Şifrem?
198 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Yılmaz Vuraldan Çarpıcı Yorum
PTT 1. Lig’in 33. haftasında Mersin İdmanyurdu, kendi evinde Balıkesirspor'a 1-0 mağlup oldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, konumlarının çok kritik olduğunu belirterek, "Öyle bir takımız ki, kıpırdayacak halimiz yok. Hep kazanmak zorundayız. Üzüldüğüm konu maçlarda çok önemli pozisyonlarımız var. İlk yarı bizim 4 tane net pozisyonumuz var. Rakibin ilk pozisyonu 38. dakika oldu. Tabi ki bu insanı üzüyor. Geçen hafta da aynı şanssızlık vardı. Bu maçta hoşuma giden taraf seyircimiz oldu. Takım yenilmiş olsa bile, belki ilk 2 şansını yitirmiş olsa bile, takımlarının arkasında durdular. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabi Manisaspor'un da yenilmiş olması bizi Play-off için biraz rahatlattı. Biz ligi kalan 5 maçı kazanarak bitirmek istiyoruz. Bu tür maçlarda bazı oyuncuları da tanıma fırsatı buluyorum. İlk 2'de çıkma şansımızı sonuna kadar zorlayacağız ama eğer ki çıkma şansımız kalmaz o zaman Play-off için oynatmadığım oyunculara yer vereceğim. Onları görme imkanım olacak. Biz hem iyi olsun hem de sonuç alalım istiyoruz. Ama futbol işte bazen olmuyor. Ancak üstüne koya koya gittiğimizi düşünüyorum. Balıkesirspor'u da kutluyorum. Kısıtlı şartlarda da olsalar çok iyi oynuyor ve mücadele ediyorlar. Allah yollarını açık etsin" dedi.
Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Güven Varol ise evlerinde maç kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Milan Mitrovic de çok zor bir maç atlattıklarını vurgulayarak, iki takımında sahaya galibiyet için çıktığını ancak mağlup olduklarını ve artık ileriye bakacaklarını söyledi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, "Mersin İdmanyurdu takımı ilk yarıyı çok iyi oynadı ve pozisyonları vardı. Devre arası oyuncularımız toparladılar ve ikinci yarıya iyi bir giriş yaptılar. İyi giriş yaptılar derken kolay pozisyon vermedik. Böylece bizde amacımıza ulaştık. Kolay pozisyon vermediğimiz anda mutlaka pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Bulduğumuz pozisyonu da gol yaptık. Ondan sonra yine arkasından pozisyonlar yakaladık. Biraz korumaya dönük oynadık. Maçın son 20 dakikasında biraz bunaldık ama hakikaten Mersin İdmanyurdu güçlü bir takım. Kolay bir maç değildi. Kazandığımız için mutluyum. Ligin bu evresinde çok iyi oyundan ziyade 3 puan önemli. O 3 puanı aldığımız için çok sevinçliyiz" diye konuştu.
Balıkesirspor'un futbolcusu Kerem Can Akyüz ise Mersin İdmanyurdu deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu bildiklerini belirterek, "Ligin bu döneminde artık herkes son kozlarını oynuyor. Bizim de ilk 2 için mutlak 3 puan almamız gereken bir maçtı. Zaman zaman takım halinde iyi savunma yaptık. Bu tarz deplasmanlarda pozisyonları değerlendirmek gerekiyor ki, biz de değerlendirdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.
Balıkesirspor'un futbolcusu Ertuğrul Arslan da konum olarak çok kritik bir maçı geride bıraktıklarını vurgulayarak, "Mersin İdmanyurdu'nun ilk 2 şansını devam ettirmesi için bizim üstümüze geleceğini biliyorduk. İlk yarı kanatlardan çok geldiler üstümüze ama gol yemedik. İkinci yarı gerekli önlemleri aldık, golü de bulduk. 1-0'ı yakaladıktan sonra bu skoru koruma iç güdüsü ile oynadık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Şimdi 5 tane final maçımız var. İnşallah 5 hafta sonra bu ligi ilk 2 içinde bitiririz" şeklinde konuştu.

03.04.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Yılmaz Vuraldan Çarpıcı Yorum

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi