Şifrem?
141 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bahçeli'den Ayvalık'a Mesaj Var
Ayvalık'ta partisinin ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde Ayvalık’ta mutlaka MHP’li bir belediye başkanı görmek istediğine ilişkin mesajını partililerine iletti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

2014’te yapılacak yerel seçimler için start alan MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında sık sık Balıkesir İl Başkanlığından gelen İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran’ın öncülüğündeki komisyon üyeleriyle proje üreten Ayvalık MHP’nin önceki günkü konuğu MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine söylediği, ‘Yerel seçimlerde Ayvalık Belediyesin yeniden MHP bayrağının dikilmesini istiyorum’ şeklindeki mesajını partililerle paylaşan Ahmet Duran Bulut, genel başkanlarının bu isteğini yerine getirmek için çalışmalarını yoğunlaştıracaklarının altını çizdi. MHP’li Bulut’u Ayvalık İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette; İlçe Başkanı Dursun İnan ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partilinin yalnız bırakmadığı gözlenirken, MHP’li vekil ülke gündemine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Türkiye genelinde dış mihrakların ve bunların işbirlikçilerinin çok büyük bir tezgah hazırladığını ve bu tezgaha MHP’yi de çekmeye çalıştıklarını savunan Ahmet Duran Bulut, “Ancak Milliyetçi Hareket Partisi bu oyuna gelmeyecektir” dedi. Kurtuluş Savaşını başlatan akımın Türk Milliyetçiliği olduğuna dikkat çeken Bulut, “Ancak Türk Milletinin temek harcını inkar eden o Başbakanı bu millet ilk fırsatta bacaklarından sandıklayacaktır” ifadesini kullandı. MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, AK Parti hükümetinin İmralı ile yaptığı görüşmelere de değinirken, Başbakan Recep Tayip Erdoğan için sarfettiği, “Apo denilen köpekle anlaşarak, onların parlamentodaki uzantısı BDP ile aynı masaya oturarak, anayasadan ‘Türk’ kelimesini birlikte çıkaracaklarını ifade eden ve Mardin’e gidip, ‘Türk Milliyetçiliğini ayaklarımın altında ezdim’ diyen, kendisini o makamlara getiren milletin soyunu sopunu unutan vefasız insanın, ülkeyi getirmiş olduğu bu nokta Türk Milletinin içini acıtıyor” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

AK Parti hükümeti hakkında yaptığı zehir zemberek sözlerini sürdüren Ahmet Duran Bulut, “Bu millet bir gün öyle bir hale gelecektir ki, AKP’lilere; ‘Allah sizin belanızı versin. Biz sizi adam sandık. Arkanızda durduk. Siz bizi sattınız. 30 yıldır kavga ettiğimiz, evladımızı verdiğimiz, kanımızı verdiğimiz bu insanların karşısında bizi sattınız’ derken, bir kısmı da gidip örgüte, ‘Biz hata ettik. Şimdiye kadar bu aşağılık insanların peşinde koştuk. Bizi affedin. Size biat ediyoruz’ diyecektir” diye konuştu.

BULUT’UN ELEŞTİRİLERİNDEN CHP’DE NASİBİNİ ALDI

AK Parti’nin dağılma sürecinde olduğunu iddia eden MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, “Bugün AKP bu dağılma sürecini ‘barış’ adı altında yaparken, teröristlerle, PKK ile anlaşırken güya Cumhuriyeti kuran bir parti olarak kendini kabul eden CHP, AKP’nin sol versiyonu olmuştur. Bugün Deniz Baykal’a yaptıramadıklarını, Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptırarak, ‘Kürt Açılımını’ ona söyletmiştir. İmralı görüşmelerinde; sınırsız, karşılıksız vadesiz olarak bunlara kredi açan bir CHP var ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır. Türk Milleti bu ihanet karşısında, Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka gidecek yerinin olmadığını artık öğrenmiştir” dedi.

Üretimin bitip, başka ülkelerden samanın bile ithal edilir hale gelmiş olmasını Tarımda tükenmişlik; sanayi de ithalat oranının, ihracat oranına göre yüzde 80’lere kadar yükselmiş olmasının da ülke ekonomisini giderek çıkmaza soktuğunu savunan Ahmet Duran Bulut, dış politikada da Türkiye’nin olumsuz bir yansıma içinde olduğunu söyledi. Bulut, “Dostlarımızı bir bir kaybeden, etrafımızdaki Müslüman nüfusun katledilmesine bizzat sebep olan böyle bir aşağılık zihniyete dur demesi gerekir. Bir yanda müslümanlar katledilirken, dün ‘kardeşim’ dediği Esad’a bugün Onu esedleyip, amerikan politikalarını bölgede uygularken, ‘Patriotların ülkemizde ne işi varmış’ deyip, ondan sonra Patriotları ülkeye dikerken, Libya’da Türk askerinin ve NATO’nun ne işi varmış’ diyerek bir hafta sonra deniz kuvvetlerini Libya’ya gönderip, saldırı kararlarını da İzmir’de alırken ve komşumuz İran ile ilişkilerimizin kopmasına sebep olan İsrail’e korumak adına füze kalkanlarını Malatya’ya kurdururken, bu zihniyetin bu iktidarın akli dengesini kaybettiği, bu ülkeyi yönetme melekelerinden yoksun olduğu gerçeği karşısında bir an önce devletin başından gitmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın; Abdullah Öcalan’a verdiği sözlerle, Amerikan politikalarının bölgede maşası durumuna geldiğini savunan Ahmet Duran Bulut, “Ancak bu durum onu o makamlarda daha fazla tutmaya yetmeyecektir. Çünkü millette artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Dayanma ve sabretme gücü kalmamıştır. Uyuyan, sessiz kalan insanlarımız da artı bu gerçeği görmelidir. Bu ülkenin adı Türkiye’dir. Bayrağı ay-yıldızlı Türk bayrağıdır. Marşı; İstiklal Marşıdır. Dili Türkçedir. Bunları anayasadan çıkarma gayreti olan bir hükümet vardır. Bu hükümete karşı herkesin harekete geçmeye davet ediyorum” diye konuştu.

AK PARTİ’YE OY VERENLERE ADETA İSYAN ETTİ

Mevcut anayasadan rahatsız olmadıklarını vurgulayan Ahmet Duran Bulut, “Mevcut anayasadan rahatsız olanlar; dönmeler, devşirmeler, bu ülkeye ihanet etmek isteyenler, ‘Türk’ kelimesinden rahatsız olanlar ve üniter yapıyı bozmak isteyenler olduğunu söyleyerek, “Ama bunu millete anlatamıyoruz. Biz anlattıkça, bu millet oyunu bunlara veriyor. ‘Ne veriyorsun kardeşim? Ayağında ayakkabı bile kalmamış, her şeyin bitmiş. Zeytinin tarlada kalıyor, toplayamıyorsun. Niye bunlara oy veriyorsun?’diyoruz. Yinede bunlara oy veriyorlar” diyerek adeta isyan etmesi ziyarete damgasını vurdu.

22.02.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler







Son Günlerin Haberleri
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bahçeli'den Ayvalık'a Mesaj Var

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi