Şifrem?
128 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edip Uğur'dan Dursunbey Ziyareti
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilçe ziyaretleri kapsamında Dursunbey AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe girişinde uzun konvoyla karşılanan Edip Uğur sevgi seline tutuldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz Perşembe İstanbul’da açıklanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde coşku ile karşılandı. Selimağa Köyü girişinde yüzlerce araç ve yüzlerce partili tarafından karşılanan Edip Uğur’a Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatından yetkililer eşlik etti. Belediye Başkan Adayı Edip Uğur’a Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Eda Özden Kandemir tarafından çiçek takdim edilirken, Uğur kendisini karşılayan tüm partililer ile tek tek tokalaştı. Daha sonra yüzlerce araç ile Dursunbey’e doğru hareket eden Edip Uğur Şehir içinde konvoy halinde halkı selamladı. Daha sonra Dursunbey Parti Teşkilatı binasına geçen Edip Uğur burada partililere hitap etti. İlk Olarak Dursunbey İlçe Başkanı Halil Demir Büyük Şehir Başkan Adaylarının Edip Uğur olmasından mutlu olduklarını söyledi. Dursunbey'de konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, cuma günü Balıkesir’e gelişinde kendini karşılamaya gelen tüm partililere teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı oluşundan itibaren hızla çalışmalara başlayan Edip Uğur, AK Parti olarak Büyükşehir Belediyelerinde tecrübelerinin olduğunu hatırlattı. MHP ve CHP’nin Belediyecilik anlayışını eleştiren Edip Uğur İzmir’de yaşanan sel olayında belediye itfaiyelerinin kendilerini dahi kurtaramadıklarını gördüklerini söyledi. Dursunbey’e önem verdiklerini söyleyen Edip Uğur ilçede yaşanan dış göçü önlemek için gerekli iş sahalarını açacaklarını özellikle hayvancılık alanında yapacakları çalışmalar ile Dursunbey’de yaşanan göçü önleyeceklerini belirtti. Ayrıca Dursunbey’e merkezi idarenin yatırımlarının da hızla sürdüğünü belirten Edip Uğur hastane ve duble yolun tamamlanmasının ardından ilçe halkının daha refah bir hayat süreceğini söyledi. Dursunbey’e özel sektör tarafından bir mezbahane kurulduğunu hatırlatan Uğur, "Eğer bu mezbahane olmazsa Büyükşehir Belediyesi olarak biz kuracağız" dedi.

UĞUR: "ADAYLARI BAŞBAKAN BELİRLEYECEK"
Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz’ın 3 dönemdir başarılı bir şekilde ilçede Belediye Başkanlığını sürdürdüğünü belirten Ahmet Edip Uğur yeni dönemde Başkan Yılmaz’ın aday olmayacağını açıkladığını söyledi. AK Parti’den Dursunbey’den 4 Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu vurgulayan Edip Uğur, ilçelerdeki başkan adaylarını da Başbakan’ın belirleyeceğini söyledi. Başbakanın yoğun bir tempo içinde olduğunu belirten Edip Uğur, "Başbakanı gördükçe kendimden utanıyorum" dedi.

Başbakanın her dakikasının dolu olduğunu vurgulayan Uğur, 5-10 gün içerisinde ilçe Belediye Başkan Adaylarının da belli olacağını bu süreçte kamuoyu yoklamaları, temayül yoklamaları yapılırken çeşitli kesimlerden de görüş alınacağını bildirdi. Partililere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Edip Uğur, daha sonra parti binasından ayrıldı. Bir vatandaşlın hayır cemiyetine katılan Uğur burada yemek yedikten sonra Kepsut ilçesine geçti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ilçe ve köy gezilerini aralıksız olarak sürdürüyor.

09.12.2013

edip uğurakpruhi yılmaz

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edip Uğur'dan Dursunbey Ziyareti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi