Şifrem?
302 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Özkan Kostak, Projeleriyle Dikkat Çekiyor
AK Parti’nin Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, ilçenin her köşesini gezerken, yapacağı projeleri halka anlatıyor. Kostak’ın projeleri dikkat çekiyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, seçim gezilerine yoğun bir şekilde devam ederken, Zeytinli ve Akçay Cemil Temel Mahallesi’nde vatandaşlara müjdeler verdi. Zeytinli’de kurulacak 5 yıldızlı otellerle beraber Antalya modeli bir kongre merkezinin açılacağını belirten Kostak, Pina Deresi’nin acilen ıslah edilerek vatandaşın hak ettiği yaşam kalitesine ulaştırmak adına, belediyenin zaten yapmak zorunda olduğu hizmetlerin sağlanacağını söyledi. Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, hafta sonun yoğun bir şekilde geçirirken, Tahtakuşlar Köyü’nü, Yolören Köyü Aşağı Mahallesi’ni, Yolören Köyü’nü, Ortaoba Köyü’nü, Akçay Cemil Temel Mahallesi’ni, Arıtaşı Köyü’nü, Zeytinli Dalyan Mahallesi’ni ziyaret etti.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılanan Özkan Kostak, göreve geldiklerinde hiçbir zaman ayırımcılık yapmayacaklarını belirterek, herkesin hak ettiği yaşam standartlarını Edremit’e kazandırmak için tertemiz bir ekip ile yola çıktıklarını söyledi.

“KENDİ YOLUNU YAPAMAYANDAN SİZE NE HAYIR GELİR?”
Özkan Kostak, İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak, meclis üyesi adayları ve partililer, Ortaoba Köyü’nü ziyaret etti. Özkan Kostak “Sizlerin karşısında tertemiz bir ekiple çıktık. İl Genel Meclis Üyelerimiz Ümmet Gökdağ, İsmail Doğdu Ortaoba ve diğer köylerimiz için ellerinden geleni her zaman yaptılar. Son günlerde burada ara yollarınızı düzeltmek için çalışan iş araçları var. Bunlarla ilgili çeşitli dedikodular var. Bunları kim yollar? 3 metrelik selden yıkılan köprüsünü yapamayan mı? Arıtmasını yapamayan mı? Kendi yollarını yapamayan mı? Bunları Özel idare yollar, AK Parti yollar. Ben sizlerden tam destek istiyorum. biz bu memlekete ne kadar hizmet edebilirsek, o kadar bahtiyar oluruz. Biz projelerimize, yapabileceklerimizi yazdık. Bunların hepsine söz veriyorum” dedi.

“CEMİL TEMEL MAHALLESİ ATIL KALMAYACAK”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak ve meclis üyesi adayları, Akçay Cemil Temel Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara projelerini anlatan Kostak, yapamayacağı hiçbir projenin sözünü vermediğini belirttikten sonra, mahallenin yıllardır süre gelen sel basma, yol, ulaşım ve park sorununu çözeceklerini belirtti. Kostak şunları söyledi; “Yıllardır her yağmurda, mahallenizi sel basar. İnsanlarımız botla evine gider. Bu sizin kaderiniz olmamalı. Aslında huzurlu, sessiz, sakin bir mahalle olarak cazip bir ikamet bölgesi olması gerekirken, çok boş daire var. Biz Pina Deresini ıslah edip, kanalizasyon sorununu çözüp, yollarını düzgün hale getirip, sizleri minibüs için yüzlerce metre karda kışta yürümek zorunda kalmanıza son vereceğiz. İzbe durumda bulunan parkımızı tertemiz hale getirip, hepinizin gelip oturup, huzur bulacağınız hale getireceğiz. Biz hizmet için geliyoruz. Bu bir yerel seçimdir. Herkesin siyasi görüşüne saygım var. Bu seçimde her partilinin desteğini bekliyorum, 5 sene sonra eminim ki ne kadar doğru bir karar vermiş olduklarını görecekler.”

ZEYTİNLİ’DE BÜYÜK İLGİ TOPLADI
Zeytinli Dalyan Mahallesi’nde Özkan Kostak meşalelerle karşılanırken, vatandaşların yoğun sevgi gösterileri gözlerden kaçmadı. Özkan Kostak “Bodrum adını kimse bilmezken Zeytinli, Akçay çok popülerdi. Ama öyle bir politika izlendi ki Bodrum’un yanından bile geçemiyoruz. Biz bu bölgelerimizi tekrar öne çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“SEN YORULDUN, BIKTIN, HEYACANINI KAYBETTİN”
AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak “İstanbul Kadıköy Belediye Başkanını Sayın Kılıçdaroğlu aday göstermedi. Sebebi bıkmış olması, heyecanı kaybetmiş olmadır. Ama bizim arkadaşımız altıncı dönemi bitti, yedinci dönemini zorluyor. Ne heyecanı kalmıştır, ne de gücü” dedi.

“ZEYTİNLİ’NİN SORUNLARINI BİLİYOR, ÇÖZMEYE GELİYORUZ”
Konuşması yoğun tezahüratlarla kesilen Özkan Kostak “Zeytinli’de arıtma başlı başına kokusuyla, çalışmaması ile problem. Biz arıtmamızın en sağlıklı şekilde çalışmasını ilk icraatımız olarak gerçekleştireceğiz. Dalyan bölgesini, Zeytinli Bölgemizi sık sık sel basıyor. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Veysel Eroğlu geldi. En büyük sorun olan derlerin ıslahı için startı verdi. Yollarınız problem, ulaşımınız problem, Ülkü yolunun genişleterek trafiğinizi rahatlatacağız. Sokak hayvanlarından çok muzdaripsiniz. Biz bunun için 90 dönümlük yer ayarladık. Hayvanlarımızı oraya götürüp, bakacağız. Onları asla katletmeyeceğiz. Kapalı düğün salonunu Dalyan’a ve Zeytinli’ye mutlaka yapacağız. Toplu taşıma konusunda gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

“KİŞİLERE DEĞİL, HALKA HİZMET İÇİN GELİYORUZ”
Özkan Kostak, konuşmasını şu sözlerle devam etti; “Plajlara gelirsek, turizm için uğraşıyoruz, ama buradaki plajlardan tutun Altınoluk’a kadar denize giremiyoruz. Plajlarımızı halka açacağız. Kişilere değil, halka hizmet için geliyoruz. Çöplerimiz Burhaniye’de toplanacak katı atık projesi ile Edremit’e enerji dönüşümü olarak geri dönecek. Bir evin zaruri su ihtiyacı vardır. Bunu tespit edip, o miktar kadarından para almayacağım. Ayrıca 5 yıl boyunca suya zam yapmayacağım.”

“KONGRE MERKEZİ CAN VERECEK”
Özkan Kostak sözlerini şu şekilde tamamladı; “Dalyan bölgemize 5 yıldızlı otellerle beraber kongre merkezimizi bu bölgemize kazandıracağız. Üniversiteyi gene bu bölgemize kampüsleriyle beraber kuracağız. 5 yıl sonra bizim için bu sefer siz ısrar edeceksiniz. Yat limanı için bir inceleme yapılıyor. Uygun sonuç olursak bu projemizi de gerçekleştireceğiz. İşsizlik sorununu yatırımcıyı bölgemize çekerek çözeceğiz.”

“ARKAMIZDA İKTİDAR GÜCÜ VAR”
AK Parti Edremit Belediye Meclis üyesi adayı Nihat Sönmez ise, “Sayın Başkanım Zeytinli’ye verdiği önemi beni ve İsmail Doğdu kardeşimi ilk 3’e yazarak gösterdi. Biz Zeytinli’ye 30 Marttan sonra gereken hizmetleri getireceğiz. 30 Martta sizlerin desteği ile bu seçimi alacağımızdan şüphem yok. Arkamızda iktidar gücü var. Buraya yapılacak en güzel yatırımları biz yaparız. Dalyan olsun, Zeytinli olsun her hizmetin en güzeline layık. Bakanımız dere ıslahlarını başlattı. Bundan sonra sel sıkıntısı olmayacak. Daima millet, daima hizmet” dedi.

17.03.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Özkan Kostak, Projeleriyle Dikkat Çekiyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi