Şifrem?
326 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkandan Yaz Okulu Sözü Aldılar
Altıeylül Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaz Okulları’na katılan öğrenciler kapanış programında Başkan Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederken, seneye yine yaz okulu sözü aldılar.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Altıeylül Belediyesi Yaz Okulları kapanış programı Hüma Hatun Kız Meslek Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Programa, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın Eşi Gülseren Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Altıeylül Kaymakamı Nuri Özder, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Meclis Üyeleri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Yaz döneminde iki ay boyunca yapılan etkinlik ve çalışmaların slaytlarla izleyicilere sunulmasıyla başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Yaz Okulu’na katılan öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, öğrencilerin ısrarı üzerine önümüzdeki yıl için de yaz okulu sözü verdi. Velilerin ve öğrencilerin memnuniyeti ve mutluluğu karşısında oldukça duygusal anlar yaşayan Başkan Kafaoğlu “Bir yaz okulunun sonuna geldik. Biraz önce öğrenci kardeşlerimizden gelenler oldu. Yaz okulu bitmesin, seneye mutlaka devamını istiyoruz dediler. Seneye inşallah daha fazla sayıda Yaz Okulu açacağız. Gençler bizim her şeyimiz, gençlere yatırım yapmayan bir ülkenin geleceği olamaz. Belediyecilik sadece alt yapı üst yapı hizmetleri değil. Toplumun ruhu var, insanların psikolojisi var.. İyi yaşam şartlarına, eğitim kurslarına, değişik arkadaşlıklara, sohbetlere ihtiyacı var. Biz Altıeylül Belediyesi olarak, aileler için Mutlu Aile Eğitim Seminerleri, Komşuluk İlişkileri için projeler, Sofrada Sıfır Artık projeleri yaptık. Gençler ve öğrenciler için de birçok branşta eğitim vermek üzere dolu dolu bir Yaz Okulu tertip ettik. Bu projeye çocuklarını gönderen velilere ve Yaz Okulumuza katılan öğrencilerimize, bu projede emek veren eğitimcilerimize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Avukat Mehmet Birol Şahin şunları söyledi; "Altıeylül belediyemiz ile gurur duydum. Az önce izlediğimiz gösterimlerden ve Altıeylül belediyemizin diğer çalışmalarından da anlayacağımız üzere gerçekten belediyeciliğin güzel örnekleri veriliyor. Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu’nun özverili çalışmalarının sonuçlarını görüyoruz. Biliyorsunuz Altıeylül Belediyemiz daha 1 yıllık bir belediye. Balıkesir adına çok verimli ve her alanda katkı sağlayan projelere imza atıyor. Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’nun şahsında, bütün belediye çalışanlarını tebrik ediyorum. Başkanımızın da biraz önce söylediği gibi belediyecilik, sadece yol, kaldırım, temizlik işleri değil. İnsan merkezli, özellikle gençlere yönelik yatırım ve çalışmaların yapılması en güzel en doğru hizmet. Önümüzdeki yıl için de bu projenin daha kapsamlı olarak yapılacağını umut ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman Hanımefendi ise Yaz Okullarına ilk ziyaretinde projeden çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi; “Yaz okullarına yaptığım ilk ziyarette ‘dünyaya erken gelmişim. Keşke şimdi gelseymişim de Başkanımızın bu hizmetinden bir çocuk olarak ben de faydalansaymışım’ dedim. Çocuklarımızın hem zihinsel, hem bedensel hem de sosyal yaşantılarına katkıda bulunan bu hizmet için, her zaman, her yerde en güzel işlere imza atan Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na, her zaman yanında olan değerli eşlerine sevgilerimi iletiyorum, onları tebrik ediyorum. Ayrıca fedakârca, gecesini gündüzüne katan özveri ile çalışan belediye personelini ve bu arada velileri de tebrik ediyorum. Çok sevimli çocuklarınız var. Rabbim onların yollarını açık etsin. Bu ülkenin bu güzel çocukları bizlerin yerlerini alacak. Umudum onların bizden daha iyi yerlerde olması. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu güzle işlere imza atan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu tebrik ediyorum” dedi.

Program sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Veliler ve öğrenciler ise Başkana teşekkürlerini sundular. Hüma Hatun Kız Meslek Lisesi bahçesinde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler Başkana teşekkür pankartı açarak gelecek yıl için söz istediler.

24.08.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkandan Yaz Okulu Sözü Aldılar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi