Şifrem?
100 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Akyürek ve Çakırca'nın Atışması Sürüyor
Ayvalık'ta, CHP’li 41 kişinin aynı zamanda AK Parti üyesi olduğuna ilişkin iddiaların sonrasında CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek ile AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca arasında başlayan karşılıklı söz düellosu sürüyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

CHP Ayvalık Gençlik Kolları Başkanı Ergin Kocaman’ın yanı sıra en eski CHP’li üyelerinin de araların olduğu 41 kişinin aynı zamanda AK Parti’de üyeliklerinin bulunmasına ilişkin iddialar sonrasında başlayan her iki partinin Ayvalık İlçe Başkanı arasındaki üye listesi gerginliğiyle başlayan polemikte; önceki gün CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek’in, ‘Bunların Kıblesi belli değil’ şeklindeki açıklamalarına, bugün AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca’dan yanıt gecikmedi. Çakırca yaptığı yazılı basın açıklamasında, CHP’li Ayyürek’e, “Bizim Kıblemiz Allah’a şükür belli. Siz kıble ne taraf onu bile bilemezsiniz. Eğitimci dilimi, siyasi dilimi, sokak dilimi ne konuştuğunuz belli değil. İnsanlara çamur atarak, hakaret ederek muhalefet yaptığınızı zannediyorsunuz. Beceriksiz, basit ve kof bir siyaset yapıyorsunuz. Şaşkınlık ve şaşırmışlık içinde CHP ve ilçe başkanı ne yaptığını bilmiyor” ifadeleriyle yüklendi.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca yaptığı açıklamada, “12 ton su 112 lira. Pahalı ve akmayan sular, yağmurda Venedik’e dönen sokaklar, bir türlü eksikleri tamamlanamayıp defalarca kapatılan Gümrük binası, hipermarketler, süpermarketler, denize akan kanalizasyon, başıboş köpekler, seçim beyannamelerinizde bedava elektrik dağıtacaktınız, toplanmayan çöpler, ödenmeyen işçi maaşları nasıl yandığı belli olmayan CHP binası, asıl bu ülkeyi ve bu ilçeyi kandıran sizsiniz. Yalancılık size yakışır, bu pişkinliğinize şaşırıyorum Sayın başkan çok yazık. Sizde yüz olsa yağmurda sokaklarda gezersiniz. Yıllarca Milli Eğitimde çalıştınız. ‘Solcuyum’ diyemediniz. Ne garip; Eğitim-Sen Sendikasına bile üye olamadınız. Ali Çetinkaya’nın anıtına gitmiş olsaydınız, anıtın bakımsızlıktan çöplüğe dönüştüğünü görürdünüz. Sizin kurtarıcılara saygınız işte bu kadar” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ 3 DÖNEM OYLARINI ARTTIRARAK İKTİDAR OLMAYI BAŞARDI”
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları girişimlerle, 2002 yılında 8 milyon (eski para ile 8 trilyon) Ayvalık Devlet Hastanesi yeni binası için ödenek koydurduklarını belirten Melih Çakırca, “İnşaat ruhsat iznini 2011 yılında meclisten ancak çıkartabildiniz. TOKİ’nin Toplu konut inşaatını engellediniz. Nasıl bir yüz olsa gerek. Sizi gidi kandırıkçılar. AK Parti her mahallede, her köyde, her belde de geçmişte olduğu gibi bugünde aslanlar gibi yüzümüzün akıyla her yerde oy istedik ve isteriz. CHP Yönetimi olarak mahalle muhtarlarını ziyaret ederken Sahil Kent mahalle muhtarına da yolunuz düşer. Sayın muhtara akmayan suların ne zaman akacağını anlatırsınız. Özgü yalanlarınızı sıralamaya devam edersiniz. Vah vah. Köpekler artık şehir içerisinde insanları yemeye başladı. Yalancı CHP hangi yüzle muhtarları geziyorsunuz. Benim geçmişte hangi partiye üye olduğumu ve kaç tane partiye değiştirdiğimi niye açıklayamıyorsun. Bu işler kuyruğa girmeden balık ekmek almaya benzemez. Senin genel başkanının sigorta kurumunu batırdığını Türkiye Cumhuriyeti biliyor. Tıpkı Ayvalığı batırdığınız gibi. Hamdolsun ki aklım sizden fazla… Sizin iktidarınızda 8 yaşında mazot, tüp ve yağ kuyruğuna girdiğimi çok iyi hatırlıyorum. Sizin sayenizde İMF ye dilenci olduk. El açtık, faizler gecelik 1500-2000’leri gördü ekonomiyi bitirdiniz, Ayvalık’ı bitirdiğiniz gibi. Basın açıklamasında 4 tane kelime sığdırmışsın 5.ci kelimeyi bilmiyorsunuz. AK Parti kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran muhafazakâr demokrat bir kitle partisidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti kurulduğu 2000 yılından bu yana girdiği 5 seçimden ve 2 halk oylamasından başarı ile çıkmış üst üste 3 dönem oylarını arttırarak iktidarını koruma başarısı göstermiştir” ifadelerini kullandı.

“TARIMDA DÜNYA YEDİNCİSİ OLDUK”
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca yaptığı yazılı basın açıklamasında, “AK Parti yönetiminin anlayışının temelinde kavram güvendir. Elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli kaynağı oluşturduğumuz güven ve istikrar ortamıdır. En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız sahip olduğumuz dürüstlüğümüzdür. Türkiye AK Parti iktidarı ile birlikte eğitim, sağlık, enerji, adalet, ulaştırma ve inşaatta ve pek çok alanda önemli bir mesafe kat etmiştir. Ekonomimiz her geçen gün daha da büyümüştür.10 yıl önce olmaz denilenlerin hayal ve boş vaatler gibi görülenlerin bu gün gerçeğe dönüştüğünü halkımız, milletimiz biliyor ki Ak Partiye yüzde elli oy vermiştir. Halkımız Ak Partiye güvenmiştir, inanmıştır. Enflasyonu tek haneye düşürmüştür. İMF’den borç alan ülkeyken borç veren ülke haline geldik. Bu gün yüz milyar doların üzerinde ihracat yapılıyor. Paramız itibar kazandı. Doğal afetlere karşı çiftçilerimizi koruduk. İlk defa Tarım Sigortası uygulamasını başlattık. Sigorta poliçe bedelinin yüzde ellisini hükümetimiz karşılıyor. Çiftçilerimize ilk defa mazot desteği verdik. Faizsiz hayvancılık kredisi veriyoruz. Tarımda dünya yedincisi olduk. Suyu olmayan köyümüz kalmadı. Tarımsal ihracatımız 2002’de dört milyar dolarken, 2011’de ise 15,3 milyar dolar oldu. Prim oranlarını indirdik. Çiftçimize tam destek verdik tarımda sınırları aştık. Çok şükür ki çiftçimize, köylümüze, esnafımıza ve halkımıza bakacak yüzümüz var. Halkımızda hizmetlerimizi görüp 3 dönemdir AK Parti’ye oy vermiştir. Bugün AK Parti sayesinde emekli maaşını alabiliyorsunuz. Ama CHP sayesinde işçiler maaşını alamıyor. 2013 yılında suya ve toplu taşımaya yapmış olduğunuz kazıklı zamları halkımıza açıklayınız” ifadelerini kullandı.

28.12.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Akyürek ve Çakırca'nın Atışması Sürüyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi