Şifrem?
79 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'de İlker Ayrık İzdihamı
Ünlü sanatçı İlker Ayrık, tiyatro oyunu için geldiği memleketi Balıkesir'de sevgi seliyle karşılaştı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ünlü sanatçı İlker Ayrık, tiyatro oyunu için geldiği memleketi Balıkesir'de sevgi seliyle karşılaştı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İlker Ayrık, sunduğu yarışma programıyla ilgili herhangi bir torpilin söz konusu olmadığını, kendisinin dahi yarışmacılar ile çekim sırasında tanıştığını, şu anda programa katılmak için müracaat eden 350 bin kişinin bulunduğunu söyledi.

Balıkesir'de Yay/Ada AVM'deki bir sinema salonunda düzenlenen basın toplantısında gazetecilere konuşan İlker Ayrık, memleketinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu, annesinin ve ablasının Balıkesir'de yaşadığını, onlarla görüşmek için de bu ziyaretinin bir fırsat olacağını söyledi. Düzenlen bir organizasyon sonucu aldığı davet ile tiyatro oyunu için Balıkesir'e geldiğini belirten İlker Ayrık, Balıkesirli olmaktan duyduğu gururu her fırsatta ifade ettiğini kaydetti. Ayrık, "Balıkesirliyim ve memleketimi seviyorum, ailem hala burada, ben hala Balıkesirliyim. Küçük bir çocukken TRT'de hava durumu esnasında Balıkesir'in havasını söylediklerinde bir şey zannederdim, bütün dünyanın beni tanıdığını, varlığımdan birilerinin haberdar olduğunu zannederdim" diye konuştu.

En fazla sorulan sorulardan biri de sanatçının sunuculuğunu yaptığı hafta sonları yayınlanan yarışma programı oldu. İlker Ayrık, bu programla alakalı herhangi bir kayırmanın söz konusu olmadığını, kendisinin yarışmacıları çekim yapılacağı gün görüp tanıdığını, herhangi bir yakınını dahi bu yarışmaya yönlendirmesinin mümkün olmadığını, şu anda yarışmaya katılmak için Türkiye'nin her yerinden toplam 350 bin kişinin müracaatta bulunduğunu ve sırada beklediklerini bildirdi. İlker Ayrık sahibi olduğu Pervasız Tiyatroyu birlikte kurdukları ortağı Aykut Taşkın ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, günümüzde insanların iletişim ve diyalogdan uzak kaldığını, bundan şikayetçi olduğunu söyledi. Ayrık, kendisiyle karşılaşan hayranlarının hiç tanışmadan, merhaba, deyip hal hatır sormadan sadece cep telefonu ile fotoğraf çekip Facebook'ta paylaştığını, fotoğrafla belgelendirip başkalarına göstermenin derdinde olduklarını, bunu anlamanın mümkün olmadığını kaydetti.

Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen İlker Ayrık, tuttuğu takımın Balıkesirspor olduğunu ancak bir Balıkesirli ve Balıkesirsporlu olarak bugüne kadar kendisine Balıkesirspor Kulübünden hiçbir yetkilinin arayıp ne forma ne de bir Balkes atkısı hediye etmediğini de anlatarak sitem etti. İlker Ayrık, haftada 3 gün dizi çekimi, hafta sonları iki gün televizyondaki yarışma programı ve geriye kalan iki günü de tiyatroya ayırdığını, yedi gün hep çalıştığını ve bundan şikayetçi olmadığını söyledi.

Tiyatrocu İlker Ayrık; bir tiyatrosever gencin, "Tiyatro için tek yol İstanbul mu?" şeklindeki sorusunun karşısında oldukça zorlandı. Tek yolun İstanbul olmadığını belirten ancak bu soruya nasıl cevap vereceğini bilemediğini söyleyen İlker Ayrık, ortağı Aykut Taşkın'dan yardım istedi. Aykut Taşkın, "İstanbul'dan başka Ankara var, İzmir var" diye esprili cevabı ise ünlü sanatçıyı kahkahaya boğdu.

İLK SAHNE HEYECANI

İlker Ayrık, basın toplantısından sonra Final Dergisi Dershanesi'nin (FDD) hazırladığı söyleşi programına katıldı. 300 kişilik salona 600'e yakın öğrenci alınınca tıklım tıklım dolan salonda izdiham yaşandı. Koltuk aralarında ayakta ve yerlere oturan öğrencilerden bazıları yer bulamayınca salonun duvarına çıkıp İlker Ayrık'ı oradan izledi. Salih Tozan Kültür Merkezinin kendisi için çok özel ve önemli olduğunu hatırlatan İlker Ayrık, tiyatro hayatında ilk defa sahneye burada çıktığını, o yüzden burada olmaktan aynı sahnede öğrencilerle buluşmaktan büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. Salondaki programı sırasında İlker Ayrık'ın bir hayranı sahnede arkasına gelip Balıkesirspor atkısı açtı ve kendisine hediye etti. Gençlerle karşılıklı sohbet edip, sorularını cevaplayan İlker Ayrık, Balıkesir'de bir tiyatro kurmak istediğini açıklayınca salonda alkış tufanı koptu. Ünlü sanatçı, bir öğrencinin, "Messi mi, Ronaldo mu?" şeklindeki sorusuna biraz düşündükten sonra, "Alex" cevabını verdi.

Saatlerce süren söyleşi sırasında gençlere nasıl başarılı olabileceklerine dair tavsiyelerde bulunan İlker Ayrık'a programın sonunda çiçek takdim edildi. Balıkesir'deki anılarını da paylaşma imkanı bulan ünlü sanatçıyı salonda Balıkesir'deki annesi ve ablası da izledi. İlker Ayrık, aynı akşam mezun olduğu Balıkesir Lisesinin salonunda "Uçurtmanın Kuyruğu" isimli tiyatro oyununu sahneledi..

21.02.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'de İlker Ayrık İzdihamı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi