Şifrem?
101 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Kaymakam Uslanmaz’a İftarlı Uğurlama
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İstanbul Sultangazi’ye tayin olan Kaymakam Ali Uslanmaz için belediye iftarlı uğurlama yemeği düzenledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İlçedeki daire amirleri, iş ve siyaset dünyasıyla, sivil toplum örgütü başkanları ve muhtarları buluşturan yemek sırasında plaketler verilirken, vedalaşma sırasında duygusal anlar yaşandı. Burhaniye’de 5 yılan bu yana önemli hizmetlere imza atan mütevazi ve çalışkan kişiliğiyle büyük takdir toplayan Kaymakam Ali Uslanmaz için düzenlenen iftar yemeği ilgi gördü. Ahmet Akın Kültür Merkezi’ndeki iftar yemeği Burhaniyelileri buluşturdu. Yemek sırasında bir dua yapan Müftü Oğuz Metin, Kaymakam Ali Uslanmaz’ın yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. İlçedeki tüm daire amirlerinin, yargı mensuplarının, sivil toplum örgütlerinin, siyasetçilerin ve muhtarların eksiksiz katıldığı törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fikret Akova, Kaymakam Uslanmaz’ın ilçe halkının gönlünde taht kurduğunu söyledi. Uslanmaz’a kendisi ve ilçe halkı adına teşekkür eden Başkan Akova, “Kaymakam Ali Uslanmaz ile 5 yıl çok güzel bir çalışma yaptık. Hep birlikte ilçeyi bir yerlere de getirdiğimize inanıyorum. Kendisi ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Kendisi ilçeden bir ev alarak ileriki yaşamında da bizimle olmak istediğini gösterdi. Emekliliğin de burada yaşayacak. Biz kendisinin Burhaniye sevgisine hep şahit olduk. Bunda böyle İstanbul Sultangazi’de bir Burhaniyeli olacak. Kalbi Burhaniye ile çarpan Kaymakamımıza başarılarının devamını diliyorum. Kendileri daha yüksek makamlara layıktır. Sayın kaymakamım yolun açık olsun” dedi.

5 yılan beri ilçede görev yaptığını anlatan kaymakam Ali Uslanmaz da, her zaman adil olmaya özen gösterdiğini anlattı. Fakir fukarayı gözetmeye özen gösterdiğini anlatan Kaymakam Ali Uslanmaz” İlçedeki tüm kurumlarla iyi bir çalışma ortamı oluşturmaya gayret gösterdik. Eğitimin her kademesinde çok iyi çalışmalar yaptık. İlçemize iki adet okul kazandırdık. İlçede eğitim seviyesini artırmak için çalıştık. İlçede güvenliği sağladık. İlçede organik tarım çalışmasını başlattık. Saanen keçisi, Romanov koyunu ve arı kovanları dağıttık. Şeker otu denen stevia bitkisinin ilk defa ekimini gerçekleştirdi. Daire müdürleriyle güzel ilişkiler içinde çalıştık. Hep güzel projeler hazırladık. Her zaman muhtaçlara sahip çıktık. Evi olmayan 54 vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Zeytincilik İhtisas Organize Sanayi için iyi çalışmalar yaptık. Organize sanayinin yapılacağı alanda yer alan Tenekeli mahallede yapılan yıkımlarda hiçbir sorun yaşamadık. Çünkü oradaki insanları mağdur etmedik. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan belediye başkanına, daire müdürlerine muhtarlara ve ilçe halkına teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin hoşça kalın” dedi.

Yapılan konuşmalarından ardından Belediye Başkanı Fikret Akova, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dursun Okur, Milli Eğitim Çalışanlarından Ömer Faruk Erdin ve Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı Yahya Ağacık birer plaket erdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dursun Okur, Kaymakam Uslanmaz’ın ilçe tarım ve hayvanlığına büyük destek verdiğini hatırlatarak, kendisini unutmayacaklarını söyledi. Kaymakam Uslanmaz, yemek çıkışı teker teker vedalaşırken, duygusal anlar yaşandı.

02.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Kaymakam Uslanmaz’a İftarlı Uğurlama

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi