Şifrem?
68 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balkes 40 Yıllık Özlemi Dindirmek İstiyor
PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, 40 yıl önce oynadığı Süper Lig'e çıkarak yıllar süren özlemi dindirmek istiyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Balıkesirspor 40 yıl önce Süper Lig'de oynamış biz bu sevinci 40 yıl sonra bir kez daha yaşamak istiyoruz" dedi.
Balıkesirspor, pazar günü oynayacağı zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına Ali Hikmet Paşa Futbol tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan İsmail Ertekin "Geçtiğimiz hafta müthiş hareketli bir maç yaşadık. Umutlarımızı kaybetmeye başladığımız anda oyuncularımız müthiş bir geri dönüş yaptılar ve takımı son basamağa getirmeyi başardılar. Bizde bu istek ve arzu ile bu haftayı da başarılı bir şekilde atlatarak Balıkesirspor’u bir üst lige taşıyacağımızı düşünüyorum. İnşallah Pazar günü Süper Lig'e çıkan takım olmak istiyoruz. Yaklaşık 10 aydır uğraştığımız savaştığımız Süper Lige çıkmak istiyoruz. Oyuncularımız, Başkanımız, Yönetimimiz, seyircilerimiz, basın mensuplarımız bunu istiyoruz ve inanıyoruz. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim şu an Türkiye’de Balıkesirspor ile ilgili inanılmaz bir tablo var. Sadece Balıkesir değil, diğer şehirlerde Balıkesirspor’un Süper Lig çıkmasını istiyor. Böyle bir geri dönüşü yapmak kolay değildi. Bunu başardığımız içinde bütün oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Ertekin maçın son bölümünde yaşadığı sağlık problemi ile ilgilide açıklamada bulundu. Ertekin "2.golden sonra sevinç anında kaburgama darbe geldi. Maçı o acıyla bitirdim. O an sadece maçı düşündüm. Yaşadığım acıyı hiç düşünmedim . Maç bitiminde sağlık personeli arkadaşlar gerekli tedaviyi uyguladılar. Ağrılarım var ama sağlık durumum gayet iyi" şeklinde konuştu.

TUNA AKTÜRK'DEN PRİM MÜJDESİ
Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Maraştan 3 puanı alarak döndük ve Süper lig yolunda en avantajlı takımız pazar günü 15 bin taraftarımızın da desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Süper Lig'e çıkmak için gerekli puan yada puanları almak istiyoruz. Süper lige çıkacağımıza inanıyoruz. Balıkesirspor’un Süper Lig’e çıkması Balıkesir’in de şehir olarak Süper Lig’e çıkması anlamına geliyor. Taraftarlarımızın İstanbul BŞB maçın çok büyük ilgisi var. Kapalı tribün biletleri tükendi. Açık tribün biletlerininde büyük bölümü satıldı. Perşembe gününe kadar tüm biletlerin satılmasını bekliyoruz. Şehirde şu an çok iyi bir hava oluştu. İnşallah Pazar günü Süper Lig’e çıkacağız. En son 40 yıl önce Balıkesirspor Süper Lig’de oynamış. Biz bu sevinci 40 yıl sonra bir kez daha yaşamak istiyoruz. Maraş'tan dönerken Balıkesir’li iş adamları kulübün verdiği primin üzerine 100 bin TL prim verdiler. Desteklerinden dolayı onlara da teşekkür ediyorum. Ama şu an olay öyle bir noktaya geldi ki; ne teknik kadro ne futbolcular şu an için parayı düşünmüyorlar. Akıttıkları terin karşılığında Süper Lig’e çıkmak istiyorlar. Biz Balıkesirspor olarak maddi olarak zor günler geçirdik. Ama bütün futbolcularımız ve Teknik ekibimiz çok karakterli insanlardan oluştuğu için hiçbiri bize maddi anlamda bize zorluk çıkarmadılar. Bizde yönetim olarak şehir olarak sezon sonunda hepsinin hakkını vereceğiz. Pazar günü İstanbul maçından sonra zafere ulaşıp geçtiğimiz yıl İnegöl maçından sonra olduğu gibi yüz binleri sokağa dökmek istiyoruz. Bütün arzumuz bu" dedi.

30.04.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balkes 40 Yıllık Özlemi Dindirmek İstiyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi