Şifrem?
348 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 23. haftasında Balıkesirspor, kendi evinde Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Adana Demirspor galibiyetiyle aldıkları üç puanın ilaç gibi geldiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Son iki haftada 5 puanlık kayıp bizi bayağı yaralamıştı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Kazanmamız gerekiyordu. Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Maç başından sonuna kadar. Maç boyunca 44. dakikada pozisyon verdik, başka pozisyon vermediğimiz için de ayrıca mutluyum. Oyuncularımızı kutluyorum inanılmaz mücadele ettiler, iyi konsantre oldular. Geçen haftanın konsantrasyon bozukluğunu başta ben olmak üzere oyuncularımız bu hafta tam tersine çevirdik. Demek ki bu hafta dersimize iyi çalışmışız. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten bu üç puan bizim için ilaç oldu çünkü yaralıydık. Bundan sonraki maçlarda da inşallah üç puanlara devam edeceğiz" dedi.

Maçın hakemiyle ilgili sorulara ise İsmail Ertekin, "Söyleyecek bir şey yok" diyerek, yorum yapmak istemezken, saha içinde tepkisini açıkça gösteren takım kaptanı Muhammet Reis, "Sezon başından gelen bir şeyimiz var; Bizim taraftarımız da takdir ediliyor, bizler de takdir ediliyoruz. Bu zamana kadar saha içinde ceza almadık. Saha içinde biz hakemlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama biz iyi niyetli olduğumuz zaman onlar bunu aksine kullanıyor, onun için bugün verdiği kararlarda tepki gösterdik" diye konuştu.

Balıkesirspor kaptanı Muhammet Reis de içeride Fethiye beraberliğinden 2, Denizli deplasmanından 3 olmak üzere kaybettikleri 5 puanın kendilerini yaraladığını belirtti. Bugün aldıkları üç puanın altın değerinde olduğunu ifade eden Muhammet Reis, "Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum, kazandığımız için mutluyuz. Burada içeride Fethiye maçında son dakikada yediğimiz golle beraber 2 puan kaybetmiştik ama o maçtan sonra çok eleştiri olmamıştı. Ben geçen hafta da söyledim; Denizli maçındaki oyun bize hiç yakışmadı. Çünkü biz karakterli futbolcular ve karakterli insanlarız. O karakterimizi Denizli'de sahaya yansıtamadık, ben herkesten özür dilemiştim. Çünkü bize yakışmayan bir oyundu. Bugün mutlaka kazanmamız gerekiyordu, zaten biz mücadele ettiğimiz zaman kalite farkımız ortaya çıkıyor. Bu sonuçla da maçları kazanıyoruz, bugün de onlardan bir tanesi oldu. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam ederiz, taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim bizi destekledikleri için" şeklinde konuştu.

Balıkesirsporlu futbolcu Hasan Hatipoğlu da, "Çok iyi hazırlandık, çok konsantre olduk ve mutlaka kazanmak istiyorduk. Herkesin ayağına sağlık, inşallah önümüzdeki maçlarda aynı performansı sergilemek istiyoruz. Zorlandık ama sonuçta konsantre olduğumuz için sıkıntı olmadan 90 dakikayı çıkardık" ifadelerini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise aldıkları mağlubiyeti ufak bir kaza olarak niteledi.
Bugün Balıkesirspor'un daha arzulu ve istekli olduğunu, bunun sonucunda da kazanan taraf olduğunu kaydeden Mustafa Uğur, "Arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, bunun akabinde de mağlup olduk. Balıkesirspor bana göre daha arzulu ve istekliydi. Mücadele gücü bana göre bizden daha iyiydi. Belirli bir çıkışın ardından böyle ufak tefek kazalar olur, kendi takımımız adına söylüyoruz; bizim arzu ettiğimiz, düşündüğümüz bundan önce sahaya yansıyan Adana Demirspor ile bunun hiç alakası yok. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki hafta tekrar toparlanıp yeniden bir seri yakalamanın gayreti içinde olacağız. Balıkesirspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Son dört maçta yakaladıkları seriye Balıkesirspor maçıyla ara verdiklerini belirten Uğur, "Bundan sonra seri yakalamak için çalışacağız. Çok arzulu, istekli oynadığımız dakikalar oluyor ama arzuladığımız oyun anlayışını sahaya yansıtamadık bugün" şeklinde konuştu.

Mustafa Uğur bir soru üzerine, "Türkiye'de futbolcu yetişmediği gerçeği var, gerçekleri kimse söylemiyor. Hak edeni pak ettiği şekilde tebrik etmek gerektiği kanaatindeyim. Futbolun ilerlemesini istiyorsak kendi takımlarımıza sahip çıkacağız, doğruları en iyi şekilde aktaracağız" diye konuştu.
(YU-BH-S)

03.02.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor Maçının Ardından

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi