Şifrem?
71 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

CHP Balıkesir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar
CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın Balıkesir Yüksek Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın bugün Balıkesir Adliyesine giderek mazbatalarını aldılar. CHP’li milletvekillerine mazbataları Balıkesir İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz, İl Seçim Kurulu Hakimi Hacı Dursun Pekin ve İl Seçim Kurulu Başkanı Sema Arslantekin tarafından verildi. Balıkesir İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz yaptığı açıklamada " 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçim sonucunda CHP’den 3 milletvekili seçilmiştir. Bu gün kendilerine mazbatalarını vereceğiz. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm “Bugün mazbatamızı aldık. Bize eşlik eden İl başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu mazbatayı zaten partimizin tabanı örgütlerimiz bize verdi. Türkiye’de demokratik yöntemlerle kendi adaylarını belirleyen tek parti CHP’dir. Son derece özgürce Ankara’ya gidiyoruz. Üçümüzde omuz omuza vererek ilimiz için Türkiye için üzerimize düşen ne varsa o sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Umarım Türkiye’yi rahatlatacak bir hükümet modeli çıkar. Bunun içinde bizler elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız”dedi.

Mazbatalarını aldıktan sonra duygularını dile getiren CHP Balıkesir Milletvekili “Ahmet Akın “Öncelikle çok güzel bir duygu. Milletimize ve örgütümüze çok teşekkür ederiz, örgütümüz ve milletimiz adına mazbatamızı aldık. Allah’ın izniyle de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ön seçim öncesi söyledim milletimizin de örgütümüzün de gururu olacağım diye. Onun içinde var gücümle çalışacağım. Durumda ortada milletimiz AK Partiye dur, diğer partilerde hükümeti al yürü dedi”şeklinde konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ise “Balıkesir halkı bize mazbatalarımızı verdi. Bizimle birlikte çalışan bize destek veren il başkanlığımıza, yöneticilerimize il örgütümüze, kadın ve gençlik kollarımıza bütün partimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’de 13 yıldan beri yaşanan ağır baskı basın, toplum ve yargının üzerinde. Halkımız özgürlüğü toplumsal sorunlara somut çözümler getiren işsizliği, yoksulluğu emeklilere taşeron işçilere yargıya, yargının bağımsızlığına yönelik tehditlere yönelik halkımızın CHP’nin getirdiği projelerle bize büyük bir teveccüh gösterdiler. Biz Balıkesir ve Türkiye’de başarılı olduk. Halkımız özgürlük istiyor, baskıdan korkudan otoriter bir zihniyetten kurtulmak istiyor.CHP olarak Türkiye’de Kemal Kılıçdaroğlu Başbakanlığında bir hükümet kurarak emeklilere söz verdiğimiz 2 maaş ikramiyeyi, Taşeron köle sistemini, yargıya yapılan baskı ve müdahaleleri ortadan kaldırmak için Türkiye’de bir restorasyon hükümetine ihtiyaç var. Bu nedenle iktidar olmak istiyoruz. Vatandaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğiz”dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol 25. Dönem Balıkesir milletvekillerini yürekten kutladığını ifade ederek CHP’li milletvekillerinin başarılı olacaklarına da yürekten inandığını belirtti.

15.06.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler
06.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir CHP Balıkesir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi