Şifrem?
108 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mehmet Yıkılmazdağ'dan Çarpıcı Açıklamalar
Bölgesel Amatör Ligin 9. Grubunda şampiyonluk için mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, geçtiğimiz hafta Büyükçekmecespor’u deplasmanda 2-1 yenerek, Bozcaadaspor’un 6 hafta boyunca ligin zirvesindeki liderlik keyfine son verdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ligdeki en yakın rakibi Bursa Merinosspor’u 1 puan ve bir maç eksiğiyle geride bırakarak, geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Ayvalıkgücü Belediyespor’da yüzlerin güldüğü dikkatlerden kaçmazken, kırmızı-beyazlı takım bu hafta kendisi gibi şampiyonluğu kovalayan eski lider Bozcaadaspor’u kendi evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Pazar günü saat 14.00’de Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında, geçtiğimiz hafta rakibinin elinden aldığı liderliği kaptırmamak için mücadele edecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor, bu zor maç öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayvalıkgücü Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ ise takımının başarılı gidişatından son derece memnun görünüyor.

Bu hafta kendi sahasında yapacağı zorlu Bozcaada karşılaşması öncesinde sorularımızı yanıtlayan Yıkılmazdağ, 300 bin liralık bir takımla elde ettikleri başarının küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi. Ayvalıkgücü Belediyespor’un yöneticileri; Bülent Babadostu, Hasan Kocaman ve Kulüp Müdürü Suat Taş’ın da kulüp binasında bulunduğu sırada muhabirimize özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yıkılmazdağ, BAL liginde birçok takımın çok büyük paralar harcamasına rağmen şampiyon olamadığına dikkat çekerek, “Ayvalıkgücü Belediyespor olarak bilinenin aksine biz trilyonlarla ifade edilen bir takım kurmadık. Tam tersi çok cüzi rakamlarla bunu gerçekleştirirken, bugün hedeflediğimiz yerdeyiz” dedi.

GERÇEKLERİ AÇIKLADI
Kamuoyunun Ayvalıkgücü Belediyespor ile ilgili yanlış bilgilere sahip olduğunu vurgulayan Yıkılmazdağ, “Vatandaşlar arasında, ‘Ayvalıkgücü 1-2 trilyon harcadı ama şampiyon olamadı’ şeklinde ifadeler dolaşıyor. Ama bunlar tamamen asılsız ve yakışıksız sözlerdir. Mesela biz bu sezon toplam 300 bin lirayı bile bulmayan rakamlarla takımı kurduk. Ligde mücadele ettiğimiz bir çok takımda bir çok futbolcu sezon boyunca 70-80 bin lira alırken, bizim en iyi oyuncularımız yıllık 20 bin lira karşılığında top koşturuyor” şeklinde konuştu. Kendi il sınırı içinde sonuncu ve lig 4. sü olunduğunda direkt düşüşün olduğu bir ligde mücadele ettiklerinin altını çizen Mehmet Yıkılmazdağ, “Zaten ligde top koşturduğumuz tüm takımların öncelikli hedefi, birinci olup, ligde kalabilmeyi garantilemektir. Böylesi bir tablonun bulunduğu ligde bizim ise hedefimiz şampiyon olup, 3.lige çıkabilmektir. Bunun içinde başta Belediye ve Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Bülent Türközen olmak üzere, kulübümüzün yöneticileri, teknik kadro ve sporcularımız kenetlenerek taraftarımıza ve halkımıza şampiyonluğu getirebilmek için tek yürek olduk. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular dev bir aile ortamı kurduk” dedi.

İç sahada puan kaybına tahammüllerinin olmadığı gibi deplasmanlar da toplayabildikleri kadar puan toplayarak ligin ilk devresini lider olarak tamamlamak istediklerini kaydeden BAL ligi 9. Grubun lideri Ayvalıkgücü Belediyespor’un lideri Mehmet Yıkılmazdağ, “Şu anda ilk hedefimiz olan ligdeki zirve yarışında liderliği yakalayabilmekti. Şu an bunu başardık. Mudanya Spor’a kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puan var. Ama bunu deplasmanda aldığımız galibiyet ve aldığımız puanlarla telafi ettiğimize inanıyorum. Biz, ligin ilk devresini 30 puanla lider olarak kapatmayı hedefliyoruz. Bana göre ligin ikinci devresi daha zor bir dönem olacak. Bu yüzden de toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sezon başından beri kulüp yöneticileriyle yaptıkları her sohbet ortamında ligdeki ciddi rakiplerinin Vefa Spor ile Küçük Çekmece Spor olduğunu belirttiğini söyleyen Yıkılmazdağ, çok iyi futbol sergiledikleri karşılaşmalarda kaybettikleri puanlara da üzüldüğünü kaydetti. Yıkılmazdağ, “Ligin ilk maçında çok iyi oynadık ama iyi oynadığımız halde şansız gollerle o maçı kaybettik. Bir de Armutlu deplasmanında hakem hataları nedeniyle 3 puanımız gitti. Bu iki maçta kaybettiğimiz 6 puana çok üzülüyoruz” diye konuştu. Geçen yıl Necdet Zorluer gibi rüştünü Türk Futbolu’nun kabul ettiği bir teknik direktörle sürdüren Ayvalıkgücü Belediyespor’un, bu sezon kendisine emanet edilmesinin kendisinde derin bir psikolojik baskıları beraberinde getirmediğini savunan Mehmet Yıkılmazdağ, “Ben 6 yıldır bu takımın içindeyim. 3 yıl yardımcı antrenörlük, 2 yıl da teknik direktörlük yaptım. Bu görevlerin ardından da kulüp yeni bir yapılanmaya girmek istedi ve bende Sportif Direktör olarak göreve geldim. Geçen yıl, benim de değerli hocam olan Necdet Zorluer’in takımın başına getirilmesine bende katkı verdim. Necdet hocamız çok saygıdeğer bir antrenördür. Necdet hocam, geçen yıl takımımıza başarılı bir sezonda geçirtti. Ancak bu yıl kulüp yönetimi tasarrufa gitme kararı alınca, bende her şeyden önce bir Ayvalık’lı olarak elimi taşın altına koymak isteyince, bu görev bana verildi. Bende; yöneticiler ve futbolcularla birlikte çabalayarak takımımızın başarısı için emek veriyorum” ifadelerini kullandı.

Ayvalıkgücü Belediyespor’da hiçbir futbolcunun ve teknik ekibin bugüne kadar tek kuruş alacağının bulunmadığının altını çizen Yıkılmazdağ, takımda ekonomik herhangi bir sorunun olmadığını vurgulayarak, “Bizim en önemli sorunumuz sezon başında yeni bir takım kurduğumuz için takım içi uyum sorununu aşmaktı. Şu anda bunu aşmış görünüyoruz. Bununla beraber kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcularımız arasında da sevgi ve saygıya dayalı müthiş bir dostluk var. Tam bir aile ortamı içerisinde bu işi götürmeye çalışıyoruz” dedi.

TÜRKÖZEN’DEN KULÜBE SONSUZ DESTEK VAR
Ayvalık Belediye ve Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen’in takıma çok ciddi bir katkı verdiğine dikkat çeken Yıkılmazdağ, “Başkanımız; hem futbolculara, hem de bizlere sonsuz destek veriyor. Bize verdiği bu güçle, inşallah lig sonunda şampiyonluğu başta başkanımız Hasan Bülent Türközen olmak üzere taraftarımıza armağan edeceğiz” şeklinde konuştu. Kırmızı-beyazlı takımın en önemli oyuncularından Levent’in bacağındaki çapraz bağların kopması sonucunda sezonu kapattığını belirten Ayvalıkgücü Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, “Oynadığımız karşılaşmalarda Levent’in eksikliğini çok hissediyoruz. Maçlarda futbolcularım O’nun eksikliğini kapatmaya çalışıyor. Onlarda bu yüzden çok iyi mücadele ediyorlar” diye konuştu.
Ligin devre arasında, takıma katkı sağlayacak iki kanat ve bir de orta saha olmak üzere, üç mevkiye 3 futbolcu transferinin yapılması için kulüp yöneticileriyle, Başkan Hasan Bülent Türközen’in ortak bir fikir oluşturduğunu kaydeden Yıkılmazdağ, “Ancak bu bölgelerde iyi ve kaliteli futbolculara ihtiyacımız var. Ama iyi oyuncuyu takımlar bırakmak istemiyorlar. Bu yüzden de biz; iyi futbolcu olduğuna inandığımız ve kulüplerinden ayrılmak isteyen oyuncularla yada profesyonel liglerden amatöre dönmek isteyen futbolcular bulabilirsek, onları ara transfer döneminde kadromuza dahil etmek istiyoruz” dedi.

“TRİBÜN DESTEĞİ YETERLİ DEĞİL”
Şampiyonluk için kendi sahalarında gerçekleştirdikleri karşılaşmalarda tribün desteğini yetersiz olduğuna işaret eden Mehmet Yıkılmazdağ, “Bunun nedeni de Ayvalık’ta birçok amatör takım olduğu için seyirci bölünüyor. Herkes kendi takımını desteklemek istiyor haklı olarak. Ama bence önemli olan Ayvalıkgücü… Çünkü Ayvalıkgücü’nün her zamankinden daha fazla seyirci desteğine ihtiyacı var. Başarı bir ekip işidir. Futbolcu, yönetici ve taraftar birlik ve beraberlik içinde olursa başarıyı daha çabuk yakalayacağımıza inanıyorum. Bu yüzden de tüm Ayvalıkgücü’nü sevenleri, kendi sahamızda karşılaşacağımız ve bizim için çok önemli olan Bozcaadaspor maçı için tribünlerde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tribünlerde küfürlü ve çirkin tezahüratlara karşı olduklarını vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, “Çirkin tezahüratlar nedeniyle kulübümüze federasyondan uyarı yazısı geldi. Tekrarında kulübümüz; para cezasının yanı sıra sahasının kapanmasına varan bir cezalandırmayla karşı karşıya kalabilecektir. Sahamızın kapatılması ise ‘maçlarımızı başka sahalarda oynamak zorunda kalmak’ anlamına gelir. Bu da şampiyonluk için mücadele veren takımımız için çok ciddi bir handikap olacaktır” diye konuştu.

06.12.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mehmet Yıkılmazdağ'dan Çarpıcı Açıklamalar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi