Şifrem?
121 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor - Trabzonspor Maçının Ardından
Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Balıkesirspor, kendi sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek bordo-mavili takımı kupadan eledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maça iyi başladıklarını vurgulayarak, "Maç öncesi arkadaşlarımıza söylediğimiz gibi; Trabzonspor'u eleyebiliriz diye düşünüyorduk. Düşüncelerimiz gerçek oldu. Sahada görev verdiğim tüm arkadaşlar mantıklı, akıllı, iyi mücadele verdiler. Trabzonspor gibi bir takımı elemek kolay bir olay değil. Bunu becerdiğimiz için, başardığımız için bugün görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Gerçekten iyi mücadele verdik. İlk devre sonucu yakaladık, ikinci devre de oyunu tutmaya çalıştık ve bunu da becerdik. Mutluyuz çünkü ses getirmeye çalışıyoruz. Şu anda Balıkesir şehri olarak ses getiriyoruz. Emeği olan yönetimden, taraftarına kadar herkesi kutluyorum. Karşı takımları analiz ediyor, nasıl oynadıklarına bakıyoruz. Ona göre hareket ediyoruz. Kazanmak istiyorsanız gol atmanız gerekiyor. Müdaafada kalarak çok baskı yerseniz problem çıkabilir. Biz de önde oynamaya çalışarak golü aradık" dedi.

Balıkesirsporlu futbolculardan Ali Öztürk, ilk yarıda 2-0 öne geçmelerinin işlerini kolaylaştırdığını belirterek, "Türkiye'nin en büyük camialarından biri olan Trabzonspor'u burada elemek hepimizin adına gurur verici. İkinci yarıda Trabzonspor'un net bir pozisyonu yoktu. Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Güzel bir oyundu" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın en dikkat çeken isimlerinden Aykut Çeliker de, kupa maçlarının sürprize açık maçlar olduğunu ifade ederek, "Konsantrasyonu daha yüksek takımların kazanabileceği maçlar. Biz iç sahada Trabzonspor'u ağırladık, ilk yarı skoru yakaladık ikinci yarı da bunu koruduk. Bugün sevinçliyiz, bu mutluluğu yaşayacağız. Yarından itibaren Karşıyaka maçına konsantre olacağız, lig devam ediyor. Kupada inşallah gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

TRABZON CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, müsabakanın sonucunun bekledikleri gibi gelişmediğini vurgulayarak, "Biz Trabzonspor olarak ne kadar rotasyon yapsak da, ne kadar oyuncu değişimine gitsek de sonuçta bu kadronun içinde yer alan kişiler Trabzonspor'u sahada belli bir oranda temsil etme gücüne sahip olmalıdır. Bugün biz Trabzonspor'u yeterince temsil edemediğimizi düşünüyorum. Rakibimizi kutluyorum. Sonuçta kendi evlerinde, seyircilerinin önünde çabalarıyla bir galibiyet aldılar. Oyuncularımızın, bizlerin bu müsabakadan sonra kendilerine düşen payı almaları gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta biz farklı kulvarlarda yarışan takımız. Kısa bir süre sonra bir başka müsabakaya konsantre olmak zorundayız. Ama bu müsabakadaki motivasyonumuz ve müsabakaya başlangıç olarak rakibimize yeterli saygıyı göstermeden oynadığımızı ve bunun bedelini ödediğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Bordo-mavili futbolcu Bosingwa, mağlup oldukları için üzgün olduğunu dile getirerek, "Bizim gibi futbolcuların bu maçlarda 2-0 geriye düşmemesi gerekiyor. Maçı Balıkesir'in almasının sebebi buydu. Ama başımızı öne eğmeyeceğiz. Bu maçtan herkesin ders çıkarması gerekiyor" dedi.

Trabzonsporlu bir diğer futbolcu Olcan Adın ise, bu karşılaşmanın kendilerine iyi bir ders olduğunu ifade ederek, "Bizim gibi büyük takımların böyle müsabakaları kazanması gerekiyor. Sonuç ve şartlar ne olursa olsun. Çünkü bir hedefimiz varsa, bu hedefte ilerliyorsak sizden alt takımları, alt ligde mücadele eden takımları küçümsememiz gerekiyor. Bu bize iyi bir ders oldu. Bu kapımız kapandı. Umarım bundan sonra UEFA'da ve Süper Lig'de yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Olcan, Balıkesirli olmasının nasıl bir his uyandırdığıyla ilgili soruya, "11 yıldır profesyonel hayatımda ilk defa karşı karşıya geldik (Balıkesirspor ile). Benim bir yarım burada, ailem burada, akrabalarım, herkes burada. Benim için farklı duygular. Ama ben Trabzonspor'un profesyonel bir futbolcusuyum. Balıkesirspor kazandı. Onları tebrik ediyorum ve bundan sonra da başarılar diliyorum" cevabını verdi.

04.12.2013

balıkesirsporbalıkesirspor yorumları

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor - Trabzonspor Maçının Ardından

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi