Şifrem?
106 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

CHP'den Seçim İddiası
Balıkesir'de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim sonuçlarından beklentilerini açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçede şu anda önde olduklarını ve seçimi de yüzde 39-40 oy oranı ile kazacaklarını iddia etti.

CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk, iki gün önce miting düzenleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazılarının uykusunu kaçırdığını kaydetti. Mavuk, "Belediye başkan adaylarımızın gitmedikleri yer, uğramadıkları yer kalmadı. İki gün önce genel başkanımızın katılımı ile miting düzenledik. Emniyet Müdürü ile mitingin emniyeti konusunda görüşürken, şaşırdığım bir soru sordu. 'Hangi illerden gelecekler, tedbir alalım' dedi. Hiç bir ilçeye bir kuruş lira göndermeden, tahminen 60 bin kişi ile mitinge sığmadık. Gönüllü, heyecanlı, istekli bir kalabalık gerekli mesajları verdi. Bazılarının uykusu kaçtı. O coşku bazılarının uykusunu kaçırdı. O gecenin sabahı kalktığımızda manipüle edilmiş broşürler vardı. 2009 yerel seçim sonuçları ve gezici anketi sonuçları, gerçekle ilgisi olmayan broşür dağıttılar. Twitter'da açıklamalar vardı. Gizli bir anlaşma ile Sami Bey'i, Edip Bey aday yapmış. CHP'nin adayı olmuş. Sami Bey'i tanıyan tanır. İkili oynamayan, olduğu gibi olan bir abimizdir. Alabildiğine ilçelerde manipülasyon yaparak, değişik anketler göstererek, ben kendisinin yayınladığını düşünemiyorum İsmail Ok adına yayın yapılıyor. Bu her yerde yapılıyor. İstanbul'da da Sarıgül istifa etti şeklinde mesajlar gönderiliyor. Dün MHP İl Başkanı beni aradı, 'Başkanım Twitter'da İsmail Ok istifa etti, MHP, CHP'yi destekleyecek şeklinde şeyler var' dedi. Partimizin, gençlik kollarımızın böyle bir çalışması yok. Bunun tersi olanlar, bu tip şeyler yaptılar. Etik kurallardan vazgeçmedik. Gerçek olan 1. Parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Yüzde 38,8'dir. Diğer partilerin oranlarını vermiyorum. Yüzde 39-40 civarında CHP büyükşehiri kazanacaktır. Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit, Havran, Balya, Gönen, Erdek, Marmara Adası, Bandırma, Manyas, Susurluk, Karesi, Altıeylül, Sındırgı, Savaştepe, İvrindi'de birinci partiyiz şu anda. Bu ilçelerde birinci partiyiz. Biz bunları söylüyoruz, sözlerimizin arkasındayız" dedi.

Asparagas anketlere ve broşürlere itibar edilmemesini isteyen Muzaffer Mavuk, "Bizde anket yayınladık. Bakın partimizin amblemi var. Gizli, saklı hiç bir şey yapmıyoruz. Dağıtılanların arkasında hiç bir şey yok, kimin dağıttığı belli değil. Bir tarafta gerçek oranlar, bir tarafta algıyı etkilemek için dağıtılan broşürler var. Bugün yine 'İsmail Ok Yalanları' diye bir broşür, bunu da kimin dağıttığı belli ama bunu bizim gibi amblemini koyup, dürüstçe davranan bir parti yok karşımızda. Mitingimiz hepsinin kimyasını bozdu. Bizi destekleyenler ilçelerinde de büyükşehirde de altı oka damgayı basacaklardır" dedi.

SÖZAT'TAN ESKİ BAŞKANA GÖNDERME

Balıkesir'de Doğru Yol Partisi'nden uzun yıllar belediye başkanlığı yapan Av. Sami Gökdeniz'in AK Parti'yi desteklemesiyle ilgili konuşan DYP'den uzun yıllar milletvekilliği yapan eski Doğru Yol Partili şu anki CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, Sami Gökdeniz'e tepki gösterdi. Sözat, "Ben Sami Bey'e (Sami Gökdeniz) bir anlam veremiyorum. Geçmişte beraberdik, benim ona nasıl bir iyiliğim olduğunu kendi biliyor. Bunun canlı şahidi de Haydar Altıntaş'tır. Alınmış olan Genel İdare Kurulu Kararı'nı bozdurarak arkadaşın ikinci dönem belediye başkan adayı yapılmasında tek katkısı olan kişiyim. Herhalde şuna alındı; Ben ona bir şaka yaptım ona alınmıştır. Benim adım Sami Sözat, ben pantolonlu Sami'yim' dedi. Bana 'Ben etekli miyim?' dedi. Ben de valla eteklisin dedim. Aramızdaki fark bu Sami' demiştim. Buna kırılmış olabilir, ciddiye almış olabilir. Ona iyiliklerim olmuştur, kötülüğüm olmamıştır" dedi.

Toplantının sonunda CHP'ye katılan 20 kişiye rozetleri takıldı.

28.03.2014

CHPmuzaffer mavukmuzaffer mavuk

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir CHP'den Seçim İddiası

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi