Şifrem?
99 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Vali Turhan Kadıköy'de Açılış Yaptı
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde yapımı tamamlanan 4 Nolu Kadıköy Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Servis İstasyonu binalarının açılış törenine katıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Kadıköy 4 Nolu Kadıköy Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Servis İstasyonu binalarının açılış törenine, Vali Ahmet Turhan ile birlikte Kaymakam Osman Tunç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, daire müdürleri, sağlık personeli ve davetliler katıldı. Bin metrekarelik alanda 350 metrekare alana oturan binanın yaklaşık maliyetinin 500 bin TL olduğu bildirilirken, binanın bir bölümünde de 112 Acil Yardım İstasyonu hizmet gösteriyor.

Açılış töreninde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, binanın teknik özellikleri ve maliyeti hakkında genel bilgiler verdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından, Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da kısa bir konuşma yaparak, AK Parti Hükümeti’nin bölgeye sağlığı hizmetler hakkında genel bilgiler verdi. Daha sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Edip Uğur, “Güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Huzur ve güven içinde bayramımızı idrak ettik. Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Ülkemizde huzur, güven, istikrar olduğu zaman yatırımlar da peşi sıra geliyor. Ülkemizde siyasi, ekonomik istikrar var. Huzur ve güven ortamı var. Allah’a şükür yıl başından bu yana ülkemizde terör artık durdu. Kan akmıyor, şehit gelmiyor. İnşallah bu artık kalıcı olacak ve devam edecektir. Bu güne kadar teröre giden paralarımız yatırıma dönüşecektir. İşte Edremit te bir cazibe merkezi. 138 bin nüfusu var. Ama yaz nüfusu bayram ile birleşince 700 binlere ulaşan bir nüfusu oldu. Bu da Edremit’in bir cazibe merkezi olduğunu gösteriyor. Büyükşehir olmasıyla da Edremit ve beldelerine daha güzel hizmet verilecektir. Havaalanı çalışıyor, yollar yapılıyor. Esnafın cebi para da görüyor. Bundan sonra okullar açılıncaya kadar da ticari hareketlilik devam edecektir. Emeği geçenlere, özellikle Kadıköy Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak konuşan Vali Ahmet Turhan ise, “Bu güzel sağlık hizmetinin beldemize, Edremit’imize hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir ile beldeler kapanıyor diyoruz ama son ana kadar hizmet yarışına devam etmesi açısından güzel bir kurum kazandırıldığı için başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yıllarca Balıkesir sağlık hizmetinde geri kalmış ve hizmeti dışarıdan almış. Ancak bugünden sonra yarınlar inşallah daha iyi olacak. Üniversite hastanemiz, şehir hastanemiz en yakın sürede hizmete girecek, ihalesi yapılacak. Ancak bunlar kolay olmuyor. Başta vekillerimize ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Balıkesir sadece çevresine değil, yurt dışına dahil sağlık hizmeti satan bir şehir olacak. Bugün görüyoruz. Bazı hastanelerimize dışarıdan hastalar geliyor. Aile hekimlerimizin sağlıklı bir ortamda hizmet verebilmeleri için bu binalar çok önem taşıyor. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesini protokol mensupları kesti ve tesisleri inceleyip bilgiler aldılar. Vali Turhan ve beraberindeki heyet, açılış töreninin ardından, Edremit’teki sel felaketinde toprak kayması yaşanan Kadıköy’deki Şıp-Şıp Dede Mesire Alanı’na giderek incelemede bulundu. Vali Turhan, son olarak Edremitli iş adamı ve bilim dalında önemli çalışmalara imza atan Türk mucit Faruk Durukan’ın Edremit’teki tesislerini ziyaret etti. Faruk Durukan, Vali Turhan ve beraberindeki yetkililere, sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

14.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Vali Turhan Kadıköy'de Açılış Yaptı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi