Şifrem?
130 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi, Turgutlu İle Kucaklaştı
AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilk aday tanıtımını Turgutlu’da gerçekleştirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilk aday tanıtımını Turgutlu’da gerçekleştirdi. Birlik beraberlik mesajları veren AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman, “Büyük üstadımızın bize emaneti Hüseyin Tanrıverdi’yi 30 Mart’ta büyükşehir koltuğuna oturtacağız” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve muhtemel başkan adayı Serhat Orhan, Turgutlu’ya son 10 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergun’un daha birkaç ay öncesine kadar hizmet götürmeye çalıştığı köy ve beldelere 10 yıldır kent merkezi ile ayırt etmeden, farklı siyasi partiden olmasına bakmadan hizmet götürdüklerini söyledi. Orhan, “MHP’li Urganlı Belediye Başkanı Halil Daşkan, Manisa Belediyesi’nden hizmet alamadığını söylüyor. Biz bu belediyenin tefrişatı ile birlikte parke taşını, çöp konteynırını, mezarlığı, cenaze aracını, damperli kamyonunu teslim ettik” dedi. Aday tanıtımına katılan köy ve mahalle muhtarları Orhan’ın bu ifadelerini alkışladı.

Turgutlu’daki görkemli karşılama ve programdaki yoğunluktan memnuniyetini ifade eden Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, gezi olayları ile başlayan süreçte bugün AK Parti’yi alaşağa etmeye çalışıldığını belirterek 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli bir dönüm olacağını işaret etti, 2023 hedefinin bu seçimlerde alınacak galibiyet ile pekişeceğini söyledi. “Zaman sen ben olmak değil, bir olma zamanıdır. Allah’ın izniyle birlikte Manisa büyükşehir belediyesini kazanacağız. Turgutlu’da bir birinden değerli adaylar var. Ama bir tanesi belirlenecek. Seçilecek adayın etrafında bir olarak çalışacağız. Aksi takdirde bunun hesabının bu dünyada ne de öbür dünyada hesabını verebiliriz. Hem Manisa’da hem de bütün Manisa’nın ilçelerinde AK Parti’nin bayrağını belediyeleri alarak dalgalandıracağız” diyen Başbatur, aday adaylık başvurusu yapan 5 aday ve Serhat Orhan’ın ismini katılımcılarla paylaştı.

Bu seçimlerin geride kalan bütün yerel ve genel seçimlerden önemli olacağını işaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise, birlik beraberlik mesajları verdiği konuşmasında çok çalışacaklarını belirterek Spil Dağı’nın zirvesine Türk ve AK Parti bayrağını dikeceklerini söyledi. “Türkiye’nin makus talihini yeneceğiz” diyen Özdağ, Recep Tayyip Erdoğan’a oynanmak isteyen oyunları bertaraf ederek, çok çalışmalarını istedikleri vatandaşlardan AK Parti’ye sahip çıkmalarını istedi.

“Turgutlu’ya gelişimiz muhteşem oldu” diyerek ilçe girişi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki yürüyüşlerinde halkın yoğun olduğunu belirten AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi de, 11 yıllık iktidarları döneminde ülkeyi kalkındırdıkları, dünyada itibarını güçlendirdiklerini söyledi. Bu süreçte AK Parti teşkilatları ve vatandaşların büyük katkıları olduğunu söyleyen Tanrıverdi, dünyaya hitap eden, mazlumun yanında yer alan Recep Tayyip Erdoğan’ın başını 30 Mart yerel seçimlerde de bugüne kadar olduğu gibi yine yere eğdirmeyeceklerini belirtti. Manisa’nın büyükşehir sürecini anlatan Tanrıverdi, dün Büyükşehir’e karşı olanların bugün Büyükşehir kerametlerini, faziletlerini anlatmaya başladıklarının altını çizdiği sözlerinde, 70 yıl öncesine aldıkları Manisa’ya büyükşehir olarak hizmetlerini katlayacaklarını belirtti. “Biz yaptık oldu” anlayışında olmayacaklarının altını çizen Tanrıverdi, birlik beraberlik içerisinde Manisa ve İlçelerine hizmet vereceklerini belirterek, “2013 yerel seçimleri çok önemli. Sadece meclis üyesi, belediye başkanı seçimi değil. Bu seçimler akabinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri, 2015 genel seçimlerinin bir süreci. Bu süreci birlik beraberlik içerisinde, çok çalışarak aşacağız. Teşkilatımız halkımızın isteklerini yerinme getiriyor. Bazı arkadaşlarımız birine gönül verebilir. Kim olursa olsun, Recep Tayyip Erdoğan genel başkanımız kimi işaret ederek onun arkasında bir fitneye meydan vermeden birlik beraberlik içerisinde ilçe belediye başkan adaylarımızla, büyükşehir belediyesi olarak projelerimizi anlatacağız. Ve Manisa ve ilçelerinde AK Parti iktidarını hep birlikte kazanacağız.” diye konuştu.

 

 

24.12.2013

Hüseyin TanrıverdiBüyükşehir Belediye Başkan adayıak partiakpadayıadayHüseyin Azman

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Manisa Büyükşehir Adayı Tanrıverdi, Turgutlu İle Kucaklaştı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi