Şifrem?
126 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalıklı İki Okul Balıkesir’in En İyileri Seçildi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki iki okul Balıkesir genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘El Ele Başarıya’ sloganıyla düzenlenen ‘En’ler Yarışması’nda iki ayrı bölümde birinci seçildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu kapsamda; 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında 5 farklı kategoride yapılan değerlendirmelerde; Ayvalık 15 Eylül Ortaokulu; Balıkesir genelindeki 1163 okul arasında ‘En İyi Okul’ olarak seçilirken, aynı değerlendirmelerde Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi (ATAL) ise ‘En Teknolojik Okul’ seçilme başarısını gösterdi.

Yapılan değerlendirmelerde sonunda; ‘En İyi Eğitim Ortamı’ etabında Bandırma Anadolu Lisesi, ‘En İyi Sosyal, Sanatsal ve Sportif Faaliyetler’ alanında da Kepsut 125. Yıl YBO okulu, ‘En Hijyenik Okul’ ise Balıkesir Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak belirlendi.

Ayvalık’taki iki okulun Balıkesir merkez ve 20 ilçesindeki tüm okulları geride bırakarak birinci olması ise ilçe büyük bir memnuniyet ve sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, söz konusu başarının Ayvalık’taki tüm okulların ekip ruhu ve özverili çalışmaları sonucunda alınmış olan bir başarı olduğunu vurgulayarak, “Tüm okul müdürleriyle 15 Eylül Ortaokulu ve Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi’nin okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliği üyelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ayvalık’ta başarı çıtasının daha da yukarılara taşınması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde tüm okullarda proje ve çalışmaların sürdüğüne işaret eden Erkan Bilen, 5 kategoride tüm Balıkesir genelindeki okulları geride bırakılmasının tesadüf olmadığının altını çizdi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve ekibine de ayrıca katkılarından dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Bilen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı il merkezi ve ilçelerine yönelik En’ler Yarışmasının farklı ilçelerdeki okulların mercek altına alınmasının yanı sıra Balıkesir genelindeki okullar arasında tatlı bir eğitim rekabetini beraberinde getirdiğini kaydederek, bu tür yarışmaların gerek Balıkesir, gerekse de Ayvalık’ta eğitim ve öğretime çok ciddi katkı sağladığına inandığını söyledi.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının ‘En İyi Okulu’ unvanını kazanan 15 Eylül Ortaokulu Müdürü Soner Suyolu ise elde ettikleri başarının mutluluğunun kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük olduğunu belirtti.

Balıkesir genelindeki 1163 okul arasında ‘En İyi Okul’ olarak seçilmelerinin kendileri için çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Suyolcu, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gerçekleştirmiş olduğu bu yarışmanın 3 alt kriteri vardı. Bunlardan birincisi ‘En İyi Okul Yönetimi’, ikincisi ‘En İyi Okul Aile Birliği ve üçüncüsü de ‘En Tasarruflu Okul’ kriterleriydi. Biz okul olarak bu kriterleri aşarak, hem Balıkesir’in ‘En İyi Okulu’ unvanına kavuştuk, hem de; En İyi Okul Aile Birliği’mizin olduğunu kanıtladık. Bu yüzden de ben; okulumuzun Aile Birliği Başkan ve üyelerine de bizlere vermiş oldukları büyük destekler için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu yarışmada Balıkesir’in ‘En Teknolojik Okulu’ seçilen Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi de sonuçtan son derece memnun.

Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi’nin yıllardır ilçedeki eğitimdeki başarı çıtasını sürekli arttırmak için büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirten ATAL Müdür Yardımcısı Deniz Pakcan, “Bu yüzden de okulumuzda başta okul müdürümüz Nevzat Saçı olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliğimizle birlikte her eğitim-öğretim yılı içerisinde çok yoğun bir efor sarf ediyoruz. Okulumuzun Balıkesir genelinde ‘En Teknolojik Okul’ seçilmesinde öğrencilerimizi anı anına internet sitemiz üzerinden takip eden kiosk sistemimizin de payı çok büyük oldu. Bu sistemi Türkiye’de ilk kez kullanan okul olmamızın yanı sıra okulumuzda teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, çok kısa bir süre içerisinde öğrencilerimize tatbik etmeyi başardığımız için de bu unvanla ödüllendirildik. Çok mutluyuz. Bizleri bu unvana layık gören başta Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, bizleri teşvik eden Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürümüz Sayın Nevzat Saçı, okul öğretmenlerimiz, Okul Aile Birliği Üyelerimiz ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

ayvalik.korfezrehberi.com

12.11.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalıklı İki Okul Balıkesir’in En İyileri Seçildi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi