Şifrem?
220 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Atletizm Milli Takımı Ayvalık ta Kampa Girdi
Türkiye Atletizm Federasyonu Yürüyüş Milli Takımı, 20 Nisan'da Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılacak olan 'Balkan Yürüyüş Şampiyonası' için Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı mevkiinde kampa girdi.2 Nisan'dan bu yana...


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

2 Nisan'dan bu yana Sarımsaklı'daki Kalif Otel'de kampta bulunan Türk Milli Takımı'nın 25 genç sporcusu 7 antrenörün nezaretinde her gün çift idmanla, Türkiye'de ilk kez bir ilçede düzenlenecek olan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında ülkemize birçok madalya kazandırabilmek için çalışmalarını büyük bir hırsla sürdürüyor. Ayvalık'ta düzenlenecek olan şampiyona öncesinde Yürüyüş Milli Takımı'nın sporcularının bir hayli neşeli oldukları dikkatlerden kaçmıyor. Yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 3 kategoride gerçekleşeceği öğrenilen şampiyonada erkek ve kadın sporcuların katılımıyla yarışacak olan milli takımda tek hedefin ise derece elde etmek olduğu vurgulanıyor.

Kamp Müdürü Mehmet Ersoy Binali, sporcuların morallerinin üst seviyede olduğunu belirterek, kamp çalışmasından istedikleri verimi aldıklarını dile getirirken; kamp hakkında muhabirimize açıklamalarda bulunan Yürüyüş Milli Takımı'nın Baş Antrenörü Sabahattin Tatar, ülkede yürüyüş sporunun gelişmesinin yanında, sporcu ve antrenörler arasında birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesi amaçladıklarının altını çizdi.

Sarımsaklı'daki kampın sporcular açısından oldukça yararlı geçtiğini kaydeden Tatar, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'nin destekleriyle Ayvalık'ta ilk kez uluslar arası bir sportif organizasyonunun gerçekleşeceğine dikkat çekerek,

organizasyonun gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen; Türkiye Atletizm Federasyonu başta olmak üzere; Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Metin Çimli, başkanı olduğu Ayvalık Atletizm Kulübü'nün tüm yönetici ve sporcularıyla, Ayvalık halkına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Yürüyüş sporunun diğer spor branşlarına göre çok yeni bir spor dalı olduğuna işaret eden Sabahattin Tatar, " Buna rağmen geçmişte Balkan Şampiyonası'nda takım halinde birinci olduk. Ayvalık'ımızda düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında ise hem bireysel hem de takım olarak birincilik hedefliyoruz" diye konuştu. Ayvalık'ın başarılı atletlerinden 7 sporcunun Milli Takım kampına girmeyi başardığını kaydeden Tatar, "Ayvalıklı sporcularımız; Özgür Ozan Pamuk, Mert Atlı, Şahin Şenoduncu, Ersin Tacir, Muratcan Karapınar, Ayşe Sena Şafak ve Süleyman Gül hem Ayvalık'ımıza, hem de ülkemize madalya kazandırabilmek için şampiyonada ter dökecektir" dedi. Tatar, 20 Nisan'da Ayvalık Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonasına ilçe halkını da davet ederek, kendi sporcularına destek vermelerini istedi.

KAYMAKAM NALBANT'TAN MİLLİLERE MORAL ZİYARETİ

Öte yandan, önceki gün Milli Sporcuları kamp yaptıkları otelde ziyaret eden Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, milli sporculara moral takviyesinde bulundu. Beraberinde; Küçükköy Belediye Başkan Vekili Murat Akıner ile kamptaki 25 sporcuyla bir araya gelen Kaymakam Nalbant, 20 Nisan'da sabah saat 08.30'da başlayacak olan şampiyona ile ilgili hazırlıklar hakkında Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Metin Çimli ile Milli Takım Baş Antrenörü Sabahattin Tatar'dan bilgi aldı.

08.04.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler







Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Atletizm Milli Takımı Ayvalık ta Kampa Girdi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi