Şifrem?
175 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Milletvekili Öztaylan'dan Bizanslı 'Gezi' Yorumu
AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Gezi Olaylarının yıl dönümünü, "Bizans oyunlarının yıl dönümü" olarak yorumladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Balıkesir Teşkilatı'nın mayıs ayı danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında 301 vatandaşımızı kaybettik. Devletimiz, kazayı haber alır almaz bütün imkanlarını seferber etti. Soma'da Balıkesir olarak 104 şehit verdik. Balıkesir olarak bu acıyı milletimizle beraber yaşadık. Ailelerin acılarını paylaşmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Soma'da meydana gelen olay sonrasında acıları paylaşmaya çalışırken, maalesef bu kazayı milletimize müstahak gören zihniyetin, en hafif tabiri ile vicdansızlıkta ve insafsızlıkta sınır tanınmadığını görmüş bulunmaktayız. Böyle acılardan ülkede kaos çıkarmaya çalışan bu zihniyeti milletimizi çok iyi bilmektedir. Bu çarpık ve vicdandan yoksun zihniyeti bu vesile ile bir kez daha kınarken, her zaman olduğu gibi yüce Rabb'imize ve milletimize havale ediyoruz" dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'yi yıkmak için uğraşan şer odaklarına gereken cevabı verdiklerini söyledi. Aydınlıoğlu, "Balıkesir olarak büyük bir destan yazdık. Türkiye'nin önünde kalkınmaya, ilerlemeye set çekmek isteyen, AK Parti'yi yıkmak için uğraşan şer odaklarına gereken cevabı verdik. Büyükşehir başta olmak üzere, 20 ilçeden 14'ünü kazandık. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni de Başbakanımıza hediye ettik" şeklinde konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, "Bugün Türkiye'de geçmişte hepimizin üzerine oynanan ve bundan sonra da oynanacak olan Bizans oyunlarının yıl dönümü. 3 ağaç için memleketin ne hale geldiğini ve ne getirilmek istendiğini gördük. Oradan sonuç alamadılar. Ekonomimiz, insanımız zarar görse de başka bir oyun sahneye konuldu. 17 Aralık sürecinden sonra, 30 Mart seçimlerinde her türlü Bizans oyunlarını bertaraf ettik. 17 Aralık, Taksim oyunları bunlardan nemalanan, fayda gören kimdir? Bu olaylar ülkemize neler kaybettirdi? Faiz lobisi kazandı. Esnafımızın kullandığı kredi yüzde 10 arttı. Büyüme durdu. Merkez Bankası'ndaki döviz rezervi azaldı. Bu ülkeyi sevenler, sayanlar üzülürken sanki onlar bu iktidar gidecek diye ellerini ovuşturdular. AK Partili olma şerefine erişmiş, milletvekili olma şerefine erişmiş o insanlar çeşitli entrikalarla istifa etti ve ettirilmeye çalıştı. Onların düşüncesi neydi? Beklenen neydi? Kaos, kaos, kaos" dedi.

BAŞKAN UĞUR'DAN CUMHURBAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ise, koordinatör milletvekili olarak katıldığı toplantıda, Balıkesir teşkilatının 30 Mart'ta başarılı bir imtihan verdiğini söyledi.

Daha sonra söz alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Türkiye öyle bir seçim dönemine girdi ki, genel seçimleri ve arkasından cumhurbaşkanlığı seçimi ve arkasından milletvekilliği seçimi. Bu seçim takviminin birinci raundu belediye başkanlığı seçimiydi. Çok zorlu ve çetin bir seçim geçirdik. Karşımızda bir taraftan muhalefet partileri, bir taraftan da Türkiye'ye yeni bir vesayet getirmek isteyen paralelciler. Bu mücadeleden zaferle çıktık. Belediye başkanlığı sayımızı yüzde 55 arttırmışız. Bundan sonra AK belediyeciliği Balıkesir'e göstereceğiz" dedi.

Başkan Uğur da yaptığı konuşmada, "Biz Balıkesir'e hizmet etmek istiyoruz, biz Balıkesir'i ileri götürmek istiyoruz. Bizim ustamız Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye'de örnek belediyeciliği gösteren insan. Bize örnek olacak belediyeler var. Bursa, Kocaeli, İstanbul Belediyesi var. Biz onlarla bir çok konuyu paylaşıyoruz. Biz şanslıyız. Türkiye 12 yıldır siyasi ve ekonomik istikrarın olduğu bir dönem geçirdi. AK Parti'nin girdiği bütün seçimleri kazanması, bir kaybedenler kulübü oluşturdu. Onlar hazımsız, onlar hala kabullenemiyorlar. Onun için ellerinden geleni ardına koymadan diktatör suçlaması yapıyorlar. Bu güruh bütün Türkiye'de var. Biz Balıkesir'de bu kaybedenler kulübü ile de mücadele ediyoruz. Allah'ın izni ile biz başarılı olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi önümüzde. Millet ilk defa cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanı adayımız hayırlı olsun dedi. Ben diyorum ki, Recep Tayyip Erdoğan hayırlı olsun" dedi.

Toplantı, verilen yemekle sona erdi.

31.05.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Milletvekili Öztaylan'dan Bizanslı 'Gezi' Yorumu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi