Şifrem?
228 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor Kongreye Gidiyor
Bu sezon PTT 1. Lig'de oynayacak olan Balıkesirspor'da kongre kararı alındı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

14 Haziran Cuma günü yapılacak kongrede yine mevcut kulüp başkanı Tuna Aktürk'ün başkanlığında belediye destekli olarak bir yönetim kurulu oluşturulması bekleniyor.

Balıkesirspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, kongreyle ilgili olarak bundan bir-iki ay önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur ile özel bir görüşme yaptığını, Uğur'a Balıkesirspor Kulüp yöneticiliği teklifinde bulunduğunu, Uğur'un buna olumlu baktığını ve oğlu İsmail Uğur'u önerdiğini anlattı. Kısa bir süre önce yapılan Balıkesir Sanayi Odası seçimlerinde başarı sağlayıp başkanlığa seçilen İsmail Uğur'un da önce sıcak baktığı Balıkesirspor Kulübü yöneticiliğiyle ilgili teklife kulüp başkanı olan aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk ile görüşüp yönetimde yer almak istemediğini söylediği, bununla ilgili herhangi bir gerekçe ileri sürmediği bildirildi. Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Balıkesirspor'un cuma günü kongre yapacak olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı İsmail Ok, güçlü bir yönetim oluşturmak için çabaladıklarını söyledi. Amaçlarının kimseyi kötülemek, karalamak veya kamuoyu önünde küçük düşürmek gibi bir düşüncelerinin asla olmadığını vurgulayan Başkan Ok, Balıkesirspor Kulübünün yönetim kurulunun kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunun altını çizdi. Belediye Başkanı İsmail Ok şunları söyledi;

"Bu Cuma Balıkesirspor’un kongresi var. Çok büyük sıkıntılar yaşamamıza rağmen Türkiye’de görülmemiş derecede idari, mali ve hukuki yoldan soruşturma geçirirken Balıkesirspor’un 20 yıl sonra PTT 1. Lig’e çıkması büyük bir başarıdır. Destek veren tüm iş adamlarımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bir ay kadar önce Sayın Milletvekilimiz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur Bey ile bir araya geldim. Sevinci de tasayı da paylaşmak istiyoruz. Gelin beraber yönetelim diye teklif sunduğumda kendileri de olumlu bakıyoruz dedi. Ancak ben, isim yazdırmak için değil, taşın altına elini koyacak, beraber yöneteceğimiz günahı ile sevabı ile her şeyi paylaşacağımız bir yönetim olmasını istediğimi söyledim. Sayın Edip Uğur’un oğlu olan çiçeği burnunda Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur’un da işin içinde olmasını istedik. Oğlu ile görüşeceğini ifade etti. Kulüp Başkanımız olan Tuna Bey ile İsmail Uğur’un bir araya gelmesi sonucunda, İsmail Uğur Bey kesinlikle yönetimde yer almak istemeyeceklerini ancak isim verebileceklerini söylemişler. Biz tekrar ısrar ettik ancak eski kararlarında olduklarını söylediler. Maalesef Balıkesirspor yine bizlerin omuzlarında. Bunu kimseyi küçük düşürmek adına söylemek için söylemiyorum. Bizim gizli kapaklı bir hesabımız olmadığı için, bütün yetkileri paylaşacak şekilde bir yönetim olsun diye teklif ettim. Tuna Başkan, yeni bir yönetim çalışması yapıyor. Kendisi en güçlü yönetimi oluşturmak için çalışacak. Balıkesirspor yönetiminin kapısı herkese açık. Ne siyasi ne başka bir hesabımız yok" dedi.

12.06.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler





















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor Kongreye Gidiyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi