Şifrem?
139 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor - 1461 Trabzon Maçının Yorumları
PTT 1. Lig'in 7. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında 1461 Trabzon'u 4-0 mağlup etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon üretemediklerini, son pasları da doğru değerlendiremediklerini, ikinci yarıda ise ilk dakikalarda rakipten iki kontratak yediklerini söyledi.

Ertekin ilk golü bulduktan sonra oyunu kendi istedikleri gibi yönettiklerini belirterek, "Golden sonra oyun bizim istediğimiz gibi oldu ve goller arka arkaya geldi. Çok sevinçliyim. Geçen hafta kaybettiğimiz maçtan sonra küme düşmüş gibi eleştiriler bizi üzdü. Kazanmaya alışınca böyle oluyor. Lig sonuna kadar bütün maçları kazanacağız diye bir şey yok. Biz doğru şekilde gidiyoruz. Oyunculara kötü enerji değil pozitif enerji verilmesi gerekiyor. Bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Biz Balıkesir'in takımıyız. İyi işler yapıyoruz, inşallah yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Balıkesirsporlu oyunculardan 4. golün sahibi Ali Öztürk ise, "Geçen hafta kötü oyunumuzu bu hafta telafi ettik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Forvet oyuncusunun ekmeği gol. Gol attığım için çok sevindim" diyerek mutlululuğunu ifade etti.

Basın toplantısının ardından Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk teknik kadroyu ve takımı 4-0'lık galibiyetten dolayı kutladı. Tuna Aktürk, geçen hafta şanssızlık eseri puan alamadıklarını ancak bu hafta elde ettikleri net skorla gelen üç puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Aktürk, haftayı bay geçireceklerini, 19 Ekim tarihine kadar maçlarının olmayacağını bu süreyi de en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan ise oyunun 60 dakikalık bölümünde istediklerini sahaya yansıtmalarına rağmen pozisyon sıkıntısı yaşadıklarını, birinci gol ve hemen ardından 2. golü yemeleriyle oyundan düştüklerini söyledi. Balıkesirspor'u kutlayan Özcan, hakemlere isyan etti.

Kadri Özcan, maçın özellikle ikinci yarısında takımın konsantrasyonunun bozulduğunu kaydederek, "Önümüzdeki maçlara bakacağız. Nerede eksiğiz, nerede hata yaptığımızın farkındayız. 1461 Trabzon geçen sene 12 oyuncusunu kaybetmiş bir takım. Ama ileride çok farklı şeyler yapacaktır. Hakemlerimizin bize tavır ve davranışları çok farklı. Her şey onların dediği şekilde doğru değil. Tabii hakemlerimize sahip çıkacağız ama bu onların despot davranmasını gerektirmez. Merkez Hakem Kurulundan rica ediyorum, bu durumu düzeltsinler. Bize de yazık günah. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Ama hakemlerimizin tavır olarak davranışı bizi üzüyor. Bize de insani şekilde davranılsın, bizi de insan yerine koysunlar" dedi.

Trabzonspor'a oyuncu yetiştirdiklerini, birçok oyuncu vermelerine rağmen kendilerine hiç oyuncu gelmediğini belirten Özcan, "Hayal ettiğim takımı kuramadım" şeklinde konuştu.

Türkiye'de antrenörlerin eşit şartlarda çalışmadığını söyleyen Özcan, maç saatlerinden de şikayet etti. Takımlarının her maçı gündüz sıcakta oynadığını ileri süren Kadri Özcan, PTT 1. Lig'in lideri Balıkesirspor'un iyi bir hava yakaladığını, kadrosunun güzel olduğunu ve mükemmel bir seyirci, taraftar kitlesine sahip olduğunu, bunun için de büyük bir avantaja sahip olduklarını sözlerine ekledi.

1461 Trabzon oyuncusu Oktay ise Balıkesir'e puan almak için geldiklerini, maça iyi başladıklarını ancak pozisyonları gole çeviremediklerini kaydetti. Oktay, yedikleri ikinci golün ardından takım olarak motivasyonlarının düştüğünü kaydederken Balıkesirspor'u kutladı. Futbolcu Alim Öztürk de ikinci golün çabuk geldiğini ve motivasyonu kaybettiklerini, ancak haftaya bu mağlubiyeti kendi sahalarında telafi edeceklerini belirtirken Balıkesirspor'u kutladı.

28.09.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor - 1461 Trabzon Maçının Yorumları

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi