Şifrem?
158 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalıklı İş Adamı Sözünü Tuttu
Ayvalık'ta, engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi (BOED) tarafından, ilçedeki engellilerin ulaşımında kullanılmak alınması planlanan liftli araç alımı için başlatılan yardım kampanyasına en büyük destek işadamı Cihan Şişman’dan geldi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi tarafından 23 Mart tarihinde başlatılan ve 28 Eylül tarihine kadar sürecek olan yardım kampanyasına ilçe halkından gereken desteğin gelmemesinden yakınan dernek yönetimine İşadamı Cihan Şişman tarafından 5 bin liralık moral desteği geldi. BOED’in hedeflediği liftli aracın satın alınması için yaz dönemi süresince, birçok etkinliğin yapılacağı ve turizm sezonunda ilçeye gelecek olan ziyaretçilerin de destek vermesinin umut edildiği belirtildi.

Öte yandan, BOED tarafından başlatılan kampanyaya destek sözü veren Ayvalıklı işadamı Cihan Şişman, önceki gün bu sözünü yerine getirdi. Şişman; BOED Genel Başkanı Burgaz öncülüğünde, Dernek 2. Başkanı Turgay Ezer, dernek yöneticileri; Övünç Uğuz, Yasemin Tülay Tamtunalı, Saadet Esin Yumulçay ve Meliha Cebe’nin CHP Ayvalık İlçe Başkanlığına atanması nedeniyle kendisine gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde kampanyaya destek vermek için söz verdiği 5 bin lirayı dernek yöneticilerine teslim etti. Ziyarette; konuşan BOED Genel Başkanı Halil Burgaz, Ayvalık’ta ikamet eden engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak projeler üretmeye çalıştıklarını, derneğe kazandırılan mevcut Mitsubishi panelvan aracın oldukça eskimesi nedeniyle, ilçedeki engelli vatandaşların sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere, yeni bir araç alımı konusunda gösterdikleri yoğun Ziyarette konuşan Cihan Şişman ise; “Verdiğimiz sözü unutmadık. Sizlerin çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Arkanıza almış olduğunuz kitleye en iyi şekilde hitap ettiğinize yürekten inanıyorum. Hazırlamış olduğunuz projenin hayata geçirilmesi için durmadan usanmadan vereceğiniz emeğin hakkını göreceğinize yürekten inanıyorum. Bu ulvi görevde engelli kardeşlerimiz için yapacağınız çalışmalarınızda karınca kararınca bir fayda verebilecek isem, bu beni ziyadesiyle memnun edecektir” diyerek, daha önceden söz verdiği 5 bin lirayı dernek yöneticilerine takdim etti.

GENEL BAŞKAN BURGAZ MEMNUN
Ziyaret sonrasında düşüncelerini aldığımız BOED Genel Başkanı Halil Burgaz, “Cihan Şişman ağabeyimizin bize göstermiş olduğu saygıya bizler de şükranlarımızı ileterek karşılık vermek istiyoruz. Yeni araç alımı konusunda halen Ayvalık ile bağlantısı olan ve ülkemizde sanayici iş adamı olarak bilinen şirketlerine de yazılar yazdık. Elektronik postalar ile ulaştık. Satın almayı hedeflediğimiz araç; hem belediyemizin hasta nakil aracının hem de devlet hastanemizin ambulansının işlerini kolaylaştıracaktır. Her geçen gün gelişen sınırları içerisinde artan nüfusa faydalı olacağı kanaatindeyiz. Aracımız Ayvalık’a yerleşen tüm Ayvalık halkına hitap edecektir. Liftli arabanın alımı için yaptığımız çabalardan elde edilen bağışlar küçük kalıyor. Zaman da daralıyor ve acele ediyoruz. Bu yüzden de; ilçemizde gizli zengin olarak bilinen hayırsever insanlarımızın da sesimizi duymalarını ve konuya hassasiyetle yaklaşmalarını istiyoruz. İşte bu sebeple alacağımız maddi destek, bizlerin çalışma azmini yükseltecek, görevimizde ateşleyeceği olacaktır. Aracın alımı için hazırlanan projenin hacmi 90 bin liradır. Bu proje; 28 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir. Vakıfbank’ta açılan hesaba yatan her kuruş paranın liftli aracın alımı için harcanacağından kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Burgaz, Ayvalıklı işadamı Cihan Şişman tarafından satın almayı hedefledikleri lifli engelli aracı ile ilgili verdiği desteğin ise engelli camiası tarafından büyük bir sevinçle karşılandığını da sözlerine ekledi.

11.06.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalıklı İş Adamı Sözünü Tuttu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi