Şifrem?
206 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Karesi Belediye Başkan Adayı Ekip ve Projeleriyle Göreve Hazır
Balıkesir'de yeni kurulan Karesi İlçesinin AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ekibiyle beraber Karesi ilçesini yönetmeye hazır olduklarını bildirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 31 kişilik Belediye Meclis Üyesinin de hazır bulunduğu basın toplantısında projelerini kamuoyu ile paylaştı. Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Balıkesir'e faydalı olmak isteyen bir ekibimiz var. Büyükşehir yasası ile birlikte Türkiye'nin 30 ilinden biri oluyoruz. Büyükşehire hepimiz ayak uydurmak zorundayız, artık bir Havran'daki Burhaniye'deki gelişmeler de bizleri yakından ilgilendiriyor. Yol medeniyettir, yollar medeniyet getirdiği gibi aynı zamanda medeniyeti götürmek için de kullanılmalı. Balıkesir'e yatırımlar getirmek için çok ciddi firmalarla görüşmeler yaptık. Şehirler demokrasinin ilk başlangıç yeridir. Çoklu hayat orada başlar. Büyükşehir ile bulunduğumuz şehri yeniden inşa etme şansımız var. Makro ve master işler yapmak için bir örgüt gerekir, bu örgüt Büyükşehir Belediyesidir. Balıkesir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesini örnek alıyoruz. Belediyecilikte AK Parti belediyeciliğinin tecrübesini ve halka sorarak hizmet yapmanın ayrıcalığını göstereceğiz. Beş önemli kriterimiz var; Katılımcı belediyecilik. İnsan yaşamına yatırım yapmak. Mahalleye dönen köylerimizdeki hayvan damları, bakkal vs. yerler ruhsatlanmış oluyor. Damların yanına AB projesi ile enerji üreten bertaraf projesi uygulanacak. Biyogaz üretilecek. Balıkesir'de Edip Uğur abimizin tecrübesi ile ekonomik ve verimli sonuçların alınacağı projelerimizi hayata geçireceğiz. Balıkesir'in kaybolan yıllarını geriye getirecek çalışmalar yapacağız. Gelişim olmaz ise Balıkesir'in alışveriş göçü İzmir'e gidecek. Bizim Balıkesir'i cazibe merkezi haline getirecek çalışmalarımız hazır. Balıkesir olarak ilçelerimizle beraber kendi başına yetebilen ender illerden biriyiz. Biz 20 ilçenin 20'sinin de AK Parti olmasını istiyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarımın hiçbirisinin sıra derdi yok. 1. sıradaki de 31. sıradaki de tüm arkadaşlarımızın tek derdi Balıkesir'e hizmet edebilmek. Biz Balıkesir'i 10 numaralı şehir yapmaya söz veriyoruz" diye konuştu.

Basın toplantısında AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da tek tek kendilerini tanıttı. Bu isimler içerisinde MHP ve Demorkat Parti'den AK Parti'ye katılan isimler dikkat çekti. Ayrıca, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir, AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı da Yücel Yılmaz'ın meclis üyesi listesinde dikkat çeken isimler oldu. Bir süre önce MHP'den istifa eden İGM Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi Cemal Kocataş, yine iki yıl önce MHP'den istifa edip AK Parti'ye katılan Kocaavşar Belde Belediye Başkanı Keskin Gezen, daha önce Doğru Yol Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ile DP il başkanlığı yapan daha sonra ekibiyle birlikte AK Parti'ye katılan Mesut Akbıyık, DP eski ilçe başkanı Sedat Ağan, AK Parti'den son 10 yıldır Belediye Meclis Üyesi olan Yusuf Hocaoğlu (Karesi 1. sıra kontenjan BM adayı) ve en küçük meclis üyesi adayı Av. Ömer Marmaralı dikkat çeken, öne çıkan isimler oldu. AK Parti Karesi İlçe Başkanı ve yönetim kurulu da toplantıda tam kadr hazır bulundu. Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz'ın isteği üzerine Yusuf Hocaoğlu, AK Parti iktidarında Karesi Belediyesinde hayata geçirecekleri projeleri anlattı. İşte Karesi Belediyesinin yeniden inşaacak. edilecek şehre hayat vereceği belirtilen projelerinden bazıları;

AKP Karesi Belediye Başlan Adayı Yücel Yılmaz'ın Projeleri : 

  • Yeni stadyum
  • Çamlık tepesinde teleferik
  • botanik park ve seyir terasları.
  • Karesi Üniversitesi.
  • Kuva-yi Milliye mevkinde Adnan Menderes mahallesi arkasında 'Gölpark' projesi ve yaşam alanları.
  • Amfi Tiyatro.
  • TOKİ-Gökköy banliyö hattı.
  • Çayderesi Islahı ve yaşam alanları kanal projesi.
  • Sefaköy ve çevresine doğal gaz getirilecek.
  • Tabela vergisi kanunda belirtilen en alt seviyeden alınacak, belediye olarak vergi alınmayacak.
  • Küçük Sanayi Sitesi yerinde kalacak.
  • Sanayi Sitesine doğal gaz müjdesi.
  • Kırsalda köy konakları, yaşam alanları,
  • aş evleri,
  • çok fonksiyonlu binalar,
  • çocuk oyun alanları.
  • Ortak pis su arıtma tesisleri.
  • Aygören Mahallesindeki tarihi evlerin onarımı.
  • Kentsel dönüşüm projeleri."


KAPTAN EDİP UĞUR
Yeni AK Partili olan BM Üyesi adayı Cemal Kocataş, Karesi Belediyesinde bson derece güçlü bir belediye yönetimi olarak göreve hazır olduklarını ifade ederken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur için, 'Kaptan' ifadesini kullandı. Kocataş, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Edip Uğur ağabeyimize ekip olarak, siyasete Türkiye ve dünya gözüyle bakabilen bir kaptan gözüyle bakıyoruz kendisine" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ailesi de yalnız bırakmadı. Yılmaz'ın eşi, seçim sürecinde gerek eşine gerek kendisine gösterilen yakın ve sıcak ilgiden dolayı tüm parti teşkilatına teşekkür ederken, yine eşi ve ekibine inandıkları bu kutsal hizmet yolunda başarı dileğinde bulundu. Yücel Yılmaz basın mensuplarına eşi ve iki çocuğuyla birlikte aile fotoğrafı verdi. Toplantının sonunda AK Parti Karesi Belediye Meclisi ve İlçe Teşkilatı üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Yücel Yılmaz'ın interaktif sunumu ve tüm meclis üyesi adayları ile ilçe teşkilatı başkan ve yöneticilerine tek tek söz verip kendilerini tanıtmalarına imkan vermesi takdir topladı. Yücel Yılmaz, AK Parti olarak Karesi'de, Altıeyül'de ve diğer ilçelerle beraber Balıkesir Büyükşehir Belediyesini kazanıp Balıkesirlilere en güzel hizmetleri vermek istediklerini tekrarladı. AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, toplantının ardından ekibiyle beraber seçim çalışmalarına katıldı. 

10.03.2014

AKPKaresi AdayıYücel YılmazKaresi Belediyesi projeleri

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Karesi Belediye Başkan Adayı Ekip ve Projeleriyle Göreve Hazır

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi