Şifrem?
169 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

'Güre'nin Mezarlığı Bile Hacizli'
AK Parti Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızla devam ettirirken, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, yaptığı konuşmayla dikkat çekti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak, seçim ziyaretleri kapsamında Kadıköy beldesinde vatandaşlara hitaben konuşmalar yaptı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık bir partili topluluğu ile beldeye gelen Özkan Kostak, alkış ve tezahüratlarla karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, yaptığı konuşmada “Güre’nin hali ortada. Diriye hizmet yok, ölüye de saygısı yok. Güre’nin mezarlığı bile hacizli. Diriye hizmet etmedikleri gibi ölüyü de rahat bırakmıyorlar. Edremit'in bugünkü durumu 1994 teki İstanbul'un durumuyla aynı. O zaman İstanbul'da çöp dağları vardı, şimdi bizde aylarca yanan çöplükler var. O zaman İstanbul'da su sıkıntısı vardı, şimdi bizde var. O zaman İstanbul'da altyapı sıkıntısı vardı, şimdi bilhassa Güre'de altyapı yok. İstanbul halkı ‘Cehapeli’ belediyeden kurtulmak için 94 te sayın başbakana yetki vermişti. Şimdi sıra Edremit'te. 94 yılında Sayın Başbakanımızın başardıklarını 2014’de Sayın Adayımız Özkan Kostak başarmaya geliyor” dedi.

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak, meclis üyesi adayları yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Kadıköy’e gelerek, vatandaşlarla buluştu.

“GÜRE’Yİ ADAM EDEMEYEN, KADIKÖY’DE KONUŞAMAZ”

Özkan Kostak’tan önce söz alan Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, “Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’e Kamil Saka geldi. Kendisi yolları ve kanalizasyonunuzu yapacağım demiş. Bir kere dön de Güre’ye bak, ondan sonra konuş. Sanki 27 yıllık Güre’nde yürümeye yolun var. Sokaklarından akan pisliği temizle de ondan sonra gel buraya söz ver. Demezler mi adama, sen nasıl bu kadar rahat atıp tutuyorsun? Benim herkese saygım var. Ama gelip de kendi yapamadıklarını burada vaad edemezsin” diyerek Kamil Saka’yı eleştirdi.

“BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?”

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, konuşmasında, “Biz gariban kaldık. Otobüslerle aylardır her gün kahvaltılar devam ediyor. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Yap bakalım cebinden ne kadar yapacaksın. Kimin parasını har vurup, harman savuruyorsun?” dedi.

GÜRE'NİN KANALİZASYONUNU YAPMAK BİZE NASİP OLACAK

Kostak, sözlerine şöyle devam etti; “Broşürüne açın bir bakın. Altınoluk’ta, Akçay’da, Zeytinli’de yapılanları koymuş, kendi icraatı gibi. Sana ne Akçay, Zeytinli, Altınoluk’taki icraatlardan. Koysana yaptığın icraat varsa Güre’de. Hala kanalizasyonun yok. Ben buradan söz veriyorum, onu biz yapacağız. Çok atarsan, çok yer vatandaş yok. Eskidendi o. Artık herkes her şeyi biliyor. Güre’de bir çivi çakmadığını herkes biliyor.”

“EDREMİT ŞAHLANIR”

Özkan Kostak konuşmasının devamında, “Üniversiteyi ben söz verdiysem getiririm. Dedikodu yapmayın. Devlet hastanesini yapacağız. Biz iktidar olarak ne söz verdiysek zamanından önce teslim etmişizdir. Siz yapamayacaklarınızı, biz yapacaklarımızı yazdık. 2011’de CHP ile 115 bin fark, MHP ile 250 bin fark var. Bunu Balıkesir genelinde yıkabilecek bir babayiğit yok. Ahmet Edip Uğur Bey Balıkesir’i kesin kazanacak. Biz de burada kazanırsak Edremit’i şaha kaldırırız. Arıtmayı biz adam ederiz. Zeytin ağaçlarımız artık alınacak uçakla ücretsiz ilaçlanacak. Dağdan suyunuzu getirmeye söz veriyorum. Suya 5 yıl zam yapılmayacak. Muhtarlarımızdan, sivil toplum örgütlerimizden, mahallelerimizin insanları ile oluşturulacak kent konseyi ile her meclis öncesi kararları alacağız. Sizin düğün salonunuz var. Edremit’te yok. Biz her beldeye, hemen hemen her mahalleye kapalı düğün salonu yapacağız. Kapalı otoparklar, kapalı Pazar yerlerini her beldemizde yapacağız. Sizlerden desteklerinizi bekliyorum. 30 Marta kadar bizler size, 31 Mart sabahından sonra sizler bize emanetsiniz” dedi.

KOSTAK, ÇARŞAMBA PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, meclis üyesi adayları ile beraber, Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafı sorunlarının çok olduğunu ve bunu ancak AK Parti iktidarının çözebileceğini söyledi. Kostak ise pazarcılara göreve gelir gelmez, kendilerine layık, modern kapalı bir Pazar yeri yapılacağı sözünü verdi.

Özkan Kostak seçim gezilerine devam ederken, bir inşaatta çalışan işçilerin öğle tatilinde kendileri ile sohbet edip çay içti. Kostak işçilerle siyaset ve ekonomi üzerine sohbet ederken, işçiler durgun olan Edremit ekonomisinin ancak AK Parti ile canlanabileceğini ifade etti. Kostak ise inşaat, turizm, zeytincilik ile geçimin sağlandığı Edremit’te yatırımların getirilerek, vatandaşın yaşam kalitesinin artırılacağını ve işsizliğin biteceğini söyledi.

20.03.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 'Güre'nin Mezarlığı Bile Hacizli'

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi