Şifrem?
567 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Gündoğan Parkının Temeli Atıldı
Altıeylül Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Gündoğan Park’ın yapımına düzenlenen törenle başlandı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay, AK Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı, AK Parti Milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve Gündoğan Mahallesi sakinleri katıldı.

Gündoğan Mahallesindeki temel atma töreninde açılış konuşması yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül ve Karesi Belediyelerinin Büyükşehir’in önderliğinde çalışmalarına sürat le devam ettiğini belirterek " Hızla yaşadığımız sokak ve mahalleleri güzelleştirme ve yaşanabilir hale getirme noktasında ciddi gayretler sarf ediyoruz. 18 aylık belediye olmamıza rağmen ham dolsun Balıkesir’in artık çehresi değişmeye başladı Altıeylül’ü ve Karesi’si ile güzelleşiyor Büyükşehir’imiz ile 20 ilçemiz 900 kırsal mahallemize hizmetler gelmeye başladı. En büyük sorunumuz tabi ki zaman insanlarımız bir an önce olsun, hemen olsun istiyor. Bizde onlardan önce olsun istiyoruz ama bunun bir planı ve projesi var ihale aşaması ve ondan sonra uygulama aşaması geliyor. Temeli atacağımız park ile ilgilide yıllardır burada NATO’nun petrol boru hattı geçiyor diye üzerine bir şey yapılamamıştı ve kapalı bir alandı. Şimdi bu alanı Gündoğan Mahallemize kazandırıyoruz. Burasını yeşil alan haline getiriyoruz, yaklaşık 7 bin 200 m2,4 bin 700 m2’si taştan yürüme yolları, 1850 m2’si yeşil alan, 610 m2 kauçuk parke alan, 3 takım çocuk oyun gurubu, 2 takım fitness aletleri gurubu, 60 tane bandımız, 6 adet kamelya,3 adet doğal taştan yapılmış çeşme, 2 adet süs havuzu,1 adet yapay şelale var. Tam 266 adet aydınlatma direği ile burası mahallemizin parlayan yıldızı, güneşi olacak. Çevreye ciddi katkı sağlamış olacak bizi izlemeye devam edin, bize güvenmeye devam edin.Ülkede istikrar ve güven olduğu müddetçe Ankara’da da inşallah güçlü bir iktidar 1 Kasım seçimlerinde çıktığı müddetçe bizde hizmetlerimizi burada daha da arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz"dedi.

PROJELERİMİZİN HEPSİ GERÇEKLEŞİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ise "Balıkesir artık parlayan büyüyen bir şehir neden böyle coğrafi konum olarak çok önemli bir yerdeyiz. Türkiye’de yaşayan yüzde 40 nüfusun, Türkiye ekonomisindeki üretimin yüzde 75’nin olduğu, vergilerin yüzde 75’nin toplandığı Marmara Ege ekseninin tam ortasında. Üretim ve tüketim merkezlerine aynı uzaklıkta olan bir Balıkesir. Balıkesir bir kültür şehri, turizm kenti. Zengin madenleri, termal suları var. Marmara denizine olan kıyısı ile büyük bir lojistik merkez. Bizde Balıkesir’in 20 ilçesiyle birlikte Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak amacımız. Plakamız 10, inşallah Balıkesir’i 10 numara yapacağız. Türkiye’de. Şuan da gelişmişlik düzeyinde 16. sıradayız. Türkiye’yi 2023’de ilk 10 ülke arasına sokalım. İnşallah Balıkesir’de 2023’de her bakımdan ilk 10 ili arasında yer alsın. Bunun içinde çalışıyoruz ve netice alıyoruz. Projelerimizin hepsi artık gerçekleşiyor. Balıkesir’de ki 1200 muhtarımızla bir araya geldik. Onlar bize biz onlara ulaşıyoruz. Zaman içinde bütün problemleri hep birlikte çözeceğiz"dedi.

HİÇ BİR ŞEHİDİN KANI YERDE KALMAYACAK

1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Uğur "Bu sefer insanlarımız doğru bir karar verir, istikrardan yana oy kullanır.Türkiye’de istikrarın olması, güçlü iktidarlarla, güçlü hükümetlerle olur. Eğer güçlü iktidar olmazsa 6 Haziran’dan bu yana gördük. Ekonomi ne oldu, faizler ne hale geldi, döviz borsa ne oldu ? Allah’a şükür güçlü bir devletimiz var. Güçlü bir hükümet,bir taraftan terörle mücadele, tabi ki şehitler var. Yüreğimiz kan ağlıyor ama o şehitlerimiz biz bu hizmetleri yapalım diye kan döküyorlar şehit oluyorlar. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Hiç bir şehidin kanı yerde kalmayacak. Bu ülke bu Türk milleti teröründe hakkından gelecek. Şuanda bütün emniyet güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz en iyi şekilde mücadelesini yapıyor. Terör örgütüne her türlü zayiatı verdiriyor. Her zaman Cumhurbaşkanımız Başbakanımız ifade ediyor. Silahlar gömülünceye bu iş bitinceye kadar durmak yok mücadeleye devam. Şuanda boğazın altından Marmaray’ı geçiriyoruz, Kocaeli köprüsünü yapıyoruz, hızlı trenler bölünmüş yollar, IMF’ye olan borcu ödemişiz. Balıkesir’e bakın devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Devlet 250 trilyon lira para harcıyor. İstanbul’dan bölünmüş yol geliyor"şeklinde konuştu.

GELİŞİP BÜYÜMEMİZİ İSTEMİYORLAR

Belediyeler olarak kendilerinin bir çok hizmet yaptıklarını hatırlatan Başkan Uğur "Güçlü devlet, güçlü milletle oluyor bu işler. Türkiye’nin gelişmesini büyümesini bölgesinde söz sahibi olmasını Avrupa ve Amerika istemiyor. Biz eskiden Türkiye’yi iyi yönetiyorduk ne dersek onu yapıyordu. Şunu şöyle yap diye talimat veriyorlardı, borç alırsan talimat alırsın. Borç almazsan kendi iradenle hareket edersin. Cumhurbaşkanımız gidiyor Birleşmiş Milletlerde diyor ki dünya 5’den büyük diyor. Bunu söyleyebilen bir Cumhurbaşkanımız var Allah ondan razı olsun. Bu millet onun arkasında olduğu sürece o dik duracak, dik durduğu sürece Türkiye büyüyecek gelişecek bölgesinde söz sahibi bir ülke olacak"dedi.

Konuşmaların ardından tören parkın temelinin atılmasıyla son buldu.

19.10.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Gündoğan Parkının Temeli Atıldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi