Şifrem?
107 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Maç Sonrası Olay Çıktı
Spor Toto 2. lig Beyaz Grup'ta Balıkesirspor kendi sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Maç sonrası çıkan olaylar ise futbolseverleri üzdü. Hakemin yönetimini beğenmeyen Yeni Malatyaspor'un kaleci ve diğer futbolcular il yedek kulübesindeki bazı teknik adamlar bitiş düdüğü ile birlikte sahada hakemin üzerine yürüdü. Sahaya giren Çevik Kuvvet ve diğer polislerin anında müdahale ettiği olayda hakemler koruma çemberine alınırken futbolcular güçlükle uzaklaştırıldı. Yeni Malatyasporun yardımcı antrenörü Kaya Tevfik Saygılı ise saha kenarında görevini yapan basın mensuplarıyla tartıştı. İddiaya göre, görevini yapan gazetecilere, "Neden çekiyorsunuz?" deyip küfürler savuran yardımcı antrenör Saygılı'nın bu saygısızlığına basın mensupları tepki gösterdi. Saha kenarında Yeni Malatyanın yardımcı antrenörü ile gazeteciler arasında çıkan tartışmayı futbolcular ve polis ayırdı. Yaşanan tatsızlık saha dışında da devam etti.
Baştan sona büyük bir mücadele içerisinde geçen maçta Yeni Malatyaspor 19. dakikada 1-0 öne geçerken, 4 dakika sonra Balıkesirspor skoru eşitledi. İlk yarıda gelen bu gollerin ardından maçta duraklamalar nedeniyle ilk yarıda 4 dakika, ikinci yarıda da 7 dakika ek süre veren hakem bu kararıyla konuk takım futbolcuları ve teknik heyetinden büyük tepki gördü. Uzatmaya rağmen Yeni Malatyasporlu futbolcuların ağır hareket etmesi ve sakatlanmalar nedeniyle normal uzatma süresini geçen karşılaşmada Balıkesirspor 90+9'da ikinci golü bularak galip geldi. Maçın bitiş düdüğüyle beraber hakem bir anda Yeni Malatyasporlu futbolcular ve bazı teknik adamların hışmına uğradı. Bu arada, saha kenarında Yeni Malatyasyor takımının yardımcı antrenörü olduğu belirtilen teknik adam sahadaki basın mensuplarıyla tartıştı, iddiaya göre gazetecilere küfür eden spor adamı gazetecilerin sert tepkisiyle karşılaştı. TFF Temsilcisinin tüm yaşananları gözlemlediği maç sonrası olaylar sırasında Yeni Malatyasporun kalecisi ve bazı futbolcular TFF Temsilcisinin yanına giderek tepkilerini dile getirdi. Bu arada, Balıkesirspor ise galibiyet sevincini taraftarlarıyla yaşadı. Stat çıkışında ise Yeni Malatyasporlu Sedat Yeşilkaya isimli futbolcu, özür dilemesi için küfür eden yardımcı antrenörü bekleyen basın mensuplarından biriyle tartışmaya girdi, gazetecinin üzerine yürüyen futbolcu diğer basın mensuplarının da gelip tepki göstermesiyle stada sokuldu. Olayların büyümesini Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk'ün araya girmesi önledi. Futbolcunun babası gazetecilerden özür dilerken, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, yanında iki basın mensubunu içeriye alıp Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü ile görüştürdü. Saygılı'nın içeride tüm gazetecilerden özür dilediğini açıklamasıyla yaşanan tartışmalar ve olaylar sona erdi.

TEKNİK DİREKTÖR HAKEME, "KARA GÖMLEKLİ KATİL" DEDİ
Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, hakeme ve yardımcı hakemlere çok sert sözlerle tepki gösterdi. Hakemlerden, "Kara gömlekli katil" diye söz eden Gürses Kılıç, "Maçla ilgili söyleyecek hiçbirşey yok. Maçın üç tane kara gömlekli katili var. Bugün tamamen emeğimizi çaldılar. Biz buraya kazanmak için geldik, kazanmak için de herşeyi yaptığımızı biliyoruz. İyi oynadık, oyunun hakimiydik. Maalesef Balıkesirspor'u geçtik ama 3 tane kara gömlekliyi geçemedik. Bizim geçen haftalarda da zaten sıkıntımız vardı. İçerideki maçta penaltılarımız, deplasmandaki maçta penaltılarımız verilmemişti. Maalesef bu hafta her şey artık bariz oldu. İlk yarı 4 dakika uzatma, ikinci yarı 7 dakika uzatma, gol yediğimiz dakika 99. Maç 111. dakikada hala devam ediyordu. Ben bunun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle bunun altında çok pis kokular var. Başka bir şey söylemiyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor kafilesi polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında stadyumdan ayrılırken Balıkesir çıkışına kadar polis eskortları eşlik etti.

01.10.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Maç Sonrası Olay Çıktı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi