Şifrem?
195 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürkan Balıkesir'de
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, milletin kendilerini seçeceğini söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, belediye başkan adaylarının tanıtımı için Balıkesir'e geldi. Partililere hitap eden Ahmet Gürhan, yeniden yargılanma ile Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılıp Meclise gelebileceğini iddia etti.

BBP Balıkesir'de belediye başkan adaylarını tanıttı. Tanıtım törenine BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, BBP İl Başkanı Zekai Çakır, BBP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Gerarslan ve partililer katıldı. Törende BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu esnasında BBP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gerarslan'ın ellerini açarak dua ettiği görüldü. Törenin açılış konuşmasını yapan BBP Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Başkan Çakır, devlet hazinesinden para almadan seçime katıldıklarını ve milleti meclisteki 3 partiye mahkum etmeyeceklerini söyledi.

BBP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gerarslan, Büyük Birlik Partisi'nin iktidarın ve muhalefet siyasi partilerinin alternatifi olmadığını, BBP'nin sistemin alternatifi olduğunu kaydetti. Balıkesir'in köy kent statüsünde olduğunu, sözde büyükşehir olduğunu kaydeden Gerarslan, üniversitenin şehir ekonomisine büyük katkıda bulunduğunu söyledi.

ABDULLAH ÇATLI'NIN KADER ARKADAŞI ANONSU
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, 'Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve rahmetli Abdullah Çatlı'nın kader arkadaşı' şeklinde anons edilerek kürsüye davet edildi. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Kadir Gerarslan'ı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediğini söyledi. Gürhan, "Mecliste adalet sistemi değiştirilmeye çalışılıyor. Kimseden çıt çıkmıyor. Büyük Birlik Partisi Mecliste olsaydı bunu değiştiremezlerdi. Geçmişte bakanlar yargılandı. Milliyetçiler iktidar oldu onların da bakanları yargılandı. Yüce divanda beraat ettiler ama milletin vicdanında beraat etmediler. Önemli olan milletin vicdanıdır. Bu kasalar, bu paralar nedir? Millet yolsuzluktan, hırsızlıktan illallah etmiş. Bu millet inanın bana bu sefer bizi seçecek. Her ne kadar baskı varsa, ekonomik baskılara rağmen, yalan yanlış anketlere rağmen bu millet bizi seçecek" dedi.

Siyasi partilere devlet tarafından yardım yapılması gerektiğini ancak yapılmadığını kaydeden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Cumhuriyet Başsavcılarını göreve davet etti. Başsavcıların, siyasi partilerin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini kontrol etmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Gürhan, yeniden yargılanma konusuna değindi. Yeniden yargılanmayı halk istiyormuş gibi bir algı oluşturulduğunu kaydeden Gürhan, yeniden yargılanma ile Abdullah Öcalan'ın serbest kalıp meclise gelmesinin hedeflendiğini iddia etti.

Konuşmaların sonunda BBP Balıkesir Belediye Başkan Adayları tanıtıldı. Buna göre, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Gerarslan, Karesi Belediye Başkan Aday Hasan Çakır, Altı Eylül Belediye Başkan Adayı Mücahit Çetin, Dursunbey Belediye Başkan Adayı Raşit Kaya, İvrindi Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kurt, Edremit Belediye Başkan Adayı Kadir Şengür, Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydoğdu, Gönen Belediye Başkan Adayı Sedat Çınar ve Bigadiç Belediye Başkan Adayı Ali Gökseki salonu dolduran partililere tanıtıldı. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, adaylara başarılar diledi.

03.02.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürkan Balıkesir'de

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi