Şifrem?
485 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Kulüp Başkanı ve Futbolcunun Basın Toplantısındaki Atışmaları Kameralara Yansıdı
PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor'da futbolcu Caner Arıcı'nın transferi, 4 yıldır oynadıktan sonra bağlarını kopardığı kulübü ile arasında kaosla sonuçlandı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk'ün övgüyle bahsedip Balıkesirspor için akıttığı terin son damlasına kadar teşekkür ettiği, Balıkesirspor için verdiği mücadelesini takdir ettiği futbolcu, gazetecilerin sorularını cevaplarken polemiğe sebep oldu.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Balıkesirspor Kulübü yönetim Kurulu Başkanı ile Ankaraspor'a transfer olan futbolcu arasında yaşanan atışma alevlendi. Transferiyle ilgili bir sıkıntısı olmadığını söylemesine rağmen gözleri dolan Arıcı, "Herşeyin bir bedeli vardır" deyince, Kulüp Başkanı da, "Vardır elbette" diyerek toplantıyı bitirdi.

BAŞKAN FUTBOLCUYU TAKDİR ETTİ, 'KONUŞMAYACAĞIM' DİYEN CANER İSE İMALARIYLA BAŞKANA SİTEM ETTİ

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Caner Arıcı'nın yılan hikayesine dönen, kulüpte krize yol açan, takımdaki huzura da yansıyan transfer oldu-kaldı iddialarıyla ilgili süreç hakkında bilgi verdi. Balıkesirspor'a 4 yılda çok büyük hizmet ettiğini söylediği Caner'e, bu hizmetlerinden dolayı ve takımın başarısı için verdiği mücadelesinden dolayı teşekkür eden Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, şunları söyledi;

"28 Aralık tarihinden bugüne kadar mukaveleli oyuncumuz Caner Arıcı ile ilgili basında ayrıldı, ayrılacağı, kalacağı şeklinde bir takım haberler çıktı. Futbolcumuz İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra davet alıp Antalya'ya milli takım kampına gidiyor. Edindiğimiz bilgilere göre orada Antalyaspor ile bir görüşmesi oluyor. Antalyaspor kulübümüzle iletişime geçiyor fakat bizim bir anlaşmamız olmadı. Sonra futbolcumuz Antalyaspor'a gitmek istemediğini tarafımıza bildirdi. Daha sonra Ankaraspor devreye girdi, bir takım görüşmelerimiz oldu. Bu sabah itibariyle Ankaraspor ile Caner'in transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Futbolcumuza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Şunu tekrar belirtmek istiyorum; kulübümüzün yönetim kurulunun veya teknik kadrosunun Caner'in gitmesiyle ilgili herhangi bir tasarrufu olmamıştır. Futbolcumuz artık gurbette futbol oynamak istemediğini ve ayrılmak istediğini belirtmiştir. Kendisine sözleşme uzatma konusunda talebimiz oldu, ancak kabul etmedi. Sonuçta inşallah her iki taraf için de hayırlı olan bu karar alınmıştır. Ben Caner'e Balıkesirspor'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum, gerçekten 4 yıl boyunca formamızı layıkıyla taşıdı. Alnının son terine, son damlasına kadar Balıkesirspor için mücadele etti. Mücadele açısından bütün futbolculara örnek bir arkadaşımızdı. Ben kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum."

FUTBOLCUNUN BAŞKANLA POLEMİĞİ

Kulüp başkanının yaptığı bu açıklamanın ardından basın mensuplarının açıklama beklediği Caner, konuşmak istemediğini söyledi. Ancak Caner Arıcı, "Bazen susmakta herşeyi anlatır diye düşünüyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum" diyince Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise, "Konuşacaksan şimdi konuş. Söylediklerimizde yalan, yanlış varsa söyle bilelim" dedi.

Caner ise bir şey olmadığını, konuşmayacağını söyledi. Caner Arıcı, "Ankaraspor'da benim evim, Ankara'da büyüdüm orada yetiştim. Ne diyelim, hayırlısı olsun" dedi. Futbolcusunun sitemine aynı şekilde sitem ederek cevap veren Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Ben burada Caner'in şunu söylemesini isterdim; 'Ben Balıkesirspor'dan kendim ayrılmak istiyorum' diye bize gelip defalarca söyledi ama maalesef kameraların karşısına geçip bunu söyleme cesareti bulunamadı. O konuda söyleyecek pek fazla bir şey yok" diye konuştu.

Bunun üzerine oyuncu Caner de, "Pazartesi veya salı günü başkanla konuşmuştuk, 2 yıl daha sözleşme uzatacaktık. İdman sonrası eve gittiğimde, 'Ankaraspor ile anlaştık görüşebilirsin' dediler. Ben daha önce Antalyaspor'da oynamak istemiyorum, eğer olursa Ankaraspor'da oynamak istediğimi söyleştim" şeklinde konuştu.

Caner'i Balıkesir'de tutmak istediklerini ancak kendilerinden 1 yıl için çok afaki bir rakam istenmesi üzerine bundan vazgeçtiklerini de açıklayan Tuna Aktürk, "Kendisi dün 1 yıllık sözleşme için 900 bin lira para talep etti. Balıkesirspor'da varsa eğer 1 yıllık sözleşme için 900 bin liralık oyuncu, bence bu 'beni gönderin' demektir" diye çıkıştı.

Caner Arıcı ise böyle bir rakam söylemediğini, başkan o zaman menajerleriyle görüşmesini söylediği basın toplantısında kameraların karşısında yaşanan başkan-futbolcu atışması spor tarihine geçti. Caner Arıcı, "Ben 900 bin lira demedim, menajerlerime sorarım. Herşeyin bir pazarlığı vardır. Ben burada 4 yıl geçirdim, bu süre içinde hiç kimseyle sıkıntı yaşamadım. Transferimle ilgili hiçbir sıkıntım yok. Burası da evim, orası da evim. Benim başka sıkıntılarım var" dedi.

Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Antalyaspor'a gidip ön protokol imzalarken Caner'i kimse kolundan tutup oraya mukavele imzalamaya götürmedi. Kulübümüzün izni olmadan gidip kendi kafasına göre ön protokol imzalıyor. Konuşacağı bir şey varsa burada konuşur, insanların kafasını bulandırmaz. Sıkıntın yok ise sıkıntım yok dersin. Caner, senin bugüne kadar kulüpten almadığın 1 lira paran var mı? Bu sene sana 219 bin lira ödeme yapıldı" diye konuştu.

Caner ise para konusunu hiçbir zaman sıkıntı yapmadığını kaydetti. "Neden anlaşamadınız?" sorusuna Tuna Aktürk, "900 bin lira paranın neresini anlaşacağız?" cevabını verirken Caner Arıcı da, "Başkanım anlaşamadık demiş biz de öyle diyelim o zaman. Sonuçta benim transferim bitmiş zaten. Bunun için fazla da konuşmaya gerek yok. Benim kulüp içindeki bazı sıkıntılarımı başkanıma anlattım, başkanım uygun görürse yeri ve zamanı gelince size anlatır" dedi.

Futbolcunun kendileriyle mukavelesi devam ederken Antalya'daki milli takım kampında Süper Lig ekibi Antalyaspor ile ön protokol imzalamasının affedilir bir durum olmadığını ifade eden Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Antalyaspor'a mukavele imzalayıp ondan sonra ben Balıkesirsporluyum diyip, çıkıp konuşmak ne kadar doğru? (Caner, 'Ben Balıresirsporluyum, 4 yıl buraya emek verdim' deyince), Balıkesirspor'un mukaveleli oyuncusuysan o zaman gidip Antalyaspor'a mukavele imzalamayacaktın" diye çıkıştı.

Moralinin çok bozuk olduğu dikkatlerden kaçmayan Caner Arıcı, "Her şeyin bir bedeli vardır" şeklindeki sözünü de Tuna Aktürk, "Evet vardır" diye cevapladı.

24.01.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Mehmet KAYA / Balıkesir
OLMADI
OLMADO BAŞKAN BALIKESİR SPORA GEBE YAZIK ETMEYİN GERÇEKDEN BUSEFER AYIP EDERSİNİZ BUSEFER KİMDEYİ AFETMEYİZ AKILLI OLUN BENCE
25.01.2014 15:06:32
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Kulüp Başkanı ve Futbolcunun Basın Toplantısındaki Atışmaları Kameralara Yansıdı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi