Şifrem?
155 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor Galasaray'a 37 Yıldır Yenilmiyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor, Arenaya tur için çıkacak.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Kupa maçının hazırlıklarını tamamlayan Balıkesirspor kafilesi bugün İstanbul'a gitti.

"ZAFER İNANANLARINDIR, ARENA'DA OLAY YAPACAĞIZ"
Kırmızı beyazlı takımın kaptanı ve golcüsü Coşkun Yılmaz, hafta sonu Balıkesir'de oynanan Körfez Belediye maçında rakip ceza sahasında gole giderken düşürüldüğü halde hakemin yanlış değerlendirmesi sonucu kırmızı kart görünce cezalı duruma düştü. Galatasaray maçını tribünde izleyecek olan Coşkun Yılmaz, takım olarak galibiyete inandıklarını, Galatasaray'ı eleyip tur atlamak istediklerini, Türk Telekom Arena'ya bunun için çıkacaklarını söyledi. Güzel bir maç olacağını söyleyen Coşkun, "Galatasaray'dan daha iyi mücadele edip maçı kazanmak istiyoruz. Takım arkadaşlarım yarın o sahada tüm Türkiye'ye sesimizi duyuracak. Galatasaray Türkiye'de 4 takımdan biri, yurt dışında, Şampiyonlar Liginde, Türkiye liginde başarıları var. Sonuçta bizi belki küçümseyip önemsemeyebilirler, olabilir doğaldır. Ama biz bunları kendimize avantaj olarak çevirip galibiyet ve turla döneceğimize inanıyoruz. Maça biz önde başlayacağız, bizim motivasyonumuz, istek ve arzumuz onlardan daha çok olacak. Bunu lehimize çevireceğiz. Maça 1-0 önde başlayıp sonuna kadar götüreceğiz" dedi.

Galatasaray'ın UEFA finalinde Teknik Direktör Fatih Terim'in verdiği röportajda söylediği sözleri hatırlatan Balıkesirspor'un kaptanı Coşkun Yılmaz, "Zafer inananlarındır. Fatih hocamızın UEFA kupası finalinde güzel bir lafı vardı 'kazanırsak olay olur, kazanmazsak alkışlarlar' diye. İnşallah kazanacağız olay olacak. Hem alkışlayacaklar, hem olay yapacağız" diyerek iddialı konuştu.

BALIKESİR, GALATARASAY'A 37 YILDIR YENİLMİYOR
Balıkesirspor, en son 1974-75 sezonunda 1. Lig maçında Balıkesir'de karşılaştığı Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmişti. Bu galibiyeti yıllardan beri başarılar ile dolu olan mazisinde taşıyan Balıkesirspor tam 37 yıl sonra bu defa Türkiye Kupası için yeniden karşılaşacağı Galatasaray'ı sahasında yenip tur atlamak istiyor. Balıkesirspor'un İstanbul kadrosunda yer almayan bir başka başarılı futbolcusu Erhan Küçük de Galatasaray'ı yeneceklerini söyledi. Yıllar önce oynadığı takımda Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yendiklerini anlatan Erhan Küçük, yarın akşamki maçın Galatasaray için kolay olmayacağını belirtti. Başarılı futbolcu, "İki taraf için de değişik bir maç olacak. Balıkesir'de şehir olarak heyecan var, futbolcular da öyle. O statta, öyle bir ambiansta oynamak çok güzel bir şey. Galatasaray'ın gücü belli, bizim de takımımız iyi. Onlar için çok kolay maç olmayacak. Galatasaray küçümseyebilir, ama bizim takımımız küçümsenecek bir takım değil. Ben Galatasaray'ın maça çıkarken gerçek anlamda 11'i ile oynayacağını düşünmüyorum, değişik futbolcular oynayacaktır, bu bizim için avantaj olabilir. Biz de şampiyonluğa oynayan bir takımız, gücümüz de belli. İnşallah daha önce büyük takımların başına gelenler yarın Galatasaray'ın da başına gelir. 37 yıl önce Balıkesirspor Galatasaray'ı içeride yenmiş. Demek ki kısmet bir de deplasmanda yenmek, yarın inşallah o da olur. Galip gelirsek 37 yıl önceyi egale etmiş oluruz. Balıkesirspor yarın maça 1-0 önde başlayacak. Bütün takım arkadaşlarıma başarı diliyorum, inşallah bizi sevindiren haberlerle Balıkesir'e gelirler" diye konuştu.

Öte yandan Balıkesirspor Yardımcı Antrenörü Muhammet Yılmaz, takımın diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsa Galatasaray maçına da aynı şekilde hazırlandığını söyledi. Muhammed Yılmaz, "Biz her rakibi gözümüzde ne büyüttük ne de küçülttük. Galatasaray da bizim için aynıdır. Saygımız büyüktür, ama takımımız sahada kazanmak için elinden geleni yapacak. Çalışmalarımızı da zaten bu şekilde yaptık. Allah yardımcımız olsun. Balıkesirli'ye, Balıkesirsor'a yakışır bir şekilde, kimseyi mahcup etmeyecek bir şekilde sahada elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu arada, Balıkesirspor'u desteklemek için 50 otobüsten fazla taraftarın İstanbul'a gittiği öğrenildi.

26.11.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor Galasaray'a 37 Yıldır Yenilmiyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi