Şifrem?
127 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkan Ok'tan Büyükşehir Tura
Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İsmail Ok, ilçe gezilerine Erdek ile devam etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Belediye Başkanı İsmail Ok, Erdeklilerin kurtuluş günü sevincine ortak olurken MHP İlçe Teşkilatının da açılış törenine katıldı. Erdekliler Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'a yakın ilgi gösterdi. Başkan Ok'a MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve parti teşkilatı da eşlik etti.

Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok'un Erdek ziyaretinde işyerlerini dolaşarak esnafla sohbet etti. Daha sonra ilçe merkezindeki aile çay bahçelerine giden İsmail Ok ve beraberindekiler, burada da vatandaşlarla sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı İsmail Ok'un Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gittiği Erdek’te, Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, Bandırma-Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir ve partililer eşlik etti. Başkan Ok, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerin ardından MHP Erdek İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Başkan Ok, açılışta yaptığı konuşmada, Erdek’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünü kutladı. Başkan Ok şunları söyledi:

"Bugün iki önemli olayı kutluyoruz. Biri, Erdek’in kurtuluşu, diğeri de MHP Erdek İlçe Başkanlığı binasının açılışı. Kuva-yi Milliye kahramanlarının ve geçmişteki şanlı günlerinin hatırlandığı coşkulu bir gün. Erdekğimizin kurtuluş günü kutlu olsun. Bu toprakları, ecdadımızın kanını-canını vererek nasıl kurtardığını en iyi biz biliyoruz. Halkımızın böyle bir günde, MHP Erdek İlçe teşkilatının açılmasına gösterdiği ilgi, bize, başta Erdek olmak üzere Balıkesir’de ve tüm ilçelerinde üç hilalli bayrağın burca dikileceğini gösteriyor. Hanımlara ve gençlere özellikle teşekkür ediyorum. Kurtuluş Savaşı’nda şanlı tarihimizde kadınlarımız en başta olmuştur. Erdek’te Nene Hatun'ları, Kara Fatma'ları gördüm. MHP Erdek’te de başta kadınlarımız olmak üzere 2014 yerel seçimlerine hazır olduğunu göstermiştir. Ben, Erdek İlçe Yönetimini kutluyorum, başarılar diliyorum.”

Daha sonra söz alan Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut da, 2014’te yapılacak yerel seçimlerle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı partisinin adayı olan İsmail Ok’un kazanacağını öne sürdü. Bulut, “Sizler, Balıkesir’deki değişimi gören, fark eden insanlarısınız. Balıkesir’de bir dümen çevriliyor, Balıkesir’i ele geçirmek istiyorlar. Fakat bilmiyorlar ki Balıkesir ilk kurşunun atıldığı yerdir; Teslim olmaz. Büyükşehir dediler; Balıkesir Belediyesi, İsmail Ok’un liderliğinde MHP bayrağını yükseltti. İnşallah sizin desteğinizle yine üç hilalli bayrak yükselecek” dedi.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı binası milletvekili Bulut ve Belediye Başkanı Ok’un da bulunduğu davetliler tarafından “hayırlı olsun” dilekleriyle kesilerek hizmete açıldı. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok&'un 7'den 70'e herkesin elini sıkıp sohbet edip kendilerini dinlemesi vatandaşları memnun etti. Başkan Ok da kendisine gösterilen bu ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

19.09.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkan Ok'tan Büyükşehir Tura

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi