Şifrem?
118 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Babuşçu:'Artık Türkiye'de Darbe Arası'
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, artık Türkiye'de darbe arası, istikrarsızlık arası verilmeyeceğini söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül güven tazeledi.
AK Parti Balıkesir Kadın Kollarında kongre heyecanı yaşandı. AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül güven tazelerken yaptığı konuşmasında, 13 yıldır AK Parti'nin içerisinde bulunduğunu söyledi. Kızılgül, "Kadın kolları teşkilatları AK Parti’de çok farklı bir şekilde yerini buldu. Kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması konusu, AK Parti döneminde zirve yaptı. Daha önceleri dolgu malzemesi olarak görülen kadın, AK Parti ile birlikte artık karar organlarının içinde bende varım diyecek noktaya taşındı. TBMM bugün artık daha önce hiç olmadığı kadar kadın milletvekilleriyle tanışır oldu. Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de değerli büyüklerimizin takdiri yönetim kurulu arkadaşlarımın desteği ve onayıyla hep birlikte bir kez daha kapı kapı dolaşmaya gönüller yapmaya, davamızı anlatmaya hazırız” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, "Artık dünyanın karşısında tarihinde aldığı güçle, ecdadından aldığı mirasla konuşan Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Türkiye var. Kısa bir süre önce '90 yıllık reklam arası bitti' dedim. Herkes bu cümleyi istediği gibi algıladı. İsteyen cumhuriyete, isteyen Atatürk'e hakaret olarak algıladı. Ama anlayanlar çok iyi anladı. Türkiye Cumhuriyeti 90 yıldır 21 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat gibi bir çok darbe muhtıra ve bir çok dönemlerde gerek siyasi, gerek ekonomik istikrarsızlıkla boğuşmuştur. Arkadaşlar ben cumhuriyeti ne yıktım neden yeniden kurdum. Dedim ki Türkiye AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan önderliği ile şimdi de Ahmet Davutoğlu ile 12 yıldır sayısız işlere imza attı. Türkiye'de 80 yılda yapılan yatırımların 5 katını yaptı. 12 yıldır siyasete, istikrara ara verdirtmedi. Artık Türkiye'de darbe arası, istikrarsızlık arası verilmeyecek. Bunun anlamı cumhuriyeti yıkmak değil. Cumhuriyeti daha ileri, daha güçlü bölünemez, geriletilemez ve dünyada masaya yumruğu vurabilecek. Yani dünya beşten büyüktür dedirtecek seviyeye getirmektir. Tersinden anlamak isteyen arkadaşlarım. Bu cumhuriyeti 12 senedir herkesten daha çok koruduk" şeklinde konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ise "Yapılan bütün seçimlerde AK Parti hem Balıkesir'de hem de Türkiye'de 1. parti oldu. Teşkilatlarımız gösterdikleri başarı ile tarih yazdı. AK Parti döneminde Cumhuriyet tarihinde Balıkesir'e yapılmayan yatırımlar yapıldı. Yer altı ve üstü zenginlikleriyle Balıkesir yükselen bir değer, 13 Mart tarihinde Fransa'nın Cannes' şehrindeki dünyanın en büyük gayri menkul fuarına gidiyoruz. Balıkesir olarak bizimde hazırladığımız projeler var. Termal, lojistik, yenilenebilir enerji, turizm, yat limanları ile ilgili projelerimiz var. Fuarda 17 metrekare stant kiraladık. İnşallah belediye başkanlarımızla beraber bu fuara iştirak edeceğiz ve projelerimizi dünyanın o büyük yatırımcılarına sunacağız. Bu projelerle dünyaya açılıyoruz ve projelerimizi satmak için gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasında paralel yapıyla ilgili görüşlerini de dile getiren Başkan Uğur, "Paralel yapının uzantısı bir gazeteye baktım. 'Dev Projelere Kur Darbesi" diye başlık atmış. Bunlar bardağın hep boş tarafını görüyor. Hazineden daha az para çıkacak, ülkeye daha fazla yatırım yapılacak bunu görmüyor.Türkiye'de herhangi bir olumsuz bir şey olduğu zaman bunu memnuniyetle karşılıyorlar. Bu resmen vatan hainliğidir. Televizyona çıkıp, 'Halk Bankası'nın hacmi uluslararası para trafiği hacmi yükselince Amerika'lıların dikkatini çekmiş' diyorlar. Sen Amerika'dan mı? yoksa kendi memleketin Türkiye'den mi? yanasın. AK Parti iktidarıyla demokrasinin çıtası yükselmiştir. AK Parti iktidarıyla inanmış kesimin hak ve hürriyetleri kazandırılmıştır. İnançlı kesim üzerinde bir baskı kalmamıştır. Hem inançlı kesim, hem etnik guruplar, hem inanç guruplarında baskı kalmadı. Herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Ama paralel yapı ne istiyor ceberrut devlet olsun, inançlı dindar kesimlere baskı yapsın bizde diyelim ki sizi biz kurtarırız, sizin gençlerinizi biz eğitiriz bizim yurtlarımızda kalır bizim okullarımızda okursa biz onları koruruz. Ama işte Recep Tayyip Erdoğan bu memlekette genel hak ve hürriyetleri kalıcı koydu. Artık ceberrut, darbeci, korkutan devlet kalmadı. Eskiden nasıldı laiklik elden gidiyor, cumhuriyet elden gidiyor ama halbuki komünizm geliyor, biz gençliğimizde komünizm Moskova'ya diye bağırırdık, ama ne komünizm geldi ne irtica hortladı. Ne laiklik nede cumhuriyet elden gitti. Artık Türkiye normalleşti. Normalleşince paralel yapının hiç bir hükmü kalmadı. Bütün endişeleri zaten bu onun üzerine her türlü dezenformasyonu yapıyorlar, ülkedeki her olumsuz olay onları memnun ediyor. Ama millette bunların karşılığı yok. Karşılığı olmadığını 30 Mart'ta milletimiz gösterdi. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimiz paralel yapının bu millette karşılığının olmadığını gösterdi. Balıkesir'de gösterdi. CHP'lisi, MHP'lisi paralel yapısı söylemedik laf bırakmadılar, başarılı olamadılar. Milletimiz onlara inanmadı. Bizler bu konuda çok hassas hareket etmeliyiz" dedi.

16.02.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler
06.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Babuşçu:'Artık Türkiye'de Darbe Arası'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi