Şifrem?
196 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Toyota Yenilenen Yüzüyle Balıkesir’de
Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Balıkesir’de.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Üstün teknolojisinin yanında, yeni tasarımı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Yeni Corolla olmak üzere Balıkesir Toyota Plaza Altan’da düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Balıkesir Toyota Plaza Altan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altan ve Balıkesir Toyota Plaza Altan Genel Müdürü Refik Altan katıldı.

“Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu” kapsamında, Toyota’nın yeni tasarım anlayışını yansıtan ‘Yeni Corolla, Verso, Auris, Avensis, RAV4, Hilux ve GT86’ modellerinin tanıtıldığı toplantıda, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın yeniliklerin markası olduğunu ve inovasyona verdiği önemle tüm dünyanın dikkatini çektiğini belirtti. Okutur, otomotiv üretiminde lider marka Toyota’nın AR-GE harcamalarına yılda 10 milyar dolarlık bir kaynak yaratıyor olmasının, global şirketler arasında ilk sıralarda yer almasını sağladığını söyledi. Selim Okutur, "Yeniliklerin öncüsü Toyota Interbrand’in 'Dünyanın En Değerli Markaları' araştırmasının otomobil kategorisinde liderliğini 2013 yılında da korumuştur. Toyota, yüzde 17’lik bir büyüme göstererek marka değerini 35 milyar 346 milyon dolara yükseltmiştir. Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota ayrıca, otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada başta Prius olmak üzere 5,5 milyonu aşan hibrit araç satışıyla da tüm rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste dünya genelinde 'En İyi Küresel Yeşil Marka' olmayı da başarmıştır" dedi.

"FOREVER KART" SADAKAT PROGRAMI

Toyota’nın müşteri memnuniyetinde lider marka olduğunun altını çizen Okutur, uygulamaya başladıkları Forever Kart sadakat programıyla da bunu ispatladıklarını bildirdi. Forever Kart'ın yaş ve model farkı gözetmeksizin çok önemli avantajlar sağladığını belirten Selim Okutur, "Toyota bütün uygulamalarıyla müşterilerinin yanında bir marka olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Şimdi yeni bir uygulamamız olan Forever Kart ile müşterilerimize verdiğimiz değeri bir kez daha gösteriyoruz. Bu kartımız yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlıyor. Sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan “Forever Kart” uygulamasıyla Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota plazalarda yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 5’e varan akaryakıt hediyesinden de yararlanacaklar” dedi.

CAZİP YIL SONU KAMPANYASI

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, bu yıl sonu için hazırladıkları kampanya ile müşterilere önemli bir fırsat sunduklarını kaydetti. Aralık 2013'te müşterilerine büyük avantajlar sunan bir kampanya düzenlediklerini belirten Selim Okutur, "2013 yılının son kampanyası olan Aralık kampanyasında dizel modellerde 2 bin 500 TL’ye varan indirimlerin yanı sıra Toyota’nın dizel modellerine sahip olacak müşterilerimizi 2016 yılına kadar BP’den yüzde 5 akaryakıt avantajı da bekliyor” dedi.

Öte yandan, 1995 yılından bu yana 3 bin 772 m2 kapalı alanı ve 704 metrekarelik showroomu ile toplam 7 bin metrekarelik alanda Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3 S plaza konsepti yani satış, servis, yedek parça ve 35 uzman personeliyle hizmet veren Balıkesir Toyota Plaza Altan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altan, tüm yeni modellerin yanında yeni Corolla’nın yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Altan, “Türkiye’de üretilen yeni Corolla’ya ilginin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. Bu modelimiz satışlarımızda çok ciddi bir öneme sahip" dedi.

Balıkesir Toyota Plaza Altan Genel Müdürü Refik Altan da Toyota’nın, müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyetini dile getirerek şöyle konuştu:

“Müşterisine ciddi anlamda önem vererek, ürettiği hizmet ve ürünlerle daima müşterisinin yanında durması gerektiğini kendisine vizyon edinmiş bir markanın Balıkesir temsilcileriyiz. Her şeyin temelinde güven unsuru olduğunun bilinciyle müşterilerimize vereceğimiz ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak için durmadan çalışmaktayız. Bu bilincin doğal bir sonucu olarak Toyota, müşterilerimizin gözünde memnuniyet sıralamasında daima ilk sırada yer almıştır” dedi.

TOYOTA EN YENİLERİYLE BALIKESİR'DE

Yenilenen yüzüyle Türkiye Turu”na Balıkesir ile devam eden Toyota, Toyota Plaza Altan’da, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını ilk kez tam olarak yansıtan Auris, ‘Durdurulamaz’ kimliğiyle Hilux, Toyota’nın lüks ve teknolojiyi buluşturan modeli Yeni Avensis, SUV segmentinin öncüsü olarak donanımıyla arazide olduğu kadar kent yollarının da gözde aracı RAV4, spor otomobile bakışı değiştiren GT86 ve ailelerin öncelikli tercihi Verso’yu tüm ayrıntılarıyla tanıttı.

06.12.2013

toyota

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Toyota Yenilenen Yüzüyle Balıkesir’de

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi