Şifrem?
43 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık MHP'de İlk Aday Adayı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partiler aday adaylarını belirlemeyi sürdürüyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu kapsamda, önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında yapılan mini bir törenle Ayvalık Belediyesi’nin eski Belediye Başkanlarından Ahmet Tüfekçi’nin yeğeni, ilçenin sevilen simalarından Muhittin Tüfekçi Ayvalık Belediye Başkanlığı’na MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında saat 12.30’da yapılan mini törende, Amcası Ahmet Tüfekçi ile ailesi Muhittin Tüfekçiyi yalnız bırakmazken, törende; MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Çokkorkmaz’ın yanı sıra ilçe yöneticileri, ilçe kadın kolları ve Ayvalık Ülkü Ocağı üyeleriyle çok sayıda partilinin hazır bulunduğu gözlendi.

Ayvalık Belediye Başkanlığına partisinden aday adayı olduğuna ilişkin dilekçesini, MHP İlçe Başkanı Mehmet Çokkorkmaz’a teslim eden Muhittin Tüfekçi yapığı konuşmada, 2014 yerel seçimlerinde Ayvalık Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olduğunu vurgulayarak, “Güzel Ayvalık'ımız geçtiğimiz 10 yıl içerisinde ülkemiz ilçelerine eş değer bütün ilçelerden her bakımdan geri kalmıştır. Susuzluk ve temizlik başta olmak üzere belediye hizmetlerinin tamamı gerektiği gibi yapılmamaktadır. Bu durum Ayvalık'ta yaşayan değerli halkımızı çileden çıkarmaktadır. Ayrıca ülkemizdeki genel politik gidişatın yarattığı stres ve endişeler de Ayvalık'ın kötü şartlarına eklenince dünyanın en güzel ilçesinde yaşamak çok zorlaşmıştır. Ayvalık’ımızın bu durumdan mutlaka çıkması gerekmektedir. Bu kötü durumdan çıkmak ve ilçemizin güzide halkının yaşam kalitesini yükseltmek üzere bu yola baş koydum” dedi.

Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adaylığı ile ilgili kararında, kendisine destek olan başta ailesi, büyükleri ve arkadaş çevresinin olduğunu kaydeden Muhittin Tüfekçi, “İlk kurşunun atıldığı bu güzel ilçemize geçmişte takdire şayan hizmetler etmiş bir ailenin ferdi olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Bu gururun bana verdiği güç, gençliğimden aldığım enerjiyle halkımıza daha da güzel hizmetler vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Zira Ayvalık Belediyesi ile ilgili bütün çalışmaları yıllarca gözlemlemiş, birçok problemin çözülmesini yakından izlemiş ve gerektiğinde katkıda bulunmuş biriyim. Çok küçük yaşlardan beri halkımızın içinde esnaflık yaptım. Birçok cemiyetin, kooperatifin içinde bulundum. Kamu kurum ve kuruluşlarına katkılar sağladım. Çevremdeki çok sayıda saygı değer insanlardan deneyim ve tecrübe kazandım. İlçemize güzel ve hayırlı hizmetler yapmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ayvalık Belediye başkanlığına aday adayım. Partimin başkan adayı olarak belirleyeceği kişi her kim olursa olsun, ilçemiz ve parti menfaatleri için gecemizi gündüzüme katarak omuz omuza, canla başla birlikte çalışacağım” diye konuştu.

“BELEDİYECİLİĞİN NASIL YAPILACAĞINI YİNE GÖSTERECEĞİZ”
Ayvalık MHP İlçe Başkanı Mehmet Çokkorkmaz ise yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimler öncesinde MHP Ayvalık İlçe Başkanlığına ilk aday adayının Muhittin Tüfekçi olduğuna işaret ederek, “Allah’ın izniyle bu aday adaylarımızın arasından yönetim kurulumuz ile birlikte doğru kararı vererek belediye başkan adayımızı belirleyeceğiz. Bu süreçte bizim aday adaylarımızdan dileğimiz, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarıdır. Milliyetçi Hareket Partisi geçmişte Ayvalık’ımız da neler yapabileceğini göstermiştir. Halen Karaağaç, Edremit ve Balıkesir’de yıpratma politikalarına ve tüm engellemelere rağmen, halkımız için canla başla çalışarak, insanımızın layık olduğu belediyecilik anlayışıyla hizmet edildiğini görmekteyiz. MHP olarak bayrağı devraldığımız zaman Ayvalık’ta herkesi kucaklayacak hizmetlere vereceğiz. Belediyeciliğin nasıl yapılacağını yine göstereceğiz” şeklinde konuştu.

09.09.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık MHP'de İlk Aday Adayı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi