Şifrem?
170 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Otopark Bariyeri Kullanımı
Günümüz şartlarına göre otopark bariyeri fazlası ile kullanışlı bir hale dönüştü ve kitlelerin başlıca tercihi haline geldi. Var olan arsanızı bir otoparka çevirmek maksadı ile tercih edebileceğiniz bu sistem, aynı zamanda işletmenizin otopark alanında da kullanışlı alanlar sunmayı ihmal etmemektedir. Bu nedenden dolayı da günümüz şartlarında en çok tercih edilen ve öncülük alan ürünlerden bir tanesi olarak bilinmektedir.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Otopark bariyeri, üzerine parmak izi okuyucu sistem, kart okuyucu sistem veya yüz tanımlayıcı sistem eklendiği zaman sizlerin giriş ve çıkış izni verdiğiniz kitleler tarafından ücretsiz kullanılabilir; diğer kitlelere de ticaret amaçlı hizmet verme durumları yansıtılabilir. Bu nedenden dolayı da günümüz teknolojisine fazlası ile uyumlu olan bu ürün seçeneğini sizler de satın alabilir ve kullanım alanları yaratabilirsiniz. Birçok firma ve kuruluş, son dönemlerde otopark sistemine geçiş yapmış ve bu ürünleri layığı ile kullanabilecekleri alanlar oturtmuştur. 3 ila 6 metre boyutlarında değişebilen otopark bariyeri kolu, sizlere üstün nitelikler sunma konusunda da istenen hizmet durumunu sunmaktan geri kalmamaktadır. Ana gövdesi içerisinde ana kartı, yayları, besleme ünitesi, kontrol ünitesi ve motoru yer almaktadır. Ayrıca otopark bariyerine monte edilmiş olan fotosellerle beraber insan veya araç geçerken kolun üzerine inme olasılıkları engellenmektedir. Nitekim bu tip kazalardan sebep birçok kişi geçmişte hayatını kaybetmiştir. Düz bir alan üzerine 4 adet demir vidalı dübel vasıtasıyla monte edilen otopark bariyeri, flaşör bariyer kolun hareketiyle çalışarak etrafını uyarmaktadır. Otopark bariyer sisteminin çeşitleri şu şekilde değişim göstermektedir; 

  • Uzaktan kumandalı otopark bariyeri
  • Kartlı, parmak izli veya yüz tanıma entegreli otopark bariyerleri
  • Bilet alma veya bilet vermeli otopark bariyer sistemleri
  • OGS, HGS veya SGS otopark bariyer sistemleri

Her geçen gün daha fazla yaygınlaşan ve Perkotek olarak sizlere birbirinden farklı alternatifleri ile sunduğumuz bu ürün seçeneklerini sizler de sipariş verebilir, en kapsamlı şekilde kullanım alanları yaratabilirsiniz. Geçmişten günümüze kadar pek çok kişi tarafından kullanılmış ve tercih edilmiş olan bu ürün seçeneklerini sizlere ulaştırma raddesinde sıkı çalışma örneklerini günümüze sokan Perkotek, alternatif ürünleri de web sitesi üzerinden sunmaktan geri kalmamakla beraber ürünün kullanışlı bir yapıda tercih edilmesini sağlamaktadır. Siz de ışık hızında bir ürün satın almak ve tüm ürünlerle alakalı bilgiler almak açısından müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilir ve Dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan firmamız üzerinden otopark bariyeri ürünleri ile alakalı tüm fikirlere ulaşabilirsiniz.

Günümüz şartlarında fazlası ile kullanışlı olan bu ürün seçeneği, 4 farklı sistem türü ile çalışmakla beraber, sizlerin “ne şekilde” kullanacağı durumuna da öncülük etmeyi ihmal etmemektedir. Böylesi bir hizmet anlayışı düşünüldüğü zaman ise, her daim sizlerin konforlu ve kullanışlı alanlar yaratmasına da öncülük eden bir firmamız söz konusudur. Alanında profesyonel hizmetleri sizlerle buluşturan Perkotek, var olan tüm ürünleri alternatif seçeneklerle sıralama noktasında sıkı çalışmalar yapmayı da ihmal etmemektedir. O halde sizler de dilediğiniz ürünü satın alma aşamasında bizle iletişime geçin ve stoklarımızda yer alan tüm otopark bariyerleri ile alakalı kapsamlı bilgiler alabilmenin keyfini sürün. Sizlere bir telefon kadar uzaklıkta olan firmamız, merak ettiğiniz tüm konular ile alakalı da ayrıntılı fikir ve düşünceler sunmayı ihmal etmeyecektir. Bu anlamda hemen bizleri arayabilir, konuya ilişkin ayrıntılı ve detaylı bilgilerin yer aldığı bilgileri elde edebilirsiniz. Perkotek olarak, en kaliteli otopark bariyeri sistemlerini sizlere ulaştırma konusunda sıkı çalışmalar ortaya koyuyoruz.

01.03.2016

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Otopark Bariyeri Kullanımı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi