Şifrem?
152 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor'da Kingson Bilmecesi
PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da başkan Tuna Aktürk Galatasaray'ın eski kalecilerinden Richard Kingson ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ara transfer döneminde Khalifa Jabbie'yi ondan önce de Bursaspor'dan genç forvet Okan Deniz'i transfer ettiklerini açıklayan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, bir kaleci bulup transfer dosyasını kapatacaklarını söyledi. Başkan Aktürk, bugün kendi demeci olarak geçilen haberlerin doğru olmadığını söyledi.
İHA'ya konuşan Tuna Aktürk, "Galatasaray'ın eski kalecisi Kingson'da karar kıldığımız ve bu oyuncu ile iki buçuk yıllık bir anlaşma sağladığımız yazılmış. Böyle bir şey yok. Evet, biz kulüp olarak kaleci transferi için bu oyuncu ile görüşüyoruz. Transfer ücreti konusunda da henüz anlaşamadığımız fark var. Prensipte anlaşıp görüşmeye devam ettiğimiz bu oyuncu ile mutabık kalırsak bir buçuk yıllık bir anlaşma yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda anlaşma sağlanırsa oyuncu sağlık kontrolünden geçer, bir problem çıkmaz ise takımla beraber kampa dahil edilir" diye konuştu.

TRANSFER HABERİ AFAKİ
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Kingson transferinin tamamlanma ihtimali nedir?" sorusuna ise, "Şu anda buna yüzde 51 diyebilirim" diyerek, kesinleşmiş bir durumun olmadığını tekrarladı.

Tuna Aktürk, konuşmasına şöyle devam etti:
"Stoper konusunda görüşmelerin sürdüğünü söylemişim, böyle bir şey de yok. Sanıyorum bizim beyanlarımıza dayanmayan derleme bir haber yapılmış. Belediyedeki makamımda Balıkesir basınından bir grup gazeteci arkadaşlarla sohbet ediyorduk, aynı şekilde sorular vardı. Konuşurken bir muhabir aradı ve bu transfer görüşmesini sordu. Ben Kingson ile transfer görüşmelerimizin sürdüğünü söyledim. Yaptığımız telefon konuşmasına ve benim söylediklerime yanımdaki üç gazeteci arkadaşımız da şahittir. Ortada bir anlaşma falan yok, bunlar afaki."
Bu arada, Kingson'un menajeri Tekin Birinci'nin de oyuncunun Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki Doxa Katokopias takımı ile olan sözleşmesinin devam ettiğini söylediği kaydedildi.

TÜRK OLAN GANALI
Balıkesir'deki yerel bir spor gazetesinin yetkilisi de kulüp başkanı ile görüştüğünü ve Kingson transferinin tamam olduğunu öğrendiğini söylemesi konuyla ilgili spekülasyonları artırdı. Ganalı Richard Kingson 1999-2001 yılları arasında Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Türkiye'de; Galatasaray, Sakarya, Antalya, Elazığ ve Ankaraspor forması giyen ve Türk vatandaşlığına geçerek Faruk Gürsoy ismini alan 34 yaşındaki Ganalı kaleci, 2010 yılında İngiltere Premier Lig'den düşen Blackpool'un kalesini korudu. Kingson, 2010 Dünya Kupası'nda Gana Milli Takımı'nda yer almıştı. Son olarak Kıbrıs Rum Kesimi'nde forma giyen Kingson Balıkesirspor ile devam eden transfer görüşmeleri olumlu neticelenirse PTT 1. Lig'de kırmızı-beyazlı ekibin kalesini koruyacak. Balıkesirspor'da kırmızı-beyazlı yönetimin daha önce Ahmet Şahin ile yollarını ayırmasının ardından Balıkesirspor'un kalesini Emrullah koruyor.

BALIKESİRSPOR KAMPTA
Öte yandan, Balıkesirspor'da devre arası kampı başladı. Takım bugün körfez bölgesindeki 5 yıldızlı otelde kampa girdi. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, takımın bugün itibariyle Edremit ilçesine bağlı Güre Beldesindeki Adrina Otel'de kampa girdiğini, kampın 11 Ocak tarihinde sona ereceğini açıkladı. 

04.01.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler





















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor'da Kingson Bilmecesi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi