPA merkezi hizmet vermektedir. Çocuklarınızla birlikte unutulmaz bir tatil geçirebilmeniz için mini kulüp ve geniş bir bahçe içerisinde çocuk parkı bulunmaktadır. Her yaştan misafirine doğayı ve eğlenceyi bir arada sunan tesise http://www.halicpark.com ‘dan ulaşarak, tatilinizi planlayabilirsiniz.

08.05.2020

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Hem Ege Hem de Marmara’nın Gözde Turizm Şehri Balıkesir’in En Güzel Otelleri

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi