Şifrem?
186 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Öğretmenler Günü Havran’da Kutlandı
Havran’da “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlamaları Kızılay Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni ile başladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Atatürk Anıtı’nda Sabah Saat 10:00’da başlayan çelenk sunma töreni ardından program Kültür Merkezinde devam etti.

Törene Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Protokol Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlanan kutlama töreninde açılış konuşmasını Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu yaptı.

Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu Meslektaşlarının öğretmenler gününün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından göreve yeni başlayan Selda Gürel ve Tuğba Aydın’ın Öğretmen Yeminini etmesiyle devam etti.

Daha sonra emekli Öğretmen Mustafa Bayraktar Öğretmenler Günü ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. Bayraktar konuşmasında Öğretmenlik Mesleği ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak salondaki meslektaşlarını duygulandırdı.

Öğrencilerin şiir ve eserlerini okumasıyla devam eden programda şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni gerçekleştirildi. Ödüllerini öğrencilere veren Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ödül töreninin ardından Havran Mehmet Çalışır Anadolu Lisesi öğrencileri skeçlerini sahneledi. Oyunda bir veli toplantısını ele alan öğrenciler salondakileri kahkahaya boğdu.

Yine Mehmet Çalışır Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mine Çatalbaş, Mustafa Büyüközer, Ömer Can Akdeniz, Sedef Özdemir ve Müzik Öğretmeni Beyhan Durmuş müzik dinletisi gerçekleştirdiler. Seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılara salondaki izleyicilerinde eşlik etmesiyle sona erdi.

Havran Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçede görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen “Anılarımda Öğretmenlik” konulu yarışmada birinci olan Mehmet Çalışır Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Uyan kürsüye gelerek eserini okudu.

“Anılarımda Öğretmenlik” konulu anı yarışmasında 1.olan Hikmet Uyan, 2. Olan, Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu Öğretmeni Ayşegül Özalp, 3.olan Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özgen Yılmaz’a plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu vererek öğretmenleri tebrik etti.

Havran İlçe Okullarında uzun zaman görev yapan sonra emekliye ayrılan Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Bayraktar, Ali Çetinkaya İlkokulu Müdürü Mustafa İçli, Sekizeylül Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmeni Nurettin Sevim, Muzeffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Rabia Onay, yine aynı okuldan Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Sevinç hizmet şeref belge ve plaketlerini Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül tarafından aldılar.

Belge ve Plaketlerin verilmesi ardından Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tören sona ermesinden sonra kapalı Havran Belediyesi kapalı düğün salonunda gerçekleştirilen yemeğe geçildi.

Havran Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yemek ikramında bulundu. Havran Belediyesi kapalı Pazar yerinde bulunan Kışlık Düğün Salonunda gerçekleştirilen yemeğe Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Protokol üyeleri ve Öğretmenler katıldı. Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu yaptığı konuşmada, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’a gerçekleştirilen yemekten dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

24.11.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler























Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Öğretmenler Günü Havran’da Kutlandı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi