Şifrem?
140 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

10 Yıldır Çocuğunu Göremeyen Annenin Feryadı
Dayak ve tehditlerle yeni doğan oğlunu 10 yıl önce yetiştirme yurduna teslim ettiğini öne süren anne M.C (32), 10 yıldır göremediği çocuğunu geri almak istiyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yaklaşık 10 yıl önce doğan oğlu S.Ö.’yü, o dönemde yaşadığı Bursa’da bir yetiştirme yurduna, tehdit ve dayak zoruyla vermek zorunda bırakıldığını iddia eden M.C, yüzünü bile göremediği çocuğuna kavuşmak istiyor. O yıllarda oğlunu görebilmek için yetiştirme yurdunun müdür yardımcısıyla görüştüğünü ve çocuğunu artık kesinlikle göremeyeceği cevabını aldığını öne süren acılı anne, hasretini duyduğu oğluna kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Yetiştirme yurdunda çalışan M. isimli kişiye ait bir işletmede çalıştığı yıllarda ölüm tehdidi ve dayak zoruyla çocuğunu yetiştirme yurduna bırakmak zorunda kaldığını iddia eden anne M.C, çocuğunun koruyucu bir aileye teslim edilmiş olabileceğini söyledi.

Eski eşi A.Ö. (43) ile evliyken 3 çocuğundan en küçüğü olan S.Ö.’yü görmek için yetiştirme yurduna gittiğini ve kapıdan kovulduğunu iddia eden M.C, oğlunu artık geri alamayacağını öğrenince 2 çocuğuyla birlikte Balıkesir’in Havran ilçesine gelerek başka bir kişiyle evlendiğini belirtti.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇABASI ANNEYİ UMUTLANDIRDI

Yeni eşinden olan çocuğunu Havran Kaymakamlığındaki Nüfus Müdürlüğüne kaydettirmek için geçtiğimiz gün Havran Kaymakamlığına giden M.C, 10 yıldır göremediği çocuğunun hikayesini İlçe Nüfus Müdürü Erhan Dayı’ya anlattı. Durumu Kaymakam Yasin Öztürk’e aktaran müdür Erhan Dayı, Kaymakam ile birlikte anne M.C’nin çocuğuna kavuşturmak için harekete geçti. Hukuki olarak hiçbir şey yapamayacağını zannederek yıllarca çocuğunun hasretiyle yaşadığını söyleyen M.C, oğlu S.Ö.’yü yetiştirme yurduna teslim ederken hiçbir yere imza atmadığını iddia ederek bir an önce çocuğuna kavuşmak istediğini söyledi.

İddialarının doğruluğu durumunda yıllardır hasretini duyduğu oğluna kavuşabileceğini öğrenen acılı anne, sevinç gözyaşlarına boğularak Kaymakamlıktan gelecek iyi haberi beklemeye başladı.

“SABAH AKŞAM SOPA YEDİM VE ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİM”

Eski eşinin de yıllardır çocuklarını arayıp sormadığını vurgulayan M.C, “Bundan 10 sene önce yetiştirme yurdu oğlumu benden aldı. Oğlumu bundan sonra görmeyeceğimi söyledi. 10 seneden beri oğlumu görmüyorum ama artık ona kavuşmak istiyorum. Oğlumu benden resmi olmayan yollarla aldı. Hiçbir yere imza atmadım. Çocuğumu alırken, ‘Bundan sonra arayıp sormayın. Hiçbir yere başvurmanıza da gerek yok. Oğlunuz iyi şartlar altında yetişecek’ dediler. Ben orada çalışan bir kişinin Gündüzlü köyündeki iş yerinde çalışıyordum ve eşimden ayrılma durumum vardı. Bu M. denilen şahsın yanında çalışıyordum ve akşamdan sabaha sopa yiyordum ve beni ölümle tehdit ediyordu. Onun zoruyla çocuğumu vermek zorunda kaldım. O günlerde eski eşimden ayrıydım. Eşim çocuklarını arayıp sormuyor ve bu durumdan haberi bile yok. Şu anda yeni eşim ile birlikteyim ve maddi durumum da iyi. Ben çocuğumu alıp büyütmek istiyorum. Ben çocuğuma, Havran Kaymakamı ve Nüfus Müdürü aracılığıyla kavuşacağım inşallah. Allah onlardan razı olsun. Çocuğumu almak istiyorum. Bana yardımcı olun. Benim 5 çocuğum var ama birisi yanımda yok. Şu an mutluyum ama bu ailemi de kaybetmek istemiyorum. Ben oğlumu yanımda, bu çocuklarımla birlikte görmek istiyorum. Şu anda 10 yaşında olması lazım çocuğumun. Şimdiye kadar hep içime attım ama artık dayanamıyorum. Bir ana evladından ayrılır mı?” diye konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

22.11.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 10 Yıldır Çocuğunu Göremeyen Annenin Feryadı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi